Şimdi Ara

Değişmek istiyorum yardım edin !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forum'u hemen hemen her gün takip ederim ama üye olup konu açmak bugün'e kısmet oldu.24 yaşındayım kendimi bildim bileli insanlarla konuşurken sıkılırım karşımdakini de sıkarım kimseyle havadan sudan muhabbet edemiyorum.Sürekli kafamda alakalı alakasız farklı düşünceler geçiyor.Genç bayanlarla konuşurken daha çok sıkılıyorum. Hoşlandığım bir kızla konuşurken kendisine asıldığımı mı düşünüyor acaba diye çok rahatsız oluyorum.Çoğu zaman her şeyin önce kötüsünü düşünüyorum ve suratım hep asık.Birisi yakınlık gösterdiği zaman acaba ne istiyor diye düşünüyorum. Reddedilmekten korktuğum için çok sevgilimde olmadı. 4 ay önce 2 senelik ilişkim bitti.Sonradan değerini anladım birlikteyken çok fazla sevgimi gösteremedim. Geri dönmesi için her şeyi yaptım ne gurur kaldı nede başka birşey ama olmadı onuda unutamadım. İş yerinde yada evde sürekli kafamda bir şeyler kuruyorum kötü düşünmekten başım ağrıyor artık. Dışarı çıkıp gezebileceğim arkadaşımda yok. Şu hayatı yaşasak da biran önce ölsek diye düşünüyorum. Bu içinde olduğum durumdan çıkmam ve eski sevgilimi unutmam için ne yapabilirim ? Buradan başka kimseyede derdimi anlatamam sanırım.. Yardımlarınız için teşekkürler.

• konyalı22 kullanıcısına yanıt
    onediodaki eski sevgili dondurme rehberini tavsiye ederim. diger konuya gelirsek dostum seni degistirecek bir manitaya ihtiyacin var sey gibi dusun bilgisayarina manyak bi virus bulasti silemiyorsun ve tw den biri baglanip senin icin hallediyor herseyi. yada dostum sosyalles insanlarla tanis numaralarini al ve bi kahveye ne dersin demeyi unutma eger ise yararsa kdv ve otv dahil sahsi kocluk param 30 tl

saka saka
    dediklerimindene hocam bide gul be herif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Konyadaysanız Konyaspor'un maçlarına gidin. O atmosferi bi tadın, çok güzel oluyor açılırsınız.
  • 18 yaşındayım. Hayat tecrübem sizinkine oranla kat kat azdır eminim. Şu sözle başlayalım :
    "İnsanlar utanmak için fazla soytarı değil mi?" benim uydurduğum hayat felsefem haline gelmiş bi' söz. Heyecanlanınca, çekinince falan kendi kendime söyler dururum. Çevremizdeki insanlara baksana. O ilginç saç stili olan, saçma sapan bi kıyafet giyinmiş adam yeterli özgüveni hakettiği için mi var? Peki kendi haline birisi neden yeterli özgüveni bulamıyor kendine? Haketmiyor musun sence?
    Kimse farklı değil birbirinden. Senin düşündüklerin neyse insanların kafasındakilerde genel olarak o. O yüzden gereksiz bi kasılmaya çekinmeye falan girme. Kafana estiği gibi davran, kendi içinde bişeyler izin vermesede zorla kendini.
    Hep kötü şeyler olacak gibi düşünüyormuşsun. Güzel birşey bence. Ama en kötüsüyle yaşayıp en iyi şekilde içinden çıkabilmeyi bilmelisin. Her zaman en kötüsü olmayacağı için birkaç iyi şey havadan gelmiş bi prim gibi görünebilir gözüne.
    Aşk hayatıyla ilgili benim yaşımda birisinin birşeyler söylemesi biraz mantıksız gibi ama. Unutmak zorunda değilsin, unutmak için birşeyler yapmak zorundada değilsin. İlgilenmemek yeterli. Akşamları yatarken hayal kur en fazla. Hayatına daha çok odaklan. Zamanla azalan birşey olabilir.
    Dışarı çıkmak için arkadaş güzel bir etken olurdu. Kafa dengine en yakın zaten tandığın birisiyle samimiyetini arttırabilirsin. O da sosyal hayattan nispeten biraz uzak birisi olursa dahaf azla ortak noktanız olur ve konuşacak daha fazla şeyiniz olabilir. O da yoksa en azından ayda bir falan sinemaya gidip filmden sonra birşeyler yiyin. Eğlenceli alanlarda kültürler edinmekte güzel olabilir. Film kültürü gibi. Her gün bir film izleyin. IMDB TOP250 yi bitirin mesela. Başlangıç için, biraz daha hayatınız için iyi filmler arıyorsanız özel mesaj atarsanız birşeyler öneririm.
    Dinlediğiniz müzik türleride önemlidir kanımca. Bakış açınızı etkileyebilir. Bu konudada birkaç şey önerebilirim.
    Bisiklet alıp bisiklette sürebilirsiniz. Buda olumlu etkiler hayatınızı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.