Şimdi Ara

Dedicated Server almak istiyorum!!! tavsiye + bılgılenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedicated Server almak ıstıyorum fakat bu olay hakkında bılgı almak ıstıyorum ....
    bakım v.s hakkında hıc bır bılgım yok... yanı bunun altından kalkabılır mıyım? ne gıbı zorlukları vardır...
    ve bana onerebılecegınız bır calasabılegım yer var mı teskrler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ceza -- 29 Kasım 2006; 21:25:35 >

Eğer sunucu yönetimi, güvenlik ayarları , performans ayarları, yedekleme gibi konularda az düzeyde bilginiz alt düzeyde ise dedicated sunucu kiralayıp bunu yönetmek sizin için zor olabilir. Managed Sunucu denen dedicated sunucular da vardır. Burada Data Center yöneticileri sizin için sunucu yönetiminde yardımcı olurlar. Bu tür sunucu kiralama hizmetleri genelde yurt dışında verilmektedir. Ülkemizde de managed dedicated sunucu hizmeti veren firmalar olabilir hostbul.net ve hostrehberi.com gibi portal sitelerden araştırabilirsiniz.

Yurtdışında Hivelocity.net ve LayeredTech i önerebilirim. Yurtiçinde bandwidth pahalı olduğundan sunucu kiraları hem daha pahalı hem de aylık trafik limiti açısından daha kısıtlı olacaktır. Eğer hız konusunda önceliğiniz yoksa yurtdışından kiralamak daha ekonomik olacaktır.
    Türkçe karakterli alan adı tescili (tüm popüler uzantılarda)
  • Önce bi arama yap forumda hatta bu sayfada bi bak bakalım böle konular açıldı.

Orjinalden alıntı: lasguard

Önce bi arama yap forumda hatta bu sayfada bi bak bakalım böle konular açıldı.

yazılı olan mesajlar beni tatmin etmedi mahsuru mu var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ceza -- 29 Kasım 2006; 23:04:52 >

www.klavyehosting.com/dedicated.php adresimizden birkaç sunucu fiyatına bakabilirsiniz. kampanyalar hakkında veya diger sunucular hakkında görüşmek isterseniz

finans@klavyehosting.com adresinden bizimle irtibat kurabilirsiniz.

Saygılarımla

Bugün bir arkadaşımın başına gelen bir olay var dakikhost hakkında duydunuzmu bilmiyorum netdirect firmasında 50 adet serverleri var bu elemanların bayilik taslıyorlar millete ve 29.11 itibari ile bütün almanya serverleri kapatıldı.
    Adamlar diyorlar ki netdirect sözleşmeyi fes etti? Neden etmiş 20.000 $ talep etmiş...
    Nyese o parayı talep edebilir eyvallah da bu fes olayına kadar gelmeden her dedicated müşterisini uyarır en az 10 gün önceden..
    Herifler bizim arkadaşa hiç kapanacak falan dememiş 60 irc 200 host müşterisi gitmiş...
    ALLAhdan revamıdır şimdi bu? toplam 50 server varmış ve 1250 site varmış toplam biz netdirect i aradık makinaları formatladık dediler ve öncveden uyarıldı o firma dediler..yorum sizin kesinlikle ama kesinlikle aracı kullanmayın derim..bi firma yüzünden herkese .ok atılmaz ama bu olay olunca insanın sinirleri bozuluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell tavsiye almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler bilgiler için
    server kullanım amacım kendi sitelerimi tek cati altinda toplamak istiyorum yaklasik 15 sitem var
    200 300 mılyonluk saglam bır server ıstıyorum da bu bakım olayları benı korkutuor bıraz

kiralayacagım sunucu hostıng fırmasının da guvenılır olmasını ıstıyorum.
  • eğer host satmıycaksan ve ayda 300 gb bw yi geçmem diyorsan TR de aylık 300 e çok sağlam makinalar alabilirsin. 1 mbit hat alırsın ve bu sana yeter. sistem nixcon gibi yerlerden almada naparsan yap. oralar 10 mbitlik 1 hattı 15-20 kişi arasında paylaştırıyorlar çünkü.

Neyse eğer çok pahalı bu para dersen yurt dışı sunucularına bak.netdirect ve layeredtech den al derim. ha alacaksan direk kendin git al. ingilizce biliyorsan tabiki.

Yönetime gelince eğerki hiç bir bilgin yoksa sana al diyemem. çünkü sürekli kontrol altında olmalı. yeri gelecen reboot atacan yeri gelecek makinan açılmıycak. ve anlamıyorsan bi teleşa düşeceksin. sen en iyisi eğer çok bw yemiyorsan TR den 1 makina al hem paranı Türkiyede harcarsın hemde için rahat olur derim Türkiyedede Teklanı öneririm..

klavyehosing den alabilirsin

teklan ya da nixcon guncellemelerı ya da bakımı yapıyorlar mı :ss
  • nixcon dan sunucu almanı tavsiye etmem ki sunucu bakımı vs konusunda bir bilgin de yokmus. niixcon destegi berbattır artı belirsiz bir dc teklan ise ortalama alacagın bir sunucu amerika fiyatının üstüne denk geliyor verecekleri en düşük olarak da bw miktarı 60 gb felan buda seni kaldırmaz bw oranını arttırırsın ama bu seferde fiyat a yansır. bence ekonomik yonden güclü degil isen tr de bir sunucu düşünme amerika odaklı düşün . son zamanlarda almanya dc leri rahbet gördüler fakat testtim oradan hayatta sunucu alma. crack li paneller ve yazılımlar kullanılıyor ilerde basın belaya girer ise senin için kötü olur buda

hem hızlı hemde kitlenmeyen beni kaldırabılecek bir server ıstıyorum
    isim verirseni daha mutlu olacagım

mesala godaddy serverlar'ı işimi gorur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ceza -- 30 Kasım 2006; 15:44:12 >

eğer bu kadar tekil hite rağmen çok fazla işlemci gücüne ihtiyaç duymuyorsa web sitelerin reseller almak daha mantıklı aslında çünkü sunucu yönetmenin de daha önce belirttiğim gibi zorlukları var. Reseller olursan bu tür konularda asıl sorumlu reseller kiraladığın firma olacaktır.

Türkiye'de reseller alacaksan 1Mbit ya da 2Mbit bağlantıya sahip bir colocation da yapabilirsin. Yani kendine ait server'ı bir data center'a koyup barındırabilirsin. Data center olarak İstanbul'da Teletek Telekom'u önerebilirim (teletek.net)
  • dediğim gibi reseller almayı dusunmuyorum.

resseler alana kadar server alırım daha rahat ederım dıye dusunuyorum

godaddy'in mesala Dedicated Server'ını baz alırsak 89 dolarlıgı

Preconfigured Economy Plan:
    • 1x120 GB disk drive • 500GB bandwidth • 1 GB RAM
    • Celeron® 2.0GHz1 processor
    • Red Hat Fedora Core 4 OS

işlemcısıni ve ram ini değiştircek olursak

2 gb ram + p4.300 yaparsak
    125 dolara mal oluyor

iyi değil mi sizce :s
  • arkadaşım eğer reseller almam benim işimi görmez diyorsan godady senin işini hiç görmez bunu kafana koy. Nixcon değil ama Teklan makina konusuda çok iyiş her türlü ihtiyacına bizzat kendileri bakıyoırlar. Bi sorunun olduğunda sorunu düzeltip seni arıyorlar makinada şu sorun vardı düzelttik bilginize diye. olay bu 300gb bw yeterse git teklandan al 1 makina herşeyine onlar baksınlar sende rahat rahat sitelerini barındır

Web Hosting E-Mail
    MB Adet Ücret
    10Mb 5 50 YTL
    30Mb 10 80 YTL
    50Mb 20 140 YTL
    80Mb 30 180 YTL
    100Mb 50 250 YTL
    200Mb 80 380 YTL
    300Mb 100 450 YTL

server fiyatlarını bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ceza -- 30 Kasım 2006; 15:52:43 >
    Türkiye içi sunucularda hızlı web hosting hizmetleri
    www.Turkceisimtescil.com
  • kafam iyice karıştı
  • Godaddy aslında iyi bir firma ama çok büyük olduğundan özellikle hosting te teknik konularda çok yüzeysel cevap veriyorlar ve bu tatmin edici olmuyor. Hivelocity.net ile birebir çalıştığımız için orayı önermiştim. Layered tech ise forumdaki diğer arkadaşların çalıştığı bir firma ve onların da memnun olduğunu duyduğum için önerdim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.