Şimdi Ara

Deco Mesh Modem Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 tane deco x50 kullanıyorum biri modeme bağlı diğeri pc odasında isteğim iyi bir modem mesh cihaz almak ki normal modemi kaldırıp onu kullanayım normal x50 yi başka odaya koyayım.Öneriniz var mı x50 dsl alınır mı veya modem öneriniz var mı? Teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mevcutta modem varsa x50 dsl yerine düz x50 alıp Mesh'e ekleyin. Modemi köprü(bridge) moduna alıp tüm trafiği deco'lar üstünden yonetirsiniz. Bu senaryoda modemi bypass ettiğiniz için (arada dönüştürücü görevi görüyor o kadar) modemin donanımı çok da önemli olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

onu denemedim hiç direk taktım telefondan ayarlarını yaptım kullanıyorum. Normal telekom modemi de gözüküyor wifi de bridge moda alınca alan genişler mi

• X50 dsl 4 küsur; düz x50 2 küsur fiyatı var. Hali hazırda modem var, boşuna 2 kat fazla harcamaya gerek yok. 1 adet x50 alıp 3lü Mesh yaparsınız.

Modemin görevi telefon hattından gelen sinyali ethernete çevirmek olacak (decolarda rj11 giriş olmadığı için modem dönüştürücü görevi üstlenecek). Modemin wifi'sını da kapatırsınız. Tüm cihazları Deco'lara bağlarsınız. İşiniz daha da kolaylaşır, sadeleşir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deco Mesh kurulum Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    VDSL MODEM ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.