Şimdi Ara

deicide online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
8.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi ya o kadar az kisi oynuyosa o oyun zevk vermez :/
  • Biraz abartmış olabilirm oyunu 10 Levele gelince sildimde :)
  • Bu iğrenç oyunu deneyenlerden biride benim kotama üzülüorum çok iğrenç bi oyun o kadar sıkıcı ki class yok 1 tane açıon andan seçion o da çok saçma oluo ve oyunda kimsecikler yok ve bunun yanı sıra çok fazla lag vardı 5 leveli geçmeden sildim oyunu
  • Lag konusunda ayığ etmişsin bencee
  • dandik bir oyunmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgunes

dandik bir oyunmuş

denedinmi
  • Ben denedim şimdi tekrar indiriyorum sanki oyunu pek keşfetmeden silmişim gibi geldi
  • arkadaşlar bakan varsa lütfen cevap versin

arkadaşlar ben yeni başladım. Yani nalayacağınız gibi ben tam oyunu bilmiyorum. Ya ben close yi kullanıyom hani 10 levelden sonra close nin sihirleri çıkıyor ya ben onu bulamadım kağıt gibi olan şeyi satın alacam diyim white war okun ki war ama closeninki yok nerden bulucağım

birde canavar ve levellerini biliyosanız ve tüm haritanın resmini bulabilirseniz nolur lütfen kardeşler
  • arkadaşlar nese anladım oyunuda 26 level oldum r2 oldum felan miras serverindeyim. ben canavar keserken bişi çıktı item ama nasıl kullanıldığını bilmiyom weapon card mı ne öle bişi onu nasıl kullanacağız
  • ya hani 30 lvl olunca ihir kağıdı olmuyor ya hah onla ilgili bişey soracam canavar keserken bende sihir kağıdı çıktı close15+dark10 ne demek bu 30 lv yerine mi geçiyor eğer geçiyorsa benim dark 2 lvl onu 10 lv mi yapıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: bur4k68

ya hani 30 lvl olunca ihir kağıdı olmuyor ya hah onla ilgili bişey soracam canavar keserken bende sihir kağıdı çıktı close15+dark10 ne demek bu 30 lv yerine mi geçiyor eğer geçiyorsa benim dark 2 lvl onu 10 lv mi yapıcam

Bn guildden FromHell nbr bi ingilizce öğrenemedin gitti
  • CAsh shop varmıs oyunda , kullananlarla nprmal oyuncular arasında fark oluyo mu abartı derecede?
    _______
    bide dl linki ve register linki veririmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 13 Temmuz 2008; 19:39:07 >
  • fromhell selam kardeş arkadaşlar bi soru sordum ben 30 lv oldum hatta 32 ama close yim ve 30 lv için close scroll unu nerden bulacam nasıl skilla ctiracam 30 lv olunca kağıtı bi bulamadım yardım edin
  • hıı tamam buldum
  • arkadaşlar bi guild bulun bana 33 lv yim
    closeyim
  • şaka şaka 48 lv oldum haha
  • arkadaşlar bende yeni indirdim oyunu bence çok güzel.. ama hiç türk bulamadım.. oyundaki adım xbLTyx server:Miras lvl 10 çok yakında guild kurcam oyunu oynayan arkadaşlar bnmle irtibata geçebilir mi..?
  • arkadaşlar bende indirdim oyunu nasıl oynicaz metin 2 gibimi birde sanırım çogu arkadaş mirasta bende giricem nicklerinizden sizi arıcam ama nasıl oluyo onu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: otto06

beyler ben oyunu ındırdım kayıt oldum ama e-mailime msj gelmedı. onaylamak gerekmıyormus heralde. bende dırek oyuna gırdım id pw yazıyom ''Can't connect to server''
    diyip duruyo.bılen varsa yardımcı olsun lutfennn

aynı sorun bendede var :S
  • bu oyunu sevdim yarın indirip görüşlerimi belirticem farklı bi oyun arıyodum bu gerçekten iyi oldu clientin boyutuda az kota dostu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.