SELAM ARKADAŞLAR , ONLİNE OYUN SERVERI KURABİLMEK İÇİN DEDİCATED SERVER KİRALAMAK İSTİYORUM . EN AZ 10 MBIT BAĞLANTI HIZINA SAHİP OLMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM . BU KONUDA BİLGİLİ OLAN ARKADAŞLARDAN ACİL YARDIM İSTİYORUM . NEREDEN VE NASIL KİRALAYABİLİRİM ? VEYA BAŞKA BİR ÇÖZÜMÜ VARMIDIR ?
Arkadaş, Kriweb ile bir görüş istersen : www.kriweb.com Galip Bey, tel: 0216.449 19 95 Bir de Netmedya ile görüşebilirsin : www.netmedya.org Levent Bey, tel: 0216.354 25 12-13
Radyo TEMPO 98,1 internetsitesinden on line yayına başladı... www.radyotempoistanbul.com tıkla ve dinle...
quote:
Orjinalden alıntı: acemiwebci
Radyo TEMPO 98,1 internetsitesinden on line yayına başladı... www.radyotempoistanbul.com tıkla ve dinle...
Arkadaşım Yukarıda uyguladıgın mesaj biçimi kurallara uymuyor
quote:
Orjinalden alıntı: mewluth Ayrıca her mesajının sonuna belli bir yazı yahut resim ekleyip imza gibi kullanmak da yasaktır.
Bilgilendirmek istedim
hostticaret.net
quote:
Orjinalden alıntı: Massacre
quote:
Orjinalden alıntı: acemiwebci
Arkadaşım Yukarıda uyguladıgın mesaj biçimi kurallara uymuyor
quote:
Orjinalden alıntı: mewluth Ayrıca her mesajının sonuna belli bir yazı yahut resim ekleyip imza gibi kullanmak da yasaktır.
Bilgilendirmek istedim
OK
quote:
Orjinalden alıntı: XOIIOX
SELAM ARKADAŞLAR , ONLİNE OYUN SERVERI KURABİLMEK İÇİN DEDİCATED SERVER KİRALAMAK İSTİYORUM . EN AZ 10 MBIT BAĞLANTI HIZINA SAHİP OLMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM . BU KONUDA BİLGİLİ OLAN ARKADAŞLARDAN ACİL YARDIM İSTİYORUM . NEREDEN VE NASIL KİRALAYABİLİRİM ? VEYA BAŞKA BİR ÇÖZÜMÜ VARMIDIR ?
TeknoServer.Net'den Semih Bey ile görüşmeni tavsiye ederim. Ke[R]eM gönderdi dersen sevinirim. Uygun fiyatlı, güzel özellikli, Almanya lokasyonlu sunucular konusunda gayet başarılı bir firma TeknoAS.
oyun sunucusu için lag olmasın diyorsan türkiyeden kiralaman lazım. Teklan tabanlı p4 3.0ghz 1gb ram 80gb disk olan bir makinayı 215$ gibi.Değişik makina ve seçeneklerde konuşarak seçebilirsin.