Şimdi Ara

Dedektif Tolga ve Cenk(BÖLÜM 1 GEÇMİŞİN GELECEĞE FAYDASI YOKTUR!)YENİ HİKAYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben Dedektif Tolga'nın asistanı Cenk.Tahmin edebileceğiniz gibi bizler birer dedektifiz.Bir vaka çözmek için önce elimizdeki delillere bakarız sonra görgü tanıklarından ifade alırız ve bir daha elimizdekilere bakarız derken şüpheliler yavaş yavaş ortaya çıkar ve asla ve asla unutmayınız 'ÇÖZÜMLENEMEYEN VAKA YOKTUR'bizim için ve en önemli şey ise 'KANIT'lardır.Kanıt olmadan hiç bir kimseyi yargılayamayız veya hiç bir şüpheliye suçlu damgası vuramayız.
    1.BÖLÜM-GEÇMİŞİN GELECEĞE FAYDASI YOKTUR!
    Yıllardan 2012 aylardan Kasım Günlerden ise soğuk bir Pazar gecesi.Dedektif Tolga ile masamızda günlerdir boş boş oturuyoruz hiç bir vaka yok elimizde.İkimizde önümüzdeki bilgisayar ile oyun oynuyoruz ve birden Dedektif Tolga cama dönerek purosunu yaktı ve bana "Hatırlıyor musun?" dedi.Bende biraz düşünüp "Neyi?" diye cevap verdim.O "Bir vaka vardı.Kadın çocuğunu parkta kaybetmişti ve sonra onu bir böbrek mafyasının elinde bulmuştuk.Hatırladın mı o kadını?"dedi.Bende "Evet,hatırladım" dedim
    ve"Ne olmuş ki o kadına?"dedim.Tolga"O kadın bana kartını bırakmıştı ve arkasına telefon numarasını yazdı."dedi.Ben önce şaşırdım sonra"Niye ki acaba?"dedim.Tolga"Bende bilmiyorum günlerdir aklımda ama nedense içimde bir endişe var bir türlü sebebini çözemiyorum.".Bende "O zaman ara ve bu endişeden kurtul."dedim.
    Daha sonra Dedektif Tolga paltosunu alıp dışarı çıktı bende o sırada anlam veremedim ama camdan aşağı baktım ne yapacak diye.Gördüğüm kadarıyla o kadını aradı acaba ne konuşmuşlardı çok merak etmiştim.Ofise geri döndüğünde ise hemen sordum ne konuştuklarını neyin nesiymiş bu kadın.Tolga çok öfkeli gözüküyordu ve birden "Kahretsin!" diye bağırdı.Ben tekrar ne olduğunu sordum.Tolga"O çocuk benim eski karımdanmış ve bu kadında bakıcısıymış bizimle yarın saat 15 sularında Merkezdeki Şakir'in yeri'nde buluşmak istiyor."

EDIT:Arkadaşlar bu benim sizi eğlendirmek için yazdığım bir hikayedir.Eğer isterseniz bu konu üzerinden devam ederim hikayeye, devamı size bağlı.
    EDIT:ARKADAŞLAR LÜTFEN YORUM YAPIN Kİ HİKAYENİN DEVAM ETTİRİP ETTİRMEYECEĞİME KARAR VEREYİM ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
    EDIT:HİKAYENİN TÜRÜ MACERA,AKSİYON,AŞK,ROMANTİZM,EROTİZM,KOMEDİ'DİR.AMACIM HERKESE HİTAP ETMEKTİR.TÜM ELEŞTİRİLERİNİZE AÇIĞIM.TEŞEKKRÜLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİFA 15 -- 19 Ağustos 2014; 10:29:17 >

• en ön.tutar belki
  • Kullanıcı isminizde gariplik var FIFA büyük harflerle yazıldığında i kullanılmaz diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

Kullanıcı isminizde gariplik var FIFA büyük harflerle yazıldığında i kullanılmaz diye biliyorum.

Hocam hesabı alırken şu isim uygun değil bu isim uygun değil dedi sistem bende önüme geleni yazcam dedim bende ilk gördüğüm şeyi kopyala yapıştır yaptım.Bu da böyle ilginç bir hikayedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.