Şimdi Ara

Debriyajdan ayağını çekerken... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam en önemlisi ara gazı yok otomatikte.
  • otomatik vitesin kötü yönlerinden bahseden arkadaşlar sanırım düz vites kullanıyor. Ben de düz vites kullanıyorum.
    Fakat otomatik kullananlar bu durumdan çok memnun. Şehir içinde büyük rahatlık sağladığını söylüyorlar. Bi de tiptronik olsa tadından yenmez gibi geliyor bana. Özellikle bayanlar için büyük rahatlık. Bu yeni yarı otomatik ( multi mode - i-shift - easytronik ) viteslerin problemleri olmasa kesinlikle alırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim0686

Baba biz o zevki tadamıyoruz,bizdemi otomatik alsak ne.

Ankara da bile olsan öneriyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: superleggera

otomotikte zevk vermiyo hocam ya gaza bastınmı araba bi şişiyo kasılıyo vites düşürcekte biz gazlıcaz ooooooo düz vites gibi varmı at 3 ten 5 e cek 5 ten 3 e canın nerde istiyosa orda git.

Sen gel gel hele benim yanıma. Otomatiğe neler neler yaptırıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Arabaya abart takıp, vites değiştirirken sınırları sonuna kadar zorlayamacaksam ne anladım o işten ?

Otomatik arabayla 4. viteste devir kesiciye girebilen nadir kişilerdenimdir.
    quote:

Orjinalden alıntı: Screamer

Hocam otomatik şanzıman akıllı öğreniyor hemen 7000 devir çevirmeyi

Ortalama 6000 çeviriyo orası kesin.

• quote:

Orjinalden alıntı: devrimkaratas

otomatik vitesin kötü yönlerinden bahseden arkadaşlar sanırım düz vites kullanıyor. Ben de düz vites kullanıyorum.
    Fakat otomatik kullananlar bu durumdan çok memnun. Şehir içinde büyük rahatlık sağladığını söylüyorlar. Bi de tiptronik olsa tadından yenmez gibi geliyor bana. Özellikle bayanlar için büyük rahatlık. Bu yeni yarı otomatik ( multi mode - i-shift - easytronik ) viteslerin problemleri olmasa kesinlikle alırım.

Hiç bir sorunu yok dediğiniz easytronicin. Ben kullanıyorum. Biz kullanıyoruz. 1 seneyi geçti. baya da zorladığım oldu arabayı. Ama bana mısın demedi çok şükür.
  • helal hocam herkeze cvp vermişin valla
  • Huyum kurusun işte.
  • f1 izlemeye başladığımdan beri hep direksiyondan vites arabam olsun istedim şöyle viraja yaklaşırken 2 vites birden düşürücen ardı ardına.ama o kadar hızlı değil işte bu vitesler.sırf bü yüzden çekicem krediyi alıcam bi ferrari o olacak
  • ferrariye gerek yok hocam evo x bu işi görür
  • Mitsubishi LANCER EVOLUTİON X

Debriyajdan ayağını çekerken...
  • Usta en qüzeli bildiğimiz qibi yapmak ama dikkati de elden bırakmamak lazım dizden çekmek uzun boylular için zor yani ben,bende topuktan yapıyorum ama şöyle bişey de var doğrusu dizden madem ama dizden çekerkende ayağa kıramp girerse ne yapacaz çekmiyecezmi ya bu işi sürücü kurslarıda bilmiyor gibi
  • Bende oyle yapiyorum fakat yagmur yaginca ayak islak olunca debriyaj takiliyor ya ayagin altinda kaymiyor yada birden cok fazla kayiyor.O durumlarda ne yapiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güneydoğu

Mitsubishi LANCER EVOLUTİON X

1.8 lancer'da aynı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.