Şimdi Ara

defacto tarzı yerlerde çalışmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar, şuan açık lise son sınıf okuyorum bir aksilik olmaz sa temmuz sonu mezun oluyorum.fakat temmuz sonuna kadar boş durmak istemiyorum defacto,lcw,sevenhill gibi yerlerde parttime çalışmak istiyorum fakat internette iş ilanlarına baktığımda en az lise mezunu diyor ben ise temmuz sonunda mezun oluyorum aksilik olmazsa.2 ay sonra mezun olacağım halde işe alırlar mı beni onu merak ettim çalışan arkadaşlar yada bu konuda bilgili olan arkadaşlar vardır.cevabını bekliyorum arkadaşlar?



  • güncel.
  • güncel.
  • Benim arkadas SevinHill'da calisiyor (Part Time - Haftada 4 gun). Maas sabit degil 400 - 600 arasi gidip geliyor, gunde uc kere her molada magzadaki kizlarla kafeye gidiyor, aldigi 3 kurus maasi orda yiyor, . Sonra elektirik, su, dogal gaz, kira odeyemiyor. O da ogrenci burs falanda aliyor.

    Adam genelde 12-2200 veya 1400-2200 calisiyor. Yorucu is diyor. Olm kendine ceki duzen ver diyorum, halen asalak gibi yasiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moribito

    Benim arkadas SevinHill'da calisiyor (Part Time - Haftada 4 gun). Maas sabit degil 400 - 600 arasi gidip geliyor, gunde uc kere her molada magzadaki kizlarla kafeye gidiyor, aldigi 3 kurus maasi orda yiyor, . Sonra elektirik, su, dogal gaz, kira odeyemiyor. O da ogrenci burs falanda aliyor.

    Adam genelde 12-2200 veya 1400-2200 calisiyor. Yorucu is diyor. Olm kendine ceki duzen ver diyorum, halen asalak gibi yasiyor.

    peki ben açıktan okuyorum yaklaşık 2 ay sonra mezun olucam.mezun olmadan önce başvursam işe alırlar mı?




  • öncelikle 18 yaşını geçmiş olman gerekiyor. 18 yaşını geçtikten sonra bulunduğun yerdeki mağazadaki ihtiyaca göre alım yaparlar bu defacto için diğerleri hakkında bilgim yok.
  • Benim arkadaş geçende lcwaikikye başvurdu adamlardan aldığı cevap part olarak işe girebileceği zamanla full geçireceklerini söylediler bide bu çocuk meslek yüksek okulu mezunu tabi şehir istanbul için söylediğim geçerli diğer şehirleri bilemem lakin çok yorucu ve yapılacak iş olmadığını düşünüyorum kısa vadeli birşeyler deneyebilirsin.
  • lcw çalışana daha çok para veriyor partından fulune ry sine müdürüne kadar. ortalama lcw de bir müdür 5 bin tl civarında alıyor. madalyonun diğer yüzü ise yurtdışı yükselme ve ilerleme. lcw yurtdışında defacto kadar aktif değil defacto her geçen gün yurtdışında büyüyor. lcw de mağaza müdür erken yolla olabilirsiniz ancak mdürülükten öteye geçmeniz çok zor. defactoda ise bu biraz kişiye bağlı deneyimli mağaza müdürü olunca tahmini 4 yıllık bölge müdürlükleri denetmenlikler vb tarzı işlerde ileriye dönük sürekli yükseliyorsunuz. defactoda ilerlemenin sonu yok size bağlı siz kendinizi geliştirebildiğiniz süre zarfında hızlı bir şekilde yükselirsiniz. erkek adaylar özellikle 4 yıllık fakülte bitirdikten sonra askerlik yapın ve mümkünse ingilizce bilin defactoda ciddi şekilde kısa sürede yükselirsiniz. biraz defacto odaklı oldu ama bildiklerimi paylaşmak istedim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.