Şimdi Ara

DeathNote 39.Bölümü Yazdım(Gerçekten çok seven oldu,çok teşekürler...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazdığım Death Note senaryosunda şuana kadar yaklaşık 150 beğeni ve yaklaşık 80 yorum geldi.Bunlar gerçekten yazarken motive etti beni..Nihayetinde 39.Bölümü yazdım ve muhteşem oldu...Çoook beğeniceksiniz...

Kesinlikle reklam değil yanlış anlaşılmasın.Yorumlarınız benim için çok önemli.Siteye girmek istemiyorsanız Spoiler şeklinde koydum.

38.Bölüme Giriş:http://www.wattpad.com/49954710-death-note-3-sezon-animenin-devamı-death-note-38

38.Bölüme Giriş Sahnesi

10 Gün Sonra

Giriş Sahnesi...

Solgun,bir deri bir kemik kalmıştı.Ölüm Kralının önünde ayağa kalkmakta zorluk çekiyordu.
    Ölüm Kralı "-Artık gidebilirsin,söylediklerimi unutma!"Diye seslendi.Soluk tenli insan arkasını döndü ve zorlukla yürüyordu.Yerdeki dipsiz kuyu onu çekiyordu,soluk insanda ona karşı gelmedi ve kendini içine doğru bıraktı.Ölüm Kralı soluk insanı izlerken yanına bir Ölüm Meleği geldi."-Sanırım benim sıram geldi!"diye seslendi sonrada güldü.Ölüm Kralı yüz ifadesini değiştirmedi çünkü hissetmekten yüzyıllarca öncesinden vazgeçmişti. Ölüm Meleğine döndü ve "-Azazel söylediğim senin içinde geçerliydi.Sonunun Ryuk'a benzememesi için elinden geleni yap aksi taktirde senin bile sonun kaçınılmaz!"Ölüm Melekleri arasında en güçlü ve en korku duyulası melekti bu Azazel...Azazelde o dipsiz çukura doğru yürüdü,görkemli kanatlarını açtı ve içerisine doğru süzüldü...Ardından Ölüm Kralı asasını yere vurdu ve kuyu mühürlendi.Ölüm Kralı izin verene kadar artık kimse Ölümlülerin Dünyasına,İnsanların Dünyasına gidemezdi...

Başlangıç biter ve Anime başlar.....

Devamı muhteşem şekilde gelicek....Çelişkiler olmaması için bir süre düşünücem.Senaryo tam animenin bittiği yerden başlicak...

38.Bölüm Fedakarlık:http://www.wattpad.com/50032020-death-note-3-sezon-animenin-devamı-death-note-38

38.Bölüm Fedakarlık

Death Note 38.Bölüm Fedakârlık

10 Gün Önce

----------------------------------------------

Ryuk binanın tepisinde otururken silah seslerini duymuştu...

Kapı açıldı ve Yagami Light koşmaya başladı,zorlukla ilerliyordu.Hayatının son anları gibi gözüküyordu.
    "-Seni öldüren ben olucağım."demişti Light'a.Belkide doğrusu buydu belkide onu beklemek zaman kaybıydı."-Üzgünüm Light,seninle eğlenmek güzeldi." dedi ve deftere adını yazdı.Light ise saklandığı bir depoda merdivenlere uzanmış şekilde ölümü bekliyordu ve göz kapaklarının ağırlaştığını fark etti.
    Aklına "L" geldi."-L sen kazandın."diye düşündü.L onun yanında olsaydı ne yapardı?Onun gibi bağıra bağıra gülmiceğini düşündü.Defterin sağladığı gücün etkisi kalmaya başlamıştı.En derin şekilde hisetmeye başladı yediği 3 kurşunun acısını...Babasının ölümünü düşündü,yaptığı hataları düşündü.Göz kapaklarını açamicağını anladığında kendini bıraktı,ölmeye hazırdı.Hiçlikte kaybolmaya hazırdı.(Hatırlatma:Death Note'u kullanan Cennete veya Cehenneme gidemez).

Ryuk etrafına bakındı.Onun gelip gelmiceğini merak ediyordu.Uzaktan hızla yaklaşan bir araba gördü ve o zaman anladı Misa geliyordu.

Ryuk"-Hah,ha,ha..Light..." diye güldü.Misaya,Light'ın ve Near'ın nerede buluşucağını söylemişti.Misa 40 saniye dolmadan da gelmişti.Sıra Ryukdaydı,ismi silemezdi bunu biliyordu.Ancak daha önce hiçbir Ölüm Meleğinin yapmadığı bir şeyi yapıcakdı.Kuralları çiğnemek pahasına İsmi yazdığı kağıdı defterden kopardı.Elini şıklatmasıyla elinden mavi ateşler yükseldi ve kağıdı yaktı.Ardından kağıda bir isim daha yazdı ve "-Light...Eğlenceyi kaçırıcağım için üzlüyorum galiba..."

Sessizliği arkasından koşan polisler bozdu.Light ı arıyorlardı.Kan izlerinden bulmuşlardıda...Ancak polislerin bağrışmalarının ardından bir araba sesi geldi.Son sürat ilerlemekte olan bir araçtı bu...
    Misa "-Senin için geliyorum Light!"diye bağırıyordu.Light,Misanın yaşam amacıydı.O olmadan intihar etmesi kaçınılmazdı...Direksiyonu polislerin üzerine kırdı.Polisler çarpmanın etkisiyle etrafa saçıldı.Misa yerdeki kan izlerine bakarak ilerledi ve eski bir deponun önünde durdu.

Light kendi adını duydu.Ardından bir kez daha...Yüzüne yansıyan ışık kayboldu böylece güneşin battığını anlayabilmişti.Kapı açıldı ve içeri Misa girdi.Light ölüm fikrine alışmıştı.Ayağa kalkmak için çabalamadı.Ancak Misa depoya girdiği gibi Light'a sarıldı ve kalkması için yardım etti.Birlikte arabaya hızlıca ulaştılar.

Near ve adamları bağırma seslerini duydukları sırada depodan çıkmışlardı.Near garip davranıyordu.Adamından çakmağını istedi,adamı da çakmağını verdi.Yavaşça yolun ortasına yürüdü.Gittikçe artan araba sesini aldırmıyor gibi gözüküyordu.Defteri cebinden çıkardı.Çakmağı ateşlemesiyle defteri ateş sarmaladı."Near..!!!" diye bağırdı adamlarından biri.Near kendinde değildi,üzerine gelen arabayı fark edemiyordu.Near'ın adamlarından biri Near'ı itti ve Misa arabayla çarptı.Near kurtulmuştu ancak adam ezilmişti.Near kendine gelmiş gibiydi ve Light ile göz göze geldiler.Adamlar şaşkın bir şekilde silahlarına sarılırken Near yerde kül olmuş deftere baktı."Ben...Ben...Ne yaptım..?"diyemeden yere yığıldı.Adamları "Near..!" diye bağırdı.Polisler arkadan koşuyor olayı anlamaya çalışıyordu.

Light gözünü ayırmaksızın arkasına bakıyordu.Birkez daha zaferin sarhoşluğunu yaşıyordu.Gülmeye dönüşen ufaktan bir kıkırdama...Bir kez daha Light kazanmıştı.Defteri yoktu ama hayattaydı ve Near ölmüştü.Hocasının yıllar önce söylediği "İnsanlar gerçek yüzlerini korkularıyla yüzleştiklerinde gösterirler..."sözü geldi aklına...Bunu doğru bulmadı...Gülmesi kesilmişti,Misanın aynadan ona baktığını gördü.Light'a olan aşkı hayatını feda etmesine sebep olmuştu.Light teşekkür etti ve bayıldı...

Rüya görüyordu uzun zamandan sonra...Babasının başında ağlıyordu Mello'nun ismini deftere yazmasını istiyordu....Sonra düşündü...
    "Baba...Ölüm tarihimi görmüş olman gerekiyor.Benim Kira olmadığımı sanıyordun,öyleyse neden bu kadar huzurlu öldün?Belki tamamen Kira olmadığımı düşündüğün içindi belki ölümüme uzun süre vardı ve kazanıcağımı düşündün.Kirayı yakalicağımı düşündün.Tabikide ölmiceğim,ben kazanacağım..!

Mekân değişti kendini binanın tepesinde Ryuk ile birlikte gördü.Deftere kendisinin adını yazmıştı.Sonra Misanın arabayla gelişini gördü,Oraya Near'ın ölümünü yazdığını gördü.Misanın arabayla çarpıcağını yazdı.Ancak bu olmamıştı,bu sebepten kalp krizi geçirmiş olmalı diye düşündü.Bu düşüncelerden kurtulup rüyasından uyandı.

Hiç tanımadığı bir evdeydi.Ayağa kalkmaya çalışırken dikişlerini fark etti.Birisi müdahale yapmıştı.Odanın durumundan müdahalenin bu evde yapıldığını anladı.Afalladı ancak ayağa kalkmayı başarabildi.Odadan çıkıp televizyona doğru ilerledi.Haberleri merak ediyordu.Televizyonu açtığında istediği bir haberi bulamadı.Hepsi sıradan haberlerdi.Hava durumları,spor ve trafik kazalarından ibaretlerdi.
    Light:"-Benim hakkımda haber yok öyle mi?"diye düşündü.
    Light:"-Şuanki durumuna bakılırsa elim kolum bağlı.Peki Misa nerede?" diye söylendi.
    Ayak sesinden birinin kapıya doğru yürüdüğünü fark etti.Şarkı mırıldanan bir kızdı,Misa.Kapı anahtar ile açıldı ve içeri Misa girdi.Kapıyı açtığında Light ile karşılaşınca çok sevindi.
    Misa:"-Light ölüceksin diye çok korktum." diye Light ı sarmaladı."-Senin sayende iyiyim Misa"dedi ve yüzünden yalan gülümseyişini eksik etmedi.
    Light:"-İnternete ihtiyacım var."dedi.
    Misa telefonunu çıkarıp Light'a uzattı.
    Light:"-Aptal,peşimizde o kadar polis varken telefonunu hala yanında mı taşıyorsun.!?"diye düşündü ancak bunu ona söylemedi.Ona ihtiyacı vardı.Telefonu aldı ve internete yazdığı ilk şey "Kira öldü" yazmak oldu.Ancak çıkan sonuçlar "Kira Öldü mü?" doğrultusundaydı.İkinci yazdığı şey ise "Kira kaçtı" idi.Doğruydu Kira kaçmıştı,ancak neden kimliği açıklanmamıştı?diye düşündü.Misa,Light'ın bakışlarından ne demek istediğini anladı.Misa,arabaya Light'ı bindirdikten sonraki olanları anlattı.Peki bu olay üzerinden kaç gün geçmişti?
    Light:Ne zamandır baygınım?
    Misa:Bilmiyorum,8-9 gün olmuştur...
    Hava çok kararmıştı.Gece yarısında defteri araması saçma olurdu.Bu sebepten dışarı çıkmak istemedi.Ağrıların şiddeti arttığından Misadan ağrı kesici istedi.

Güneş doğmaya başlaştı.Defteri aramak için uygun bir zamandı.Misanın ona aldığı elbiseleri giydi ve o depoya Near ile buluştukları yere gitti.Kaldırımlar yerle bir olmuştu.Yerdeki çatlaklar bombaların patladığının göstergesiydi.Sarı şeritler kaldırılmıştı.Near ile birlikte burdaki herkez ölmüştü.Peki defter nerdeydi?

"-Ryuk küllere dönüştüyse defteri buralarda bir yerde olmalı...Yada,burdaki insanları öldürenler almış olmalı...Defterin varlığını nasıl biliyorlardı?Burdakileri öldüren suçlular yakalanmadıklarına göre profesyonel olmalı.O halde Misa ile beni kolayca halledebilirlerdi.Ya ulaşmak istedikleri şeyler için bizi kullanıcaklar yada buraya tam zamanında varamadılar..."tam olarak aklından geçen şeyler buydu.
    "-Ha,ha,ha,ha...Ryuk,olaylar değişiyor." diye mırıldandı.Defteri aradı ancak bulamadı.Yollar yavaş yavaş kalabalıklaşmaya başlamıştı.Güneş işe doğmuş etrafa sıcaklık yayılmaya başlamıştı.Light üzerinde bir karganın dolandığını fark etti.Karga tekrar tekrar dolandı ve bir eski binanın tepesine kondu.Çatıda siyah küller Light'ın gözünden kaçmadı.

Light çatıya çıktı ancak sadece kül kırıntısı vardı.Belliki rüzgardan çoğu uçmuştu.Bu kül Ryuk un olmalıydı ve defter ortada yoktu.Defteri alan bu kişi olaya mutlaka dahil olan biri olmalıydı.Olaya dahil olmuştu ancak kendini göstermemişti.Peki Ryuk'un defterine ne ara dokunmuştu?Misanın anlattığına göre tüm polisler seri ateşe tutulmuştu ve hepsi ölmüştü.Light bu düşüncelerle birlikte Misayla bulundukları evden ayrılmayı düşündü.8-9 gün aynı evde durmak onlar için büyül bir hata olabilirdi.

9 Gün Önce

----------------------------------------------

Sarı şeritler çekilmiş,şehrin polisleri olay mahalini fotoğraflara alıyorlardı.Siyah paltolu bir kişi kimliğini şeritin yanındaki polislere gösterdi ve geçiş izni aldı.Olay mahalline göz ucuyla bakarak yanlarından geçti ve Ryuk un küllere dönüştüğü çatıya çıktı.Defter ordaydı.Onu paltosunun içine sakladıktan sonra olay mahallinden uzaklaştı...

39.Bölüm Kahramanların Dönüşü:http://www.wattpad.com/51658293-death-note-3-sezon-animenin-devamı-death-note-39

39.Bölüm Kahramanların Dönüşü

39.Bölüm Kahramanların Dönüşü

"Geçmişimi ve kim olduğumu hatırlamıyorum.Nerede ve ne durumda olduğumu bilmiyorum.Beni yutan bu karanlığın içinde bedenimi daha oynatamıyorum.Bildiğim tek şey o yıldırım düşüne kadar kalbimin atmadığı..."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14 Saat Önce

Light,depodaki polisleri kimin öldürebiliceğini düşünerek eve ulaştı.Misanın ona daha önceden verdiği anahtarla eve girdi.Misa evde yoktu ve Light'a bir kağıt bırakıştı.Kağıtta "Reklam çekimlerine gittim,akşam görüşürüz." yazıyordu.Birisinin para kazanması gerekliydi,buna itirazı yoktu.Daha önce fark etmediği bilgisayarı gördü.Bilgisayarı açtı ve düşünmeye başladı.

"-Peşimde olan bir grup insan var ve ne olduklarını bilmiyorum.Defter kayıp,kimde olduğunu bilmiyorum.Near ve polisleri öldüren adamlar almış olmalı...Ancak defteri kullanmadıkları apaçık ortada..Hiçbir ünlü kişi ölmedi ve esrarengiz ölümde yok.Belkide 2.bir kişi var.Eğer öyleyse silahlı grup Near ve polisleri öldürürken O adam defteri almış olabilir.Böylece daha önceden Ryuk'u bilen 2. bir kişi var.Durum böyleyse işler daha kötü ve daha karmaşık.Tek planda düşmanlarımın kimler olduğunu öğrenmem gerek aksi taktirde onları bulmak için 2.bir şansım olmayabilir.Bir plana ihtiyacım var,düşmanlarımı belirleyebiliceğim ve dünyaya tekrar Kira'nın adaletini gösterebiliceğim bir plan..."

Eline mikrofonu aldı ve konuşmaya başladı.

"-Ben Kira,ben ölmedim ve adaleti sağlamak adına sizleri izliyorum....."söylediği cümleleri özenle seçiyordu.2.kayıtı bitirdeğinde gözleri parladı.Kayıtların üzerinde gerekli oynamaları yaptıktan sonra kayıtlardan 3'er tane kopya oluşturdu.CDleri 3 zarfa koyup en çok izlenen 3 TV kanalına zarfı bıraktı.Kimin gönderdiğinin önemi yoktu,önemli olan Kiranın Mesajını taşımasıydı.Light her şekilde diğer kanallara yayılıcağını biliyordu.Dağıtma işlemi bittikten sonra dükkan dükkan dolaşıp planı için gerekli malzemeleri aradı.Basit bir çakmak ve birkaç dişliden oluşan basit bir düzenek için gerekli olanları aldı.Parçaların hepsini aldığında planı uygulamak için hazırdı.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 Saat Önce

Patron uzun koridorda yürürken adamları saygı duruşuna geçti.Koridorun sonundaki çelik kapıdan içeri girdi ve tekrar aynı sözlerle karşılaştı.

"-Ben Kira değilim!O benim tanrım ve siz onu bulamicaksınız!"Mikami'nin sözleriydi bunlar.Depoda kendi damarını kesmesine rağmen Patron'un adamları Mikamiyi sorgulamak için kurtarmışlardı ancak hiçbir bilgi alamadılar.Patronun adamı dövmeye devam ediyor ancak Mikaminin sözleri değişmiyordu.Patron cebindeki küçük kağıdı çıkardı.Üzerindeki kan gerçekte hiç var olmayan Near'a aitti.Mikamiye bakarak "-O Kira olamaz." diye düşündü.Patron adamına dönerek "-Bilgi alamıyorsanız öldürün."dedi.Odadan çıktığında bir el ateş sesi duydu.Arkasını döndüğünde Mikami yerde kanlar içinde yatıyordu.Yürümeye devam ederken adamlarının tartışdığını duydu.

"-Ne diye bombaladık ki o depoları...."dedi adamlardan birisi."-Haklısın,biz destek için gelen polisleri oyalarken bizden biri yerlerde kan örneği arayabilirdi." diyerek katıldı bir diğeri...Patron arkasını dönüp öfkesini saçtı"AHMAKLAR!!!BİRİSİ ORADA OLUCAĞIMIZI BİLİYORDU!!!DEPOYA GİDERKEN ÖNÜMÜZÜ BİR TIR'IN KESMESİ VE POLİSLERLE ÇATIŞIRKEN 2 DESTEK HELİKOPTERİN GELMESİNİ NASIL GÖZ ARDI EDEBİLİRSİNİZ!BUNLAR KESİNLİKLE O ADAMIN İŞİYDİ!O bizi izliyor..."son cümlesinde sakinleşmişti...

Adamlarından birisi "-Patron!Çabuk buraya gelmelisiniz,görmeniz gereken bir şey var!"diye bağırdı.Patron hızlı adamlarla odaya girdi ve televizyondaki "K" harfini gördü."-Kira" diye tısladı...

"-Ben Kira,ben ölmedim ve ben adaleti sağlamak adına sizleri izliyorum.Bugün size gerçek adaleti göstericem.Saat tam 23:00 geldiğinde Tokyo'nun Kanto bölgesindeki Kinuta Parkında sizi bekliyor olucağım.Size gerçek adaleti orada göstericeğim."

"-Patron tüm kanallar böyle ne yapmalıyız?"diye seslendi haberi açan adam.

Patron "-Bu kanallardaki kayıttan ibaret öyle değil mi?"diye düşündü öyleyse geriye bir tek şey kalıyordu.Kira %99 ihtimalle orada bulunmicaktı amacı kendini hala yaşadığını göstermekti.

"-Dinleyin!"dedi Patron ve konuşmaya devam etti."-Kayıtların kanallara nasıl ulaştığını bulun.Gerek IP adresi olsun gerek kargoyla gönderilmiş olsun.Nereden gönderildiğini öğrenmek istiyorum.Sonrada ziyarete gidiceğiz."Saatine baktı ve saat 22:09 geçiyordu.

Light kalabalık yerlerde bulunarak insanların tepkisini ölçüyordu.Önünde durduğu dev televizyonda konuşması tekrar tekrar yankılandı.Büyük bir kitle oraya gidicekti.Hemen hemen Kantô daki tüm insanlar...Kiradan nefret edenler veya etmeyenler orada bulunucaktı.Light bunu gayet iyi biliyordu.Bu yüzden TV kanallarına 2.bir kayıt yollamıştı.Kirayı sevmeyenlerin bile Kiranın adaletini sevebilicekleri bir kayıt...Light Kinuta Parkına gidiceklere "Zombilerim." diye söylendi."-Beni anlatıcak ve dünyaya yayıcaksınız."diye devam etti.Etrafına bakınca insanların Kinuta parkına doğru yol aldığını fark etti.Defteri olmadan bile eski gücünü kazanmanın zevkini yaşadı...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 Saat Önce

Light eve dönerken hafif yağmur bastırmıştı.Evinde ulaştığında Misa eşyalarını toplamıştı.Ev onların olmadığı için yanına sadece küçük bir çanta almıştı.Evin bahçesinden çıkarak evden uzaklaştılar.

Siyah bir minübüs Light ve Misanın kaldığı evin yakınlarında durdu.İçerisinden 4 teçhizatçı indi ve Light'ın evine yürüdüler.İçlerinden bir tanesi arkaya,bahçe girşine doğru yöneldi.Evin ışıkları yanıktı ve teçhizatçılardan biri camdan evdeki birinin gölgesini gördü.Kapıyı tıklattılar..."Bayım!Bu arazideki evleri kontrol ediyoruz ve evinizde kusurlu olan yerleri tamir etmeye geldik.Gerekli olabilicek diğer araçlarımızda arabamızda..."Camdaki gölge bir anda kayboldu.Teçhizatçılardan biri "-Kır kapıyı!" dedi.İçeri arka bahçeden giren teçhizatçı cama yakınlaştırılmış bilgisayarı gördü."-Durun!Tuzak!"diye bağırdı ancak sonuç değişmedi.Kapıyı kıranın gördüğü son şey çakmaktan çıkan kıvılvım ve sağır edici parlak bir ışık...Sonra acı içinde yerlerde kıvrandılar.Ev bir anda alev topuna dönmüştü.4 kişide açı çekerek öldü...Siyah arabada olanları izleyen patron "-Zeki piç! dedi ve şoförüne uzaklaşmasını söyledi.

Bu yaşananlar olurken Light dürbünüyle olanları izliyordu.Son sahnelerden ise oldukça zevk almıştı.Öldürme isteği gittikçe artıyordu.Siyah plakanın numarasını almıştı ve Misaya plakayı not almasını söyledi.Gülümseyen biranda suratı bozuldu.Fark etmediği bir şey daha gördü dürbünüyle...Uzaktaki siyah paltolu bir adam dürbünüyle evdeki olanları izliyordu."-Bu adamda kim!?" diye söylendi.Üzerinden şaşkınlığını atınca "-Demek ikinci adamımız sendin." diye düşündü.Saklandıkları yerden çıktılar ve mezarlığa doğru yürümeye başladılar.Misaya dönüp telefonuyla polise ihbar yapmasını istedi.Arabada silah taşıdıklarını ve bir evin patlamasından sorumlu olduklarını söylemesini istedi.Misa arayıp gerekli bilgileri verdikten sonra telefonunu kapattı.Yağan yağmur şiddetlenmeye başlamıştı.Light ve Misada hızlandılar.Kısa yol olarak mezarlıktan gitmeyi düşündüler.Light'ın dikişlerinin olduğu yerler acımaya başlamıştı.2 si kolunda ve diğeride bacağındaydı...Misa destek çıkıp Light'ın yürümesine yardım etti.Önlerindeki mezarlığa bir anda yıldırım düştü.Sarsıldılar ancak durmadılar,duramazdılar.Acele etmeleri gerekiyordu.Dikkatlice yürüdüler 2.bir yıldırım olasılığına karşılık...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdi

"Geçmişimi ve kim olduğumu hatırlamıyorum.Nerede ve ne durumda olduğumu bilmiyorum.Beni yutan bu karanlığın içinde bedenimi daha oynatamıyorum.Bildiğim tek şey o yıldırım düşüne kadar kalbimin atmadığı..."

Üzerindeki tahta parçalarını fırlattı solgun insan.Yağan yağmur yüzünden sırılsıklam olmuştu.Ayağa kalkarken zorlandı ve doğruldu.Derin bir nefes aldı.Omuzlarını haraket ettirdi.Zorlanıyordu...Yürümeye çalıştı ve topalladı.Yürüyemiceğini düşündü ve dimdik durmaya devam etti.Yüzüne çarpan yağmurun vediği ferahliğı hissetti.Etrafına bakındı.2 kişinin sırılsılam olmuş şekilde yürüdüğünü gördü.Aralarındaki mesafe artıyordu.İnsandan uzaklaşıyorlardı.Kız olan arkasını döndü.Sarı saçlı güzel bir kızdı.Yüzü korku dolu bir hal aldı.Ağzı haraket etti ancak konuşamadı.Hızlıca önünü dönüp Light'a destek oldu.

"-Sapık mı sandı acaba beni?"diye düşündü insan."-Onların zıttı yöne gitsem iyi olur,başıma bela olmasınlar."

Misa korkuyordu ve titriyordu.Arkasını bir daha döndü ve rahatladı.Orda "L" yoktu.Orada kimse yoktu...

Birlikte Light'ın evine doğru yürümeye devam ettiler.

Not:Manga için çizer arıyorum.(Bir arkadaş iletişime geçti şuanda benle)

DeathNote 39.Bölümü Yazdım(Gerçekten çok seven oldu,çok teşekürler...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtostopcununRehberi -- 8 Haziran 2014; 21:48:45 >

• Hocam hikaye hoş gayet beğendim kendi adıma. Fakat imla ve yazım kurallarına dikkat ederek yazarsanız daha kaliteli bir eser çıkarmış olursunuz ortaya yapmıycam,etmiycem tipi bir yazıdansa yapmayacağım,etmeyeceğim şeklinde bir yazım daha doğru olacaktır. Ayrıca noktalama işaretlerinden sonra koyacağınız bir boşluk yazıyı daha okunabilir hale getirecektir, yani kısacası yazı şeklinize dikkat etmenızı tavsiye ederim Onun dışında gayet hoş kurguyu beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recko -- 8 Haziran 2014; 22:37:24 >
  • Direkt yanlış anlaşılmaları önlemek amacıyla yazıyorum.

1- "Manga için çizer arıyorum" demişsiniz ama yayının orijinal yayınevi için yazmıyorsanız onun adı Manga değil Doujin olur. Japonca okuyup yazamayan insanların kendilerini Mangaka olur görmeleri de artık gerçekten canımı sıkan bir olgu bu arada.

2- Death Note'un epilogue'u olarak 2 yıl sonrasında geçen oneshot bir Manga var zaten. Önce onu okuman daha doğru olurdu.

3- Ayrıca imla kurallarıyla sorununuz ciddi boyutlarda görülüyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Direkt yanlış anlaşılmaları önlemek amacıyla yazıyorum.

1- "Manga için çizer arıyorum" demişsiniz ama yayının orijinal yayınevi için yazmıyorsanız onun adı Manga değil Doujin olur. Japonca okuyup yazamayan insanların kendilerini Mangaka olur görmeleri de artık gerçekten canımı sıkan bir olgu bu arada.

2- Death Note'un epilogue'u olarak 2 yıl sonrasında geçen oneshot bir Manga var zaten. Önce onu okuman daha doğru olurdu.

1.Doğru diyorsun Doujin için arıyorum demeliydim.Mangaka olmak gereksiz bir şey benim için,umursadığım söylenemez :)

2.Animenin Devamı olarak yazdım.Yani wattpad de yazıyor,ordan baksaydınız görebilirdiniz.

3.Örnek verseniz çok iyi olurdu,mümkünse wattpaddeki yazım hatalarımdan

4.Arkadaşlarınızla böyle soğuk mu konuşuyorsunuz yoksa sadece tanımadıklarınızla mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtostopcununRehberi -- 8 Haziran 2014; 23:25:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Direkt yanlış anlaşılmaları önlemek amacıyla yazıyorum.

1.Doğru diyorsun Doujin için arıyorum demeliydim.Mangaka olmak gereksiz bir şey benim için,umursadığım söylenemez :)

2.Animenin Devamı olarak yazdım.Yani wattpad de yazıyor,ordan baksaydınız görebilirdiniz.

3.Örnek verseniz çok iyi olurdu,mümkünse wattpaddeki yazım hatalarımdan

4.Arkadaşlarınızla böyle soğuk mu konuşuyorsunuz yoksa sadece tanımadıklarınızla mı?

1- "İnsanın kendini bilmesi güzel birşey" diyeyim o halde.

2- Hayır okudum zaten de, siz o oneshot olayını okumuşsanız zaten resmi canon'a daha uyan birşey yazarsınız diye düşünmüştüm. Aksi takdirde "Benim sevdiğim karakter niye kaybediyor? Ben daha iyisini yazarım!" diye forumlarda çıkıp laflar eden insanlar aklıma geliyor. Yanlış anlaşılma olmasın, sizinle ilgili birşey değil.

3-
    quote:

Ölüm Kralı "-Artık gidebilirsin,söylediklerimi unutma!"Diye seslendi.

Yukarıdaki kısmı ele alalım: Tırnak işareti içerisinde verilen konuşmalarda uzun çizgi kullanılmaz. Virgül yada tırnak işaretinden sonra gelecek kelimeyi öncekinden ayırmak için boşluk bırakılır. "Diye" ibareleri cümle içerisinde büyük harfle başlanarak yazılmaz. Bunlar sadece bir örnekti.

4- "Dost acı söyler" diye güzel bir sözümüz var. Aksini düşünenler haricinde ben bu bölümdeki herkesi arkadaşım yada dostum olarak gördüğümden yanlışlarını gördüğümde de ayrıca belirtme gereği duyuyorum. Zaten birçok arkadaşınıza da sorabilirsiniz, kendi ile ilgili bazı şeyler kanıtlama çabasında insanlardan değilim.

• Konu çöp olmuş.
  • O kadar çok noktalama hatası var ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Program yazdım güzel olmuş mu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Konu çöp olmuş.

Haklısın

Ben "Benim sevdiğim karakter öldü" düşüncesiyle yazmadım.Zaten en çok Death Note atmosferini severdim.O hissi hala başka animelerdr arıyorum.

Şimdi fark ettimde(yazarkenhiç görmemiştim)çok fazla imla hatam var.Ama sonuçta ilk defa yapıyorum böyle bir şey...(Gerek ilk okuldaki Türkçem gerek lisedeki Dil Anlatımım hep kötüydü :/ )

Zaman ayıranlara çok teşekkür ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Off topic olduğundan konuyu kilitliyorum. Bu tarz paylaşımlar (fanfiction vs) yapmak istiyorsanız Anime - Cafe'den yada imzanızdan link vererek yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.