Kardeşim.Gerçek olmayan şeyler zaten bu.Bi grup herif toplanmış insanları korkutiyim diye.İnternetteki herşeye de inanıyonuz vallaha.Adamın biri sana yarın zengin olucaksın dese inanıcaksınız. Yani kapatılması normal.Bence bu konuda kapatılsın
Uyanın :okuyun,araştırın artık bu nesil için bir kurtuluş yok…bunu görmemek için gözünüzü boyadılar,sizi zinaya ve şehvete tutsak ettiler…en basitinden tv yayınlarına bakın 15 yıl öncesinde reklamlarda açık birini görürmüydünüz ? şimdi neredeyse reklamlarda filmlerde erotik sahne olmazsa olmaza döndü ve en önemli noktada bu normal gibi geliyor artık insanlara...!! iyi düşünün(din nerde kaldı ? güzel ahlak,? zina normal oldu her köşe başında 15 yaşında çocuğa milli olmadınmı diye soran yeni bir nesil yetişti...!!! Uyanın :Bu ufo saçmalığını bu yıllarda tamamen empoze ettiler ufolara inanmam diyen kaç kişi war ? en sonda F.B.I kabul etmediği roswell olayuını kabul etti…bu nedemek biliyormusunuz ? Açık açık diyorlarki : bir uzaylının otopsisi gerçekleşti ve bu gerçektir(araştırınca sözlerime bidaha bakın)… Artık bunlardanda yola çıkarak ben hala amaçlarını görmüyorum diyorsanız tek sözüm şudur!!! HİÇBİR GÖZ GÖRMEK İSTEYEN GÖZ KADAR KÖR DEĞİLDİR!!! Selametle…
şuan discovery science de ufo hikayeleri anlatılıyor ve tanıtım videolarında dolardaki tek göz vb şeylerde gösteriliyor ve tam da herşeye sahipler konusu işleniyor.belgeseller bitti galiba artık bunları anlatıyorlar
Hocam Din,Deccal kısmını yalanlayanlar var tamam oraları geçtim, ama ABD ve hükümleri kesinlikle doğru
zaten onların kurduğu sistemdesin razısın şikayetçi değilsin. Onların istediği kişisin. Seni zaten buldular merak etme.
Usanmadan okudum güzel bir yazı olmuş açıklayıcı ve anlatıcı bence :)
Peki bu mayalar nasıl bir anda ortadan kaybolabilmiş herseylerını bırakıp bir anda gittiklerini duymuştum yemek kabları vb herseyı ortada bırakıp gıtmişler
quote:
Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi
Bunun yanısıra “Devil Horn” yani şeytan boynuzu denilen el işareti de illuminatinin simgelerindendir. Bu işarete “rockçıların işareti şeytanla ilgisi yok” şeklinde itiraz edebilirsiniz. Evet genelde rockçılar anlamını bilmeden kullanır, ben de eskiden kullanırdım. Ama bu işaretin anlamı müzikle sınırlı değildir.
Onu bunu bilmemde bu İlluminati denilen olay Müzik Endüstrisiyle doğrudan orantılı bir tek buna inanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: CR7_35
Onu bunu bilmemde bu İlluminati denilen olay Müzik Endüstrisiyle doğrudan orantılı bir tek buna inanıyorum.
Haklısınız.
Şimdi sana bir sorum var eğer bu el işareti şeytanla alakalıysa. Mhp nin yaptığı işaret ne oluyor
Cevaplarsan sevinirim.
mhp kurt yapmıyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: DemediDeme
Şimdi sana bir sorum var eğer bu el işareti şeytanla alakalıysa. Mhp nin yaptığı işaret ne oluyor
Cevaplarsan sevinirim.
MHP'nin yaptığı işaret daha farklı yüzük ver orta parmak başparmakla birleşip öne doğru itiliyor. Yani kurdun uzun ve sivri ağızına benzetiliyor. diğer parmaklarda kulak. MHP'nin işareti farklı.
Reserved
Peki ne yapmamız lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: ozan_akdal
quote:
Ekonomik güç dünyaya hükmetmek için olmazsa olmazdır. Hem elinde, aklından geçenleri gerçekleştirebileceğin sınırsız gücün olur; hem de insanlar, hayatta kalmak için sana hizmet etmeye mecbur kalırlar. İkinci olarak da ekonomi gücünü kullanarak köleleştirdiğin insanlara kendi fikirlerini aşılaman gerekir. Tek tek bütün insanlara bu işlemi uygulamak zor olduğu için hepsini aynı anda etkileyebileceğin bir sistem geliştirmen gerekir. O yüzden deccalin tarih boyunca hükmettiği ülkeler, teknoloji olarak dönemin en gelişmiş ülkelerindendir. Şimdi tarih boyunca deccalin hükmettiği devletlere göz atıp, bugünki duruma değineceğiz
Neden Osmanlı yok. Osmanlı zamanında dünyanın en gelişmiş ülkesiydi?
Osmanlı Müslüman ülkeydi. Adalet ve Barışla yönetirlerdi. Deccal Ülkeleri arasındaki farkı görebiliyorsun sanırım ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ozan_akdal
quote:
Ekonomik güç dünyaya hükmetmek için olmazsa olmazdır. Hem elinde, aklından geçenleri gerçekleştirebileceğin sınırsız gücün olur; hem de insanlar, hayatta kalmak için sana hizmet etmeye mecbur kalırlar. İkinci olarak da ekonomi gücünü kullanarak köleleştirdiğin insanlara kendi fikirlerini aşılaman gerekir. Tek tek bütün insanlara bu işlemi uygulamak zor olduğu için hepsini aynı anda etkileyebileceğin bir sistem geliştirmen gerekir. O yüzden deccalin tarih boyunca hükmettiği ülkeler, teknoloji olarak dönemin en gelişmiş ülkelerindendir. Şimdi tarih boyunca deccalin hükmettiği devletlere göz atıp, bugünki duruma değineceğiz
Neden Osmanlı yok. Osmanlı zamanında dünyanın en gelişmiş ülkesiydi?
Osmanlı Müslüman ülkeydi. Adalet ve Barışla yönetirlerdi. Deccal Ülkeleri arasındaki farkı görebiliyorsun sanırım ?
kanuni namını almış adam bile kendi çocuklarını öldürmedi mi ne adaleti bu ?
ayrıca bi daha cevap vermeyeceğim konu başka yerlere kaymasın diye.
Onu bunu bırakta devil hornsu dio buldu diye biliyorum, dünyanın en adaletli babacan adamı olduğu içinde deccalle bir bağlantısı olamaz.
İlluminatiye inanmıyordum ki şu kartları görünceye kadar. Her şey anlatılmış.