Şimdi Ara

Değişik zamanlarda oyunun donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba oyuna giriyorum oynamaya başlıyorum bu sp veya mp fark etmiyor bir anda mesela limana girip rotayı seçerken veya yük aldıktan sonra oyun birden donup kalıyor daha hiç bir hareketlenme olmuyor sorun neden oluyor acaba ekran kartı driverı felan güncel ama sorun devam ediyor.



  • aynı sorun bendede var .ama oyun içerisnde değil menüde yapıyor.
  • Multiplayer oyun kaydını bozuyor ve böyle saçma donmalara sebep oluyor. Donduğu zaman 5 dk civarı beklerseniz düzelme ihtimali var. Bu sorun benim de başıma gelmişti, o şekilde çözülmüştü ve bir daha olmamıştı. Ayrıca oyundan çıkarken 10 sn civarı bir donma oluyordu her seferinde, bu sorun da multiplayer oynamaya başladıktan sonra olmaya başlamıştı. Tavsiyem multiplayer ile singleplayer profillerini daima ayrı tutmanızdır. Şunu da hiçbir zaman unutmayın ki; multiplayer resmi bir yazılım değildir, üçüncü parti bir yazılımdır, kullandığınız modlardan pek farkı yoktur. Dolayısıyla yeri geldiğinde oyun kaydınızda bu çeşit hasarlar oluşabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar bende donma falan yok ama ileride sorun olmamasi icin mp ile sp kaydimi nasil ayirabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mp için yeni profil açılabilir. Zaten deniz yolunu vb. kullandığınız zamanlarda paranız katlanıyor, para sıkıntısı da olmuyor. Ya da profil ismi değiştirme yöntemi vardı, mevcut profil kopyalanarak ismi değiştirilirse olur sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.