ABS dir ama servise filan yolun düştüğünde sor bi yamukluk olmasın. Fren bu sakata gelmez
senin abs sanıdırm doğuracak. Benim çakıllı yolda ilk abs çalıştığında fren bozuk diye servise gittim :).. şimdi alıştım. sağ ve sol teker zeminleri farklı ise abs açlışıyor bende
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
Benim yaris te her firsatta tekmelio beni fren pedali ile yaw
en ufak yolda bozukluk olsun hemen koklemesen bile freni abs girio bozulmasa bari
corolla'nın abs'si tıkır tıkır çalışıyo derim
quote:
Orjinalden alıntı: alfaturk
senin abs sanıdırm doğuracak. Benim çakıllı yolda ilk abs çalıştığında fren bozuk diye servise gittim :).. şimdi alıştım. sağ ve sol teker zeminleri farklı ise abs açlışıyor bende
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
Benim yaris te her firsatta tekmelio beni fren pedali ile yaw
en ufak yolda bozukluk olsun hemen koklemesen bile freni abs girio bozulmasa bari
ama bazen duramicak diye korkuyorum fren mesafesini cok uzatiyor cunku.... Baslarim onun zeminine tutunsun iste 1075 kilo daha ne istio:P
SAKIN AYAGINI KALDIRMA O SESİ DUYDUGUNDA... ARADA GELİR O SES SERT BASTIYSAN...
Aracını alırken bilgi vermediler mi sana Tabi 0 km mi aldın demem lazım önce ,almadıysan kullanım klavuzunu okuman gerekirdiBence bir gözden geçir bilmediğin daha çok şey olabilir
Öyle bir sorun edilmiş ki bu ABS, iyi ki ABS' m yok diyesim geldi.
Kuru asfalt zeminde aslında çok da gerekli değil ABS,frenin kilitlenmeye yakın tam dozlamasını biliyorsan ve panik frende o ayarda basabilecek kadar ustaysan ABS ile işin olmaz zaten. Ama ıslak ve karlı zeminde lazım tabi.
bide esp yi tatsak nasi bir duygu:P
ilk önce frene bas araba yavaşlasın daha sonra debriyaj frene bas.
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
ABS DEVREYE GİRMİŞ SORUN YOK
+1000
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme