Şimdi Ara

DEFINITIVE CLUB (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.179
Cevap
42
Favori
332.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • erayee E kullanıcısına yanıt
    Normal değil.O kadar sürmez.Bilinçli bir yere kondansatörlerini kontrol ettiriniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hecctor. H kullanıcısına yanıt
    Malum def’ler biraz güç istedikleri için güçlü avr yada pre-power kullansanız daha iyi sonuç alırsınız. Ama 4400 için bp8-bp10 aralığındaki def-tech hoparlörlere gidebilirsiniz.Yada bir üstleri olan bp2002-bp2004 gibi aktif (bass bölümleri amfikatörlü) hoparlörlerden daha iyi netice alırsınız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bp10 tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

    Ben kendime bir çift bp10 arkaya bir çift bp8 aldım center olarak clr1000 aldım avr Yamaha rx-a750 mevcut sistemi duvardan 30 cm uzakta olacak şekilde konumlandırdım ancak elde ettiğim ses bana çok sert geldi sistem herşeye sert bir şekilde bass veriyor bunu daha yumuşak tonlar alacağım hale nasıl getiririm yaşayan ve yardımcı olacak var mıdır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakkiozbakir H kullanıcısına yanıt

    Çözebildiniz mi sıkıntıyı ? Sıkıntı dersek tabi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AP Shaco Pentakill A kullanıcısına yanıt
    Maalesef aynı şekilde kullanıyorum sanırım çok yapacak birşey yok

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AP Shaco Pentakill A kullanıcısına yanıt
    Merhaba. PM atmışsınız ama sanırım sizin PM alımınız kapalı olduğundan cevap veremiyorum. O yüzden buradan yazıyorum; clr2002 den gayet memnunum. 100w/pc bir AVR ile bile gayet tatminlar çalıyor daha iyi beslenebilirse daha iyi sonuçlar alınabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt

    Ben de diyorum kimse niye dönüş yapmıyor. :D Ayarları kurcalarken yanlış bir şeylere bastım galiba. Bir daha kontrol eder misiniz ? Düzelmiş mi diye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıl önce falan aldığım pioneer seti yavaş yavaş definitive ile değiştiriyorum. Merkeze c2, arkaya bp1x, subwoofer da prosub 100 aldım. Geriye kuleler ve gerekirse amfi kaldım. Amfi pioneer vsx-520, kuleler s-es3tb. Kulelerin özellikleri şöyle:


    WOOFER : 16CM KONİ

    MİDRANGE: 7,7CM KONİ

    TWEETER: 2,6CM KUBBE

    EMPEDANS: 8 Ω

    FREKANS ARALIĞI: 40 – 30,000 HZ

    DUYARLILIK: 83 DB

    MAKSİMUM GÜÇ: 150W

    BOYUTLAR (G X Y X D): 220 X 980 X 249 MM

    AĞIRLIK: 10KG


    Definitive bp8 bakıyordum da benim kulelerde 3 hoparlör 1 tweeter var, bp8'de 1 hoparlör 1 tweeter var ama bp 8'in frekans aralığı daha geniş (22-30khz). Bunların yerine bp8 almam mantıklı mı. Ya da fiyat olarak çok uçmadan ne alabilirim kulelerde bipolar istemiyorum oturduğum yer sabit hoparlör karşı tarafa ses vereceğine bana doğru daha kaliteli ses versin istiyorum. Kulelerde definitive harici bir model de alabilirim ama ne alacağıma karar veremedim. Amfi bu sisteme yetersiz gelir diyorsanız amfi tavsiyesi de alabilirim. Film oyun için kullanacağım ama onlarda her türlü iş görüyorlar zaten beni asıl tatmin etmesi gereken kısım müzik. Metal müzik ağırlıklı dinliyorum genelde. Empyrium, epica, haggard, rammstein, moonspell.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarrkSkull -- 15 Aralık 2022; 11:5:45 >




  • Heleki sinemada kullanacaksanız Bp8 o hoparlörü döver..Bipoların oturumunuza zararı nedir anlamadım.Amfiniz 130w diyor ama 6ohmda. 8 ohm değerinde 100w ve üzeri olursa deflere iyi gelir.

  • babiş62 kullanıcısına yanıt

    Sinemada da kullanıyorum ama müzik daha önemli benim için. Bipolar istememe sebebim tamamen fiyat/performans. Arkadaki hoparlörler de maliyet sonuçta. Aynı hoparlörden arkada olacağına bana dönük olan daha kaliteli ses versin isterim. Arkadaki hoparlörler için vereceğim parayı öndekilerin kalitesine vermek istiyorum.

  • shagg S kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cümleten selamün aleyküm clr 2000 aramaktayım satan iletişime geçebilir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba. Yıllardır Definitive Tex 4x ProMonitor 1000, 1 x ProCenter 2000, 2 x Heco INC 602 (atmos için) ve Yamaha NS-SW700 woofer kullanıyorum. Gönül isterdi ki yere oturan daha büyük hoparlör seti alayım fakat ne yazık ki bu mümkün olmayacak. İkna edemeyeceğim :)

    Pioneer VSX-1131 ilk çıkar çıkmaz almıştım. Atmos ve DTS:X destekli olan en uygun fiyatlı AVR idi. İşimi gayet iyi gördü. Ses kalitesi artışı istiyorum. Bütçem de eskiye göre daha iyi artık.

    Sizce hoparlör sistemini değiştirmeden daha güncel bir AVR alsam ses kalitesinde ciddi ölçüde artış gözlemler miyim? Yoksa atacağın taş ürkiteceğin kuşa değmez mi dersiniz?

    Eğer ciddi bir ses kalitesi artışı mümkünse bu durumda hangi AVR yi almak mantıklı olur?

    Şimdiden teşekkürler.





  • bence o hoparlörler ile amfi değiştirmeye gerek yok, pioneer dan başka birmarkaya geçerseniz belki otomatik ekolayzer ayarı cok daha iyi bir olan anthem veya xt32 barındıran bir amfi fayda sağlar, onda da eko ayarını siz düzgün yaptıysanız çok fark yaratacagını sanmıyorum, hoparlörlerin kapasitesi belli

  • YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt

    Merhabalar Yeşim bey.Bu setupı ben size vermiştim.Halen kullanıyorsanız ne mutlu size.Hatta özelden yazmıştım bir gün vazgeçereniz haberim olsun diye.O proMonitör defler gibi o boyutta beton gibi ses veren hoparlörler piyasada yok..Yapabilirseniz ön frontlar olarak yine definitive'nin large hoparlörlerinden ilave edebiliyorsanız daha iyi olur.Artı size tavsiyem Yamaha 3080 gibi bir avr ile gidiniz.7.2.2 yada 5.4.2 konfigürasyon ile tam 9 kanal olarak,hem güncel hem iyi sonuç alırsınız..Ben çoğunu denedim..

  • babiş62 kullanıcısına yanıt

    Merhabalar. Evet halen çok memnun bir şekilde kullanıyorum. Atmos konfigurasyonu ile 5.1.2 nin dışına çıkabileceğimi sanmıyorum. Evdeki düzel bu şekilde ve ek hoparlör için izin çok zor çıkar :)

    Önerinizi dikkate alıp Yamaha 3080'i inceleyeceğim. Başka öneriler de olursa dikkate alabilirim. Mevcut sistemdeki ses kalitesini artırmaya yönelik her şeye açığım. Yeter ki verdiğim paraya değsin.

  • Yakında Definitive Ayrupa’dan çekilecekmiş. Almayı düşünen varsa fırsatları degerlendirsin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neredeyse hiç kullanılmamış prosub 100 var arkadaşlar sizce ne kadar eder acaba

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

    Neredeyse hiç kullanılmamış prosub 100 var arkadaşlar sizce ne kadar eder acaba

    3500-4000 arası

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.