|
Bildirim
istese 7 plusa bile verir bu özelliği ama yoksa nasıl satacak iphone 11'i
|
3. Parti uygulamalar ile benzer birşey yapılabilir ama 9 fotoğraf çekip birleştirmek ciddi anlamda işlemci gücü ve RAM gerektirir. Telefonu tripod a sabitleyip manzara çekerseniz nispeten kolay ama elinizde çektiğiniz fotoğrafta hele çektiğiniz şeyde sabit cisim değilse baya zor. önce her kareyi hizalayacak sonra analiz edip hareket eden objeleri teker teker tespit edip aynı her karede yerlerini belirleyecek sonra da hangisinde daha iyi yakalanmış onu analiz edip birleştirecek. yani sadece basit bir yazılım isterse her telefona verir kısmı çok doğru değil.
Ben bu işlemin sonuçlarını çok merak ediyorum gerçekten her ortamda çalışacak düzgün sonuç verecekse çok iyi ama çok sanmıyorum. İnsanların çok farklı değil demesinin sebebi de bu bence yani her fotoğrafta 9 kareyi birleştirmiyor bence. sabit sahneler ve tripod üzerinde asıl fark görülür diye tahmin ediyorum. |
Direkt ceo ol
|
Apple yeni çıkardığı modelleri satabilmek adına sadece o model uygun özellikler getiriyoruz diyor. Ama aslında bir önceki modelde de kullanılır. Fakat, bunu aktive etmiyor. Sadece bu modele özgür diyor. Geçen internet de okuduğum haber de iphone 11 pro max in Apple a maliyeti 490 dolar, İphone XS Max in maliyeti 400 Dolar. Yani arada küçük bir rakam 90 dolarcık fark var.
Bizde yeni bir şey varmış gibi almaya gidiyoruz. Aslında tüketici olarak almasak ve beklesek emin olun bu telefon fiyatları öyle bir düşüş sağlayacak ki o zaman hayal olmaktan çıkıp herkes alabilecek düzeye gelebilecek |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayca_22 -- 3 Ekim 2019; 13:42:48 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k1mbu -- 3 Ekim 2019; 14:36:53 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|