Şimdi Ara

Değer miydi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

trabzonsporun ne günahı vardı seneler sonra şampiyonluk göreceklerdi alın teri ile aç gözlülüğünüzden gitti şampiyonluk.

He ya he alınteriyleymiş. Kaç maçını izledin Trabzonun o sezon?

Kendi takımım %100 şike yapmadı diye kesin konuşamam ama Trabzonun maçlarını izleyen biri olarak Trabzon %100 şike ve teşvik yapmıştır.

Kimlerin elinde olduğu belli olan polis ve mahkeme kararları beni ilgilendirmiyor.

Galatasarayluılar o sezon kafalarını kuma gömüp kendi takımlarının maçlarını bile izlemiyorlardır. Çok bilmiş gibi Trabzonun alın teri diyorlar. Sorsan 2 tane maçını izlememiştir.

ben 4-5 sene trabzonda futbol oynadım. (yalıspor) trabzonun maçlarının hepsinide izledim ama bir türlü şike ve teşvik yaptı diyemiyorum sahaya bakarak fenerde yaptı demem zira ben sana futbolda hatalı sürüsüne bereket argüman koyarım. ama o iddinameyi okuduğumda korcanın ,serdar kulbilgenin tapelerini okudukça ,ibrahim akının itiraflarını okudukça ilhanın maden işçilerini ,azizin tarladaki işçilerini okudukça neyin neye hizmet ettiğini anladım.

bak mesela sizinkiler tolunay kafkasın takımı gaziantepe, şotanın takımı kayseriye şike ve teşvik teklifi vermemiş. kendine yakın adamların olduğu takımlarlan içli dışlı olmuş örneğin korcanın yediği goller öncesinde sizinkiler uzaktan bol şut ha diyiyor bunuda söyleyen aykut kocaman değil 2 tane yöneticinizdir. (ilhan ekşioğlu, alaattenin yıldırım) ve ne tesadüf korcan uzaktan şutlarla komik goller yiyiyor.

hiç kimse masal anlatmasın bu ülkenin yargılam organı mahkemelerdir ve o mahkemelerde türk futbolu adına çok güzel şeyler yapılmıştır.

O tapelerde gönderilen balıklara nasıl bi açıklaman var peki?

Bizle dalga geçmesini iliyorsunuz "totem yaptık" demişler adamlar mahkemede diye. Sizinkilerde "şaka yaptık canım şaka ehhi ehhi" demişler.

Senindemi savunman böyle?

o balıklar dediğin olay soruşturmaya bile girmedi recep denizer şereflice neyin ne olduğunu emniyette açıkladı ve savcı bir suç unsuru görmedi ama sizin avukatlar bunu mahkemeye taşıyıp didindi durdu ordada mahkeme başkanından ağızlarının payını aldı.

şaka yaptık mevzusuda ankaragücü maçı için geçerlidir sadri şener ordada erkekçe açıklama yaptı. oyana buyana saldırmadı. temennisini dile getirdiğini söyledi ve beraat etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

quote:

Orijinalden alıntı: ismail0625

quote:

quote:

trabzonsporun ne günahı vardı seneler sonra şampiyonluk göreceklerdi alın teri ile aç gözlülüğünüzden gitti şampiyonluk.

Kendi takımım %100 şike yapmadı diye kesin konuşamam ama Trabzonun maçlarını izleyen biri olarak Trabzon %100 şike ve teşvik yapmıştır.

Kimlerin elinde olduğu belli olan polis ve mahkeme kararları beni ilgilendirmiyor.

Galatasarayluılar o sezon kafalarını kuma gömüp kendi takımlarının maçlarını bile izlemiyorlardır. Çok bilmiş gibi Trabzonun alın teri diyorlar. Sorsan 2 tane maçını izlememiştir.

yazmayayım diyorum ama bunu görünce merak ettim. kimlerin elinde olduğu belli olan polis ve mahkeme kararları seni ilgilendirmiyorsa ne ilgilendiriyor? kendi kurduğun bir cumhuriyet , polis teşkilatı veya yargı örgütün mü var? işinize gelmeyince karşınızda ki herkes suçlu ilan ediyorsunuz ya ben de en çok buna tav oluyorum

işiniz gücünüz FB forumunu takip etmek yazmamak için kendinizi zor tutmak . bu ülkede adalete inanıyorsan onca içerde yatan göyaa vatan haini paşalara ne diyeceksiniz.
    o sezon ki maçları seyretmeyen gs lılar gelip buraya yazı yazmasınlar . elinizi vicdanınıza koyun at gözlüklerinizi çıkarın sonra o sezon ki FB nin ve ts un maçlarını seyredin bu arada ligdeki fikstürede dikkat edin FB den oynayan bir sonraki hafta ts a karşı nasıl mücadele ettiğini seyredin ve buraya gelin vicdanınız varsa söyleyin FB kesin şike yapmış ama ts şike yapmamış diyin biizde şike yaptığımızı kabul edelim.

kardeşim sizin sürekli şikayet ettiğiniz galatasaraylıların fb forumunda takılması muhabbeti yüzünden içimden geldiği halde birçok konuya mesaj atmam.ama bu kadar pişkin bir taraftar grubu da yoktur heralde.hala bana ts de şike yaptı vs . birşeyler söylüyorsun. kardeşim adamlar şike var sahaya yansımamış gibi saçma sapan bir açıklama yapıyor buna herkes inanıyor.yargı kararlarına inanmayıp ,şampiyonluk kaçınca polise sataşan ,hakkında işine gelmeyen karar çıkınca yargıya sataşan bir taraftar kitlesisiniz. ben gelip buraya desem ki o sezonda ki bütün maçları izledim elimi vicdanıma koyuyorum ts şike yapmadı fenerbahçe yaptı sen buna mı inanacaksın.çocuk gibi konuşmayın.kendize kalkan yapacak birşeyler bulmaya da çalışmayın.ayrıca sizin şikeyi kabul edip etmemenizin hiçbir önemi yokken , daha başka nereden bir karar çıkmalı ki siz şike yaptığınızı kabul edeceksiniz? ayrıca böyle laf dalaşmalarını da sevmiyorum o yüzden buna cevap olarak ne yazarsan yaz ben artık yazmayacağım suçlu biz oluyoruz

• pişkin olan biz değil sizsiniz kendi forumunuzdan çok bizim forumda yazıyorsunuz. şimdiye kadar gs forumuna yazı yazmadım yazmamda beni ilgilendirmez .aslında sizlerinde büyük takım forumunu takip etmekte hakkınız var. bu arada demin yanlış yazdığımı kabul ediyorum sizde vicdan olabileceğini düşünmüştüm kusura bakmayın.
    bu ülkede genelkurmay başkanı terör örgütü kurmuşsa FBde şike yapmıştır.
  • quote:

pişkin olan biz değil sizsiniz kendi forumunuzdan çok bizim forumda yazıyorsunuz. şimdiye kadar gs forumuna yazı yazmadım yazmamda beni ilgilendirmez .aslında sizlerinde büyük takım forumunu takip etmekte hakkınız var. bu arada demin yanlış yazdığımı kabul ediyorum sizde vicdan olabileceğini düşünmüştüm kusura bakmayın.

Yapın siyaset üstünden duygu sömürüsünü kapatın şikeyi, süper valla , müthiş düşünce şekli. Yani hakimlerin savcıların hepsi galatasaray taraftarı, hükümet yanlısı, en haklı fenerbahçe, ele geçiriliyoruz, uefayıda aynı yer ele geçirdi ama aynı kişilerin adamlarıda bizim takımın kaptanı. Süper valla ne diyeyim.Şike yaptık diyen fenerbahçelileri düşman takım taraftarı diye suçla , git başka takım taraftarı de. Sonra gel burda 2 yorum yapan diğer takım taraftarınıda kışkırt . Nedir yani sizin şike yapmadık dediğiniz. Beğenmediğiniz meclis, red oyu çıkmadan 1 saatte bütün şikecileri kurtardılar, daha nasıl bi kıyak yapıcaklardı ? Hiçbir konuda anlaşamayanlar 1 saatte kurtardılar bütün şike operasyonu sanıklarını. Sonrada diğer takım taraftarınıda ülke haini ilan ediyosunuz. Yani trabzonspor, bursaspor başka ülkenin takımlarımı. Tarafsız bakacaksanız hakkı yenileni göz önüne alın biraz. Hani hakkı yenilenin her zaman yanındasınız ya

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

quote:

ben 4-5 sene trabzonda futbol oynadım. (yalıspor) trabzonun maçlarının hepsinide izledim ama bir türlü şike ve teşvik yaptı diyemiyorum sahaya bakarak fenerde yaptı demem zira ben sana futbolda hatalı sürüsüne bereket argüman koyarım. ama o iddinameyi okuduğumda korcanın ,serdar kulbilgenin tapelerini okudukça ,ibrahim akının itiraflarını okudukça ilhanın maden işçilerini ,azizin tarladaki işçilerini okudukça neyin neye hizmet ettiğini anladım.

bak mesela sizinkiler tolunay kafkasın takımı gaziantepe, şotanın takımı kayseriye şike ve teşvik teklifi vermemiş. kendine yakın adamların olduğu takımlarlan içli dışlı olmuş örneğin korcanın yediği goller öncesinde sizinkiler uzaktan bol şut ha diyiyor bunuda söyleyen aykut kocaman değil 2 tane yöneticinizdir. (ilhan ekşioğlu, alaattenin yıldırım) ve ne tesadüf korcan uzaktan şutlarla komik goller yiyiyor.

hiç kimse masal anlatmasın bu ülkenin yargılam organı mahkemelerdir ve o mahkemelerde türk futbolu adına çok güzel şeyler yapılmıştır.

yaa allah aşkına siz nasıl maçları seyrettiniz. eğer korcan o maçta şike yapmayı kafasına koyduysa selçuğun uzaktan attığı şutumu yer yoksa karşı karşıya kaldığı pozisyondaki golümü yer.
    sizin bucaya attığınız gol şikenin babasıdır. eğer biraz vicdanınız varsa tapeleri değil tekrardan maçları seyredin. eğer fb şikenin ş sini yaptı diyorsanız ts şikenin babasını yapmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hanstyle

quote:

pişkin olan biz değil sizsiniz kendi forumunuzdan çok bizim forumda yazıyorsunuz. şimdiye kadar gs forumuna yazı yazmadım yazmamda beni ilgilendirmez .aslında sizlerinde büyük takım forumunu takip etmekte hakkınız var. bu arada demin yanlış yazdığımı kabul ediyorum sizde vicdan olabileceğini düşünmüştüm kusura bakmayın.

Yapın siyaset üstünden duygu sömürüsünü kapatın şikeyi, süper valla , müthiş düşünce şekli. Yani hakimlerin savcıların hepsi galatasaray taraftarı, hükümet yanlısı, en haklı fenerbahçe, ele geçiriliyoruz, uefayıda aynı yer ele geçirdi ama aynı kişilerin adamlarıda bizim takımın kaptanı. Süper valla ne diyeyim.Şike yaptık diyen fenerbahçelileri düşman takım taraftarı diye suçla , git başka takım taraftarı de. Sonra gel burda 2 yorum yapan diğer takım taraftarınıda kışkırt . Nedir yani sizin şike yapmadık dediğiniz. Beğenmediğiniz meclis, red oyu çıkmadan 1 saatte bütün şikecileri kurtardılar, daha nasıl bi kıyak yapıcaklardı ? Hiçbir konuda anlaşamayanlar 1 saatte kurtardılar bütün şike operasyonu sanıklarını. Sonrada diğer takım taraftarınıda ülke haini ilan ediyosunuz. Yani trabzonspor, bursaspor başka ülkenin takımlarımı. Tarafsız bakacaksanız hakkı yenileni göz önüne alın biraz. Hani hakkı yenilenin her zaman yanındasınız ya

trollere cevap vermiyorum.

• aziz yıldırımın arkasında duranlara müstehak. bilinçli ve kaliteli fenerbahçe taraftarına oldu olan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.