arkadaşlar donanımım asus k8n-e s754 anakart işlemci amd athlon 3000 512 mb ddr 400 ram 80 gb ide hdd
ilemtim sitemmi xp pro hdd 15 /65 2 ye bölünmş durumda sorun sistem de d de 65 gb oyun yüklü call of duty 4 ve nfs carbon oyunalarında sorun var sorun şöyle call of duty 4 mas üstündeki exeye tıklayıp oyuna girmek istedigimde actıvıson logosu çıkıyor ve oyun siyah bir ekranda birkaç dakika bekliyor ve sonra oyuna giriyor oyundahiç bir sorun yok ve oyun aralarında geçişlerde başkabir ele geçtigimde de aynı sorun oluyor nsf carbonda ise özellikle virajlarda oyun bir anda donuyor 30 saniyesonra tekrar devam ediyor buraya kadar çogunuz ekran akrtı yada ram sorunu yada ekran akrtı driveri diyecekseniz hepsini düşündüm driverda güncelledim ancak deepfreze pasif duruma alıp tekrar oyunlara girdigimde hiçbir sorun kalmıyor burası internet kafe deepfreze olmadan daolmuyor deepfreze 5.20 ve 4.0 sürümlerini de denedim degişen bişey yok deepfreze aktif duruma alınca sorun başlıyor pasik durumdayken sorun yok önerilerinizi yardımnlarınızı bekliyorum