Şimdi Ara

Defalarca aynı rüyaları gören var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunlardan birisi büyük bir yüksek katlı yatsı uzun binadır. Komple ağactan yapılmış labirent gibidir ve bir sürü giriş çıkışı var. Oradan kurtulmaya çalışıyorum. Insanlar da var.

Bir de alien rüyam var hani filmdeki olan alien

Bunu belkide ilk kez 10 yıl evvel görmüşümdür ara bir benzer versiyonları tekrarlaniyor.

Uzun bir nehrin kenrından alien şehrine doğru ilerliyorum. Çevreyi soluk mavi manzara tonları ve az ışık kaplıyor.

Sonra oraya varınca alien kraliçesini görüyorum etrafını sarmış genç alienler oluyor. Onları bir süre heyecanla izliyorum. Korku yok daha çok gerginlik hissediyorum

Defalarca aynı rüyaları görmek normal midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 8 Mayıs 2019; 17:46:24 >

Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.

• Ben nedense 2'dir rüyamda sıçtığımı görüyorum.

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)
  • Dün akşam yemekte pideyi fazla kaçırdım dünya kadar rüya gördüm erotik rüyalarda dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kas adam -- 8 Mayıs 2019; 18:14:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

BeN RuyaMda atin popoduna şaplak atiyodum csb degil
    Sana bir sır verim mi hayatımda gördügüm en feci rüya.

Duyunca en az benim kadar rahatsız olacaksın
    Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.
  • Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Yes

• quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

Yes
    PM ye gel burda anlatamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Günaydın hayatım..

..upss.. yoksa iyi akşamlar mı demeliydim
  • Küçükken çok sık gördüğüm 2 rüya vardı (birden fazla gördüğüm tıptatıp aynı olan rüyaların sayısıda çok fazla). Birinci rüyada daha önce gerçek hayatta doğum gününe gittiğimiz bir arkadaşın apartmanına giriyorum ve asansöre bindikten sonra 1 kat yukarı doğru çıkarken asansör hızla aşağı düşmeye başlıyor ve bu rüyayı her gördüğümde çok korkuyordum çünkü o düşüş hissi çok gerçekçiydi. İkinci rüya ise en berbatıydı ve bir aralar o kadar çok görüyordumki artık yatarken görmemek için dua ediyordum, rüyamda oturduğumuz mahallede 5-6 tane penguen kovalıyordu beni daha sonra bizim apartmanın oralarda bunlar beni yakalayıp testislerimi sıkıyordu ama o kadar acıyorduki anlatamam, en nefret ettiğim rüyalardan biriydi resmen fiziksel acı çekiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus gl702 -- 9 Mayıs 2019; 22:55:35 >

Orijinalden alıntı: Asus gl702

Küçükken çok sık gördüğüm 2 rüya vardı (birden fazla gördüğüm tıptatıp aynı olan rüyaların sayısıda çok fazla). Birinci rüyada daha önce gerçek hayatta doğum gününe gittiğimiz bir arkadaşın apartmanına giriyorum ve asansöre bindikten sonra 1 kat yukarı doğru çıkarken asansör hızla aşağı düşmeye başlıyor ve bu rüyayı her gördüğümde çok korkuyordum çünkü o düşüş hissi çok gerçekçiydi. İkinci rüya ise en berbatıydı ve bir aralar o kadar çok görüyordumki artık yatarken görmemek için dua ediyordum, rüyamda oturduğumuz mahallede 5-6 tane penguen kovalıyordu beni daha sonra bizim apartmanın oralarda bunlar beni yakalayıp testislerimi sıkıyordu ama o kadar acıyorduki anlatamam, en nefret ettiğim rüyalardan biriydi resmen fiziksel acı çekiyordum.
    Bende de 2 tane korkunç rüya vardı. İskeletler basıyordu dayımların evini. Hep görürdüm ve uyumaya korkardım artık. Tv karşısında falan uykuya dalarak yıllar geçti hep bu yüzden.
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp

• quote:

Küçükken çok sık gördüğüm 2 rüya vardı (birden fazla gördüğüm tıptatıp aynı olan rüyaların sayısıda çok fazla). Birinci rüyada daha önce gerçek hayatta doğum gününe gittiğimiz bir arkadaşın apartmanına giriyorum ve asansöre bindikten sonra 1 kat yukarı doğru çıkarken asansör hızla aşağı düşmeye başlıyor ve bu rüyayı her gördüğümde çok korkuyordum çünkü o düşüş hissi çok gerçekçiydi. İkinci rüya ise en berbatıydı ve bir aralar o kadar çok görüyordumki artık yatarken görmemek için dua ediyordum, rüyamda oturduğumuz mahallede 5-6 tane penguen kovalıyordu beni daha sonra bizim apartmanın oralarda bunlar beni yakalayıp testislerimi sıkıyordu ama o kadar acıyorduki anlatamam, en nefret ettiğim rüyalardan biriydi resmen fiziksel acı çekiyordum.
    Penguen ???

Neyse

Şu testis kabuslarını bende görmüştüm berbat bir his. Yıllardır bu tür rüyalar görmedim ama takmıyorum fazla kafaya ama bir rüya senaryom var hiç sorma ayda yılda bir kere görurüm tüm günüm tüm neşem solup gider

Sırrı verim mi ? :)

• Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Verin hocam.

Verin hocam.
    Eskiden aşıktım görmüşsündur bu konuyla ilgili bir çok mesaj yazdım foruma :d
  • Peki rüyasında hiç hareket kısıtlılığına uğradığını gören var mıydı veya var mı? Hareket kısıtlılığından kastım mesela yürümeye çalışırken sanki bir civanın içinde yürüyormuşsunuz gibi aşırı ağır hareket ediyorsunuz ama ağır çekimdeymiş gibi değil, mesela bir ayağınızı öne atıyorsunuz ama vücudunuzun geri kalanı sanki gizli bir çekimle geriye doğru çekiliyor ve siz ayağınızı ileri atsanızda bedeninizin üstü geride kalıyor. Sanki aşırı düşün yerçekimi olan bir gezegende yürümeye çalışıyormuşsunuz gibi.

Veya atıyorum bir silahınız var ama silahın tetiği çok sert daha doğrusu siz o tetiği sıkarken aşırı çok zorlanıyorsunuz, tam bir adamın üstüne getirirken (adamın üstüne getirirken bedeninizde bu arada çok yavaş hareket ediyor) adamı ıskalamamak için var gücünüzle tetiği çekiyorsunuz ama çok zor olmuyor. En sonunda tetiği çekmeyi başarsanız bile silah bozuk çıkıyor veya merminiz olmuyor ve ateş edemiyorsunuz Vardır bu tür rüyaların mutalaka psikolojik bir açıklaması.

Birde benim en sevdiğim rüyalar genelde şunlardı, bir okul yurt gibi bir yerin içindeyim. Bir arkadaşımda yanımda olabilir bu arada, tuvalete veya benzer bir odaya giriyoruz ve odadaki havalandırmadan içeriye girerek tünellerde vs. geziyoruz bu arada farklı odalara vs. de gidebiliyoruz veya mekanlara. Tabi böyle anlatınca pek heyecanlı gelmiyor ama bu rüya olduğu için o andaki grafikler ve mekanlar hayal ettiğinizden bambaşka ve değişik olabiliyor, aslında değişik ve garip olmasınada gerek yok önemli olan beynin o anda salgıladığı hormonlar ile sizde oluşan hisler.

• Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    Ben 15 yaşlarındayken çok ucardım. Genellikle memleketteki evimizin bahçemizin üzerinde. Sonra bulutların üstünde dolaşırdım müthiş bir şeydi :D

Bazen rüyalarımı kontrol altına alırdım

Sokakta yürürken bu bir rüya deyip istediğimi yapardım. Yanımdan geçen adamlara bıcak çekip saplardım. Gerçek olmadığından emindim tıpkı matrix gibi. Ulan keşke şimdi böyle rüyalarım olsa :D

Tam saykoluk :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 9 Mayıs 2019; 23:44:11 >
  • Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    asanaöre biniyorum 0 a basıyorum -626372 e iniyor magmaya iniyor aq sonra çık babam çık . binadan çıkamıyorum bi türlü aq bi de avm versiyonu var bunun avm nin 10 tane kapısı var ama bi türlü çıkışı bulamıyorum

• Ben hep ninemi goruyom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• çıplak görmek özgüven eksikliğini gösterir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.