Şimdi Ara

Defans alarm veriyor, ofansif orta saha lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci yarı sadece bir tane pozisyonumuz var. Rakip 7-8 tane pozisyona girdi antrenman maçıymış gibi. Yobo'yu çok severim ama artık gerçekten ağır kalıyor. Gökhan yok, Kadlec formda değil derken hadi defans sıkıntısını biraz arka plana itebiliriz.

Asıl sorun, ofansif orta saha oyuncusu eksikliği, oyun kurucu yok. Maçta çok net belli oldu. Stoperlerin önünden top ileri doğru şişiriliyor, birinin göğsüne kafasına gelirse o indiriyor, yoluna devam ediyor. Başka türlü ileri çıkamıyoruz. Bu geçen sene de böyleydi, Alex gittiğinden beri böyle.

Maçtan sonra NTVSpor'u dinledim, Mehmet Demirkol ve Güntekin Onay durmadan bu konuya değindiler. Yaratıcı oyuncu yok, defans ile forvetin arasındaki bağlantıyı kuracak oyuncu yok.

Alper orada denenmeli diye düşünüyorum, olmadı Salih...

• Alper orayı kaldıramaz. Kapalı takımlarla oynuyoruz, Alper dikine oynayan bir oyuncu. Geniş alanda iş yapar ancak.. Ben Salih'in kesinlikle oynaması taraftarıyım örneğin bugün Selçuk girdi. Onun yerine Salih 2-3 doğru pas verip 4. golü getirebilirdi. Holmen, Krasic, Stoch, Yobo gibi adamların işi yok şu an bizde. AMC transferi bu saatten sonra olmaz. Belhanda'yı alsaydık taa geçen sene Chelsea ile finalde kapışıyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Alper orayı kaldıramaz. Kapalı takımlarla oynuyoruz, Alper dikine oynayan bir oyuncu. Geniş alanda iş yapar ancak.. Ben Salih'in kesinlikle oynaması taraftarıyım örneğin bugün Selçuk girdi. Onun yerine Salih 2-3 doğru pas verip 4. golü getirebilirdi. Holmen, Krasic, Stoch, Yobo gibi adamların işi yok şu an bizde. AMC transferi bu saatten sonra olmaz. Belhanda'yı alsaydık taa geçen sene Chelsea ile finalde kapışıyorduk.

Alper bence orayı kaldırabilir, çünkü Eskişehir'de de pozisyonu o bölgeydi. 4-2-3-1'in üçlüsünün ortasında, santraforun arkasında görüyordum hep. Kaç sezondur bu ligde oynuyor, o bölgede oynayarak adından söz ettirdi, burada da iş yapacaktır bence.

Çünkü işin şu tarafı da var, Alper'i oyun kurucu olarak oynatmazsan nerede oynatacaksın? Orta sahanın ortası olmaz, orası için çok ofansif. Defansif orta saha olmaz, defansif özelliği yok. Tek oynayabileceği pozisyon var, o da oyun kurucu mevkisi. Ayakları çabuk, tekniği yüksek, hızlı, çabuk. Denenirse ve sabredilirse iş yapacaktır diye düşünüyorum.

• Alper gelince coksevindim ama sanki ilerde pek bisey yapamicak gibi.oyunu okuma sikintisi var.top nereye gidebilir,adam nereye hareketlenir hic dusunemiyo.ama genis alanda is yapabilir.at topu onune birebirde falan yakalarsa anca o zaman.ama bi 10 numara asla olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o mevki için geçen sene bağıra bağıra meireles gelse tamam bu takımın başka oyuncuya ihtiyacı yoktur dağılın diyenler nerde acaba.
  • Sadece ortasaha ile olafcak iş değil. Sol ve sağ kanadada adam almamız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Sadece ortasaha ile olafcak iş değil. Sol ve sağ kanadada adam almamız lazım

Şunu yazalım kafamıza artık. Fenerbahçe kanat oyunu oynamıyor, oynamayacak, ta ki kanat organizasyonlarını kullanan bir teknik direktör gelene kadar. Bu yüzden kanat oyuncusuna ihtiyaç yok. Kanatlarda santrafor orijinli oyuncular oynuyor zaten. Kanat oyuncusu almak demek Sow'u ve Kuyt'u takımdan atmak demek. Bu da iki senedir alışılagelmiş düzeni altüst eder, ki Ersun Yanal da istemiyor böyle bir değişikliği.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.