https://www.hepsiburada.com/deji-iphone-x-xr-xs-xs-max-sarj-aleti-cihazi-seti-18w-lightning-p-HBCV00000TJW2N?magaza=Woyax%20Deji |
Deji Şarj Aleti/Cihazı Seti 18W Lightning [135.83 TL]

-
-
iyi mi ürün kullanan var mı ?
-
Tyde 104.80TL -
link atın herkes faydalansın aynısı 170 tl
trendyol.com
Deji Iphone 11/11 Pro/13 Mini Şarj Aleti/cihazı Set 18w Lightning Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/deji/iphone-11-11-pro-13-mini-sarj-aleti-cihazi-set-18w-lightning-p-151651426?boutiqueId=61&merchantId=120735&filterOverPriceListings=false&sav=true -
30 wattla arasında çok fark olur mu bir de kalite olarak nasıldır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 13 Mart 2022; 16:15:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Deve Katili
30 wattla arasında çok fark olur mu bir de kalite olarak nasıldırCihaz ne kadar destekliyorsa o kadar olacak zaten iphoneda 30w destekleyen cihaz yok diye biliyorum
Kaliteyi bilmiyorum aldım ben gelince resim falan atarım ama o zamana bu fiyat olurmu bilmiyorum.
Batarya üreten bir firmada oldugunu varsayarak aldım ben o kadar kötü olmaz diye düşünüyorum
-
kablonun mfi sertifikası var mı ?
-
bu fiyatlara kutu cıkması xiaomi satıyorlae 33w
-
Type-C girişi yok o cihazların.
-
Dejinin kalitesi çok iyi bir çok ürün aldım hiçbiri sıkıntı çıkarmadı
-
bu markanın bataryaları nasıl? onlar hakkında fikriniz var mı, bataryamı değiştirmek istiyorum
-
ben note 4 ve iphone 6s için aldım taktım deji batarya note 4- 2. yılında iphone 6 1. yılında hala kullanılıyor. parasına göre muhteşem bence
-
teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. benim de 6s'in bataryası ağlıyor beni değiştir diye, sipariş etsem iyi olcak gibi
-
adamlar çakma batarya sata sata marka oldu. düne kadar şişen patlayan boş çıkan 6 ay dayanmayan bataryalar yapan adamlar bir anlık algı ile nasıl iyi marka statüsüne yükseliyor akıl alır gibi değil. iphone unuzu orjinal şarj aletleri dışında kesinlikle ve kesinlikle şarj etmeyin ucuz şarj aletleri içerisindeki kompresörler hiç bir zaman oem ürün kadar temiz ve düzgün güç üretemezler. mfi sertifikası olmayan şarj ucları şarj soketinize uzun vade de zarar verir. iphone kullanan kişilerin oem ürün dışında native union mophie belkin gibi lisanslı ürün dışında ürün kullanması elindeki cihazına uzun vade de zarar verir. ttec miş turst muş ne ara marka oldu bu adamlar teknosa rafına giren marka oo marka ne markası kardeşim hepsi balon çöp ürünler. 1 kere alın kaybetmeyin cihazınıza iyi bakın. yenisi olmuş kaç bin lira 300 lira para değil 100 lira ucuza şarj aleti alacaksında zengin mi olacaksınız boş işler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X