Şimdi Ara

Değişim telefonunu sıfır diye satmışlar.. Aynı sorunu yaşayan arkadaş var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sıfır kapalı kutu aldığım telefonu garantiye yolladığımda aslında bir yıl önce alınan ve değişim yapılmış bir cihaz olduğunu öğrendim. Servis elimdeki faturanın geçersiz olduğunu söyledi. Normalde Mart 2019 da garantisi bitiyor sandığım telefonun aslında 2018 Mart ayında garantisi bitmiş. Telefon 2016 mart ayında alınmış. Aldığım telefoncu da hatırlamıyorum ayağına yatıyor. Nasıl bir yaptırımda bulunabilirim. Benzer olayı yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Tüketici hakem heyetine giderek fatura, vb evrakları da sunup yetkili servis ve telefonu satın aldığınız yer hakkında şikayette bulunun. Onlar size gerekli işlemleri detaylarıyla anlatacaklardır. Yalnız eğer yetkili servis haklıysa ve adam geçersiz bir fatura kestiyse (ihtimal vermiyorum ama) o zaman iş evrakta sahtecilik, vb konulara kayabilir, olay durduk yerde uzun süreli bir mahkemeye dönüşebilir.
  • bu şekilde naylon fatura kesen telefoncular oluyor thh ye başvur eğerki daha önce servisten sıfırlandıysa ve fatura kesildiyse size değişim cihazına aldığın telefoncu sana fatura kesmiştir ve evrakta sahtecilik olurki ozaman telefoncuya söylicen uzlaşırsa telefonu alır paranı geri verir yoksa dava açarsın söke söke alırsın paranı ve adamda evrakta sahtecilik ten ceza alır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erdogan666 E kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyetine danıştım. Olay sahte faturaya kadar gitti. Bunu duyan telefoncu farklı bir telefon verdi eski telefonun değeri karşılığında. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.