Arkadaşlar bu wooferları incelemeye aldımda acaba aranızda kullanan var mı? Boyutları son derece ufak görünüyor ama nette yabancı sitelerde çok olumlu yorumlar var. Kullanan var mı acaba?
ewt ya bnde bu woofer a bakıorum ne zmndır yorumları merakla beklıorum
Yok mu kullanan bilen arkadaşlar?
Cüp 1 dinledim yılbaşın dan sonra cüp1 alıcam ses ini şöyle özetliyelim pf15 göre daha tok daha net sinemada süper
hocam biraz daha detaylı anlatır mısın
Piyasadaki en iyi sub benim bildiğim.
arkadaşım cüp1 de 2 pasif 1aktif 25cm sürücü var çıplak halinide yakından inceledim gerçekten çok iyi görünüyor stereo yo da iyi deil alan arkadaşlar sadece sinemada düşünmeli bence dediim gibi sesi pf 15 gibi şişkin deil çok tok tek vuruş yapıyor beni en çok cezveden yanıda bu bas dediin daılmamalı tek vuruş olmalı cüp2 göre daha güzel bir duruşu var cüp 2 çok küçük insanın alası gelmiyor CLR 2500 alıpta cüp2 alırsam bana küfür ederler arkadaşım sadece sinemanı mükemmelleştirmek istiyorsan hiç düşünme cüp1 aradıın aktif yılbaşına kadar beklersen bir arkadaşım daha var 3 kişi birlikte alırız nakit fiyatı kabaca 1450 ytl 3kişi alırsak belki o fiyata taksit yaparlar yanıtını beklicem bizi beklemesende bence vazgeçme ben cüp 1 almasam referans alıcam artık ikisinden birini kesin alıcam bir arkadaşımda referans var ondan önce cüp1 kullanıyordu onla çok fikir alış verişi yaptık arkadaş bir daha sub alırsam cüp1 alırım diyor referans oda seçiyor diyor cüp1 ise seçmiyor buarkadaşımda bp7002 de var arkadaşımı bu forum dakilerle karıştırmayın arkadaşta bp10 da var ve benim CLR 2500 den alıp bitiricek adam yüzmüş yüzmüş kuyrua gelmiş bizde hala düşünüyoruz
beni yanlış anladın herhalde bu form daki referans kullananlardan deil demek istedim bu form üye deil kendisi
referans kullanan arkadşlar cüp1 alırsam sizce ne kaybederim
quote:
Orjinalden alıntı: teknika
Ben Supercube Referance kullanıyorum.
Definitive Subwoofer'leri herkese tavsiye ederim.
pıoneer x5 de sub için eko varmı
merak nedenim referans kullananlar bu özellikten bir fayda alabiliyorlarmı
Sorunuzu tam anlamadım ama, Subwoofer'e göndereceğin kesme frekanslarını ve tepe noktasını detaylı ayarlayabiliyorsun. Ayrıca Pioneer VSX-AX5ais Anfi Zaten her kanal için detaylı Akustik kalibrasyon ayarını otomatik yapabildiği gibi, tabiki kullanıcı da kendisi değiştirebiliyor. Zaten Anfiye Otomatik kalibrasyon ayarı yaptırdığında Tüm kolonların EQ ayarından hariç ses desibel seviyesini de -10'lara getiriyor. ÇÜnkü oda bu kolonlar ve bu güç için çok küçük.
Ama ben Aşırı bas'ı sevdiğim için o desibel ayarlarını kendime göre ayarlıyorum. Zaten 1 film seyredince manyak gibi oluyorum. O yüzden hafta da bir sistemi açıyorum.
Sorduğun buysa eğer.
Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: eresgü
quote:
beni yanlış anladın herhalde bu form daki referans kullananlardan deil demek istedim bu form üye deil kendisi
quote:
Orjinalden alıntı: teknika
Sorunuzu tam anlamadım ama, Subwoofer'e göndereceğin kesme frekanslarını ve tepe noktasını detaylı ayarlayabiliyorsun. Ayrıca Pioneer VSX-AX5ais Anfi Zaten her kanal için detaylı Akustik kalibrasyon ayarını otomatik yapabildiği gibi, tabiki kullanıcı da kendisi değiştirebiliyor. Zaten Anfiye Otomatik kalibrasyon ayarı yaptırdığında Tüm kolonların EQ ayarından hariç ses desibel seviyesini de -10'lara getiriyor. ÇÜnkü oda bu kolonlar ve bu güç için çok küçük.
Ama ben Aşırı bas'ı sevdiğim için o desibel ayarlarını kendime göre ayarlıyorum. Zaten 1 film seyredince manyak gibi oluyorum. O yüzden hafta da bir sistemi açıyorum.
Sorduğun buysa eğer.
Saygılar...
quote:
pasif radyatörleri sayesinde kendinden beklenenin çok daha fazlasını veren bir cihaz. kısacası DEF lerden bahsediyorsunuz. sormaya gerek varmı. o yada bu marka değil def ler. özellikle sub ları bambaşkaymış ...
quote:
Orjinalden alıntı: MaGeSuKo
Arkadaşlar bu wooferları incelemeye aldımda acaba aranızda kullanan var mı? Boyutları son derece ufak görünüyor ama nette yabancı sitelerde çok olumlu yorumlar var. Kullanan var mı acaba?
hayırlı olsun güle güle kullan kardeş
Bende Supercube Reference Sub kullaniyorum. Her anlamda isteyebilceginizden fazla bir sub oldugunu soyluyebilirim