Şimdi Ara

Deep Sleep Batery Life Saver Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, arkadaşlar dünde böyle bir konu açmıştım yararlı ve kullanışlı bir uygulama olan Launcher 8 için, bugünde yeni çıkmış bir uygulama buldum, bir süre önce lansmanı yapılan Xperia Z'deki gibi bir uygulama ismi Deep Sleep Batery Life Saver Pro

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.batrsaverpro&hl=tr

Uygulamanın türkçe desteği var ve kullanımı çok basit istediğiniz gibi kişileştirebildiğiniz ayarlada ana mantık telefon tuş kilidi halindeyken wi-fi, 3G, GPS veya diğer uygulamaların pil yemesini durdurmak. Özelleştirilebilir ayarlarda da hafta içi ve hafta sonu, veya gece periyodunda telefonun hangi işlemleri kapatabileceğini seçebiliyorsunuz.

İyi forumlar...

• Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Evet, arkadaşlar dünde böyle bir konu açmıştım yararlı ve kullanışlı bir uygulama olan Launcher 8 için, bugünde yeni çıkmış bir uygulama buldum, bir süre önce lansmanı yapılan Xperia Z'deki gibi bir uygulama ismi Deep Sleep Batery Life Saver Pro

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.batrsaverpro&hl=tr

Uygulamanın türkçe desteği var ve kullanımı çok basit istediğiniz gibi kişileştirebildiğiniz ayarlada ana mantık telefon tuş kilidi halindeyken wi-fi, 3G, GPS veya diğer uygulamaların pil yemesini durdurmak. Özelleştirilebilir ayarlarda da hafta içi ve hafta sonu, veya gece periyodunda telefonun hangi işlemleri kapatabileceğini seçebiliyorsunuz.

İyi forumlar...

hocam tavsiyeniz için teşekkürler. pili daha verimli kullanmak adına biçok program var

Benim bu programlardan anladığımı söyleyim wifi-gps-bluetooth-ekran parlaklığı-ekran zaman aşımı-veri aktarımı bu özelliklerin açılması kapanması vs gibi durumları kontrol ederek batarya durumunu ayarlıyorlar sanırım. Bu 4-5 seçeneği herhangi bi widget'la zaten kısayol haline getirebiliriyoz bu durumda bu programların bi anlamı kalmıyor mu ? benim düşünce yanlışsa onu söyleyin onu öğreniyim pili düzgün kullanacağız diye denemedik program kalmadı :)

Daha ayrıntılı bi program görmedim ben gören varsa söylesin onu kullanalım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: drzeke

quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Evet, arkadaşlar dünde böyle bir konu açmıştım yararlı ve kullanışlı bir uygulama olan Launcher 8 için, bugünde yeni çıkmış bir uygulama buldum, bir süre önce lansmanı yapılan Xperia Z'deki gibi bir uygulama ismi Deep Sleep Batery Life Saver Pro

İyi forumlar...

hocam tavsiyeniz için teşekkürler. pili daha verimli kullanmak adına biçok program var

Benim bu programlardan anladığımı söyleyim wifi-gps-bluetooth-ekran parlaklığı-ekran zaman aşımı-veri aktarımı bu özelliklerin açılması kapanması vs gibi durumları kontrol ederek batarya durumunu ayarlıyorlar sanırım. Bu 4-5 seçeneği herhangi bi widget'la zaten kısayol haline getirebiliriyoz bu durumda bu programların bi anlamı kalmıyor mu ? benim düşünce yanlışsa onu söyleyin onu öğreniyim pili düzgün kullanacağız diye denemedik program kalmadı :)

Daha ayrıntılı bi program görmedim ben gören varsa söylesin onu kullanalım :D

hocam program bence çok ayrıntılı ve kullanışlı ayrıca XPeria Z de bu özelliğin benzeri tanıtıldığında herkes öve öve bitirememişti ama olay şu hiç kimse telefonunu tuş kilidine aldığında her şeyi kapatmakla uğraşmıyor, örneğin iş yerindesiniz, telefon cebinizde dururken kendi kendini uçuş moduna alıyor, wi fi kapatıyor vb. ve sizin istediğiniz zaman aralağında örneğin ben 30dk kullanıyorum her 30dk ida 5dk boyunca özelllikleri açıyor ve herhangi bir bildiriminiz varsa sizi haberdar ediyor. Çok kulanışlı bence o kadar uygulama arasında böyle olanı ilk defa gördüm ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.