Şimdi Ara

Dede Torun Savaşı. Corsa C 1.4 Elegance - Chevrolet Aveo 1.4 LT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Bu ilk yazımda anneme ait olan Corsa ile 1 ay önce çocuğum olunca aldığım sedan Aveo'yu karşılaştıracağım.

    Önce kendimden bahsedeyim. Devlet memuruyum ve çok sakın araba kullanırım. 1996 yılında ehliyet aldım Renault 12 SW, Corsa ve Aveo'da toplam 90.000 km tecrübem var hiç trafik cezası yemedim bile. Bu yüzden bu karşılaşma hız yanlama roll gibi konularda olmayacak çünkü bilgim yok.

    Araçlara gelince Corsa'yı 2001 yılında sıfır aldık. 84.000 km de. Aşağı yukarı 74.000 km ben kullandım. Araç çok temiz ve hala bizde. Aveo'yu da sıfır aldım. Almamdaki en büyük neden Corsa'dan memnun olmam ve sedan Corsa olmaması. B sınıfının kıvraklığını seviyorum.

    Dış tasarım : Corsa : Corsa yollarımızda çok bulunan bir araç olsada Elegance donanım az bulunuyor. Alaşım jant, kapı altlarının plastik kaplama olması, Elegance yazısı aracı alt modellerden güzel gösteriyor. Araç uzay yeşili
    Aveo: beyaz renk aldim. genel olarak araç onden ve evden bakınca güzel ve gösterişli duruyor. Ama nedense Arkadan dar ve çirkin hissettiriyor. Profilden tombul gözüküyor. Ne iyi ne kötü. Ancak B sınıfı sedanlar icinde kia rio dan sonra en yüzüne bakılır araç. Linea ve Accent Blue yu saymıyorum.

    Devam edeceğim Az sonra fırsat bulunca resim de yüklerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.