Şimdi Ara

Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
16
Favori
24.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawsford27

    Standart siparişleri şimdilik yapmayabilirsiniz, nasıl olsa tekrar geri dönebiliyorsunuz. 5. bölümde önemli bir geliştirmeyi açtıktan sonra geri dönmeniz daha doğru olur.
    tşkler balina çıktı karşıma sinir oldum çıktım ya kargoyu maf etti şerefsiz :D
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Biz böyle sürekli kargo mu taşıycaz bir görev yapısı yok mu oyunda? oyun bana çok karma karışık geldi ya alışamadım.Hikaye sarıyo mu ilerde ona göre devam ediyim bari,şuan bir tane kadın var beni bul diyor oralardayım,bebek arza yaptı onu düzelttik falan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DJ Ten

    Biz böyle sürekli kargo mu taşıycaz bir görev yapısı yok mu oyunda? oyun bana çok karma karışık geldi ya alışamadım.Hikaye sarıyo mu ilerde ona göre devam ediyim bari,şuan bir tane kadın var beni bul diyor oralardayım,bebek arza yaptı onu düzelttik falan
    Oyun zaten Kargo simulator olarak geçiyor.
  • Arka planda anlatılan hikayeyi merak ediyorum sadece yoksa oyun felaket sıkıcı geldi bana.Oyunun kargoculuk üzerine olduğunu biliyodum fakat temeli bunun üstüne kurulduğunu bilmiyodum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DJ Ten

    Arka planda anlatılan hikayeyi merak ediyorum sadece yoksa oyun felaket sıkıcı geldi bana.Oyunun kargoculuk üzerine olduğunu biliyodum fakat temeli bunun üstüne kurulduğunu bilmiyodum.
    Gameplay video larını izlerken içim daralmıştı.Merakta ediyorum tabii en azından bir denemek istiyorum pc veya konsolda.
  • Çok kaliteli bir oyundu. Sıra dışı bir deneyim sunuyor oyun size. Oynadıkça açılan, açıldıkça daha çok keyif veren bir oyun. İlk 5-6 saati manzaranın keyfini çıkara çıkara ilerleyin, sabrederek. Sonradan her adımı merak eder oluyor ve "ulan adamlar neler yapmış be!" diye diye ilerliyorsunuz. Hikaye, karakterler, sunum çok iyi!

    Gözüme batan, hatırladığım tek kötü yan motosiklet sürüş fizikleriydi. Gerçekten kötü ve hiç eğlenceli değildi. Ama 4 teker aracın sürüşü keyifliydi, oradan kurtardı.


    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]




  • Yok ya hiç sarmıyor atmosfer çok iyi de oynanabilirlik çok kötü,birde oyunun görev sistemide karman çorman hiç anlaşılır değil.Sürekli bir yerden bir yere koşturuyosun işte en can sıkıcı nokta da burası,bir de görünmez canlılar var,yağmurlu yerlerde çıkıyolar,bunların yanından çok sessiz bir şekilde geçmen lazım yoksa paçayı bir kaptırdın mı kurtulamıyosunda.Bir yerden sonra mide bulantısı vermeye başlıyor oyun.Aslına arka planda güzel bir hikaye var ama bu zottrik mekanikler yüzünden oynayamıyorum oyunu.Eğer merak ediyosan gamesatışta key satıyolar 10tl'ye oradan al bir dene.400 tl falan verilmez bu oyuna
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DJ Ten

    Yok ya hiç sarmıyor atmosfer çok iyi de oynanabilirlik çok kötü,birde oyunun görev sistemide karman çorman hiç anlaşılır değil.Sürekli bir yerden bir yere koşturuyosun işte en can sıkıcı nokta da burası,bir de görünmez canlılar var,yağmurlu yerlerde çıkıyolar,bunların yanından çok sessiz bir şekilde geçmen lazım yoksa paçayı bir kaptırdın mı kurtulamıyosunda.Bir yerden sonra mide bulantısı vermeye başlıyor oyun.Aslına arka planda güzel bir hikaye var ama bu zottrik mekanikler yüzünden oynayamıyorum oyunu.Eğer merak ediyosan gamesatışta key satıyolar 10tl'ye oradan al bir dene.400 tl falan verilmez bu oyuna
    Plati den alacağım zaten.Naptın 400 verilirmi bu oyuna.Dediğin siteye baktım en ucuz 24 e satan var.Plati de 2-3 dolar civarı güvenilir satıcıların.




  • Orada olur ben gamesatıştan 10tl ye almıştımda o satıcı kaldırmış demek ki
  • mgs v tpp oynayanlar zaten kojimanın oyun tarzına alışıktır, onda askeri görevler yapıyordunuz, bunda paket taşıyorsunuz.
  • Tabi serideki tüm Mgs oyunlarını da bitirmiş biri olarak, kimsenin beğenmediği Mgs V'e 100 saat gömmüştüm. Keza bu oyunda ordan oraya paket taşımaktan ibaret de olsa platin kupa almıştım hem de hiç sıkılmadan. Ayarsız bir adam Kojima. Ya kendisine hayran bıraktırıyor ya da nefret ettiriyor. Haritanın bir ucundan diğerine pizza ve şampanya taşımak kulağa ne kadar garip gelse de bir o kadar eğlenceli aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derin hikayesi olan hatta higgs parçaçıklarına atıf yapılan bir oyundur. Kargo taşımacılığı yüzünden oyunu sevmeyenler. Bu oyunu oynamısın eleştirmesin bile.. İçi boş vurdulu kırdılı oyunlar oynasın. halflife csgo lol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plati den aldığımız oyunu kendi steam kütüphanemize mi ekliyoruz yoksa hesap mı satın alıyoruz ?
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    Hesap olduğu için o kadar ucuz oluyor.
  • Beyler death stranding hesabımı satıyorum ilgilenen pm atsın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 23 saati geride bıraktım oyunda.Son yıllarda oynadığım en ilginç oyunlardan birisi diyebilirim.Dünyası,konusu,düşmanları çok farklı.Sanatsal yönü bambaşka.Alışması biraz zaman alıyor ama sonrası çok keyifli geldi.Bakalım neler olacak ilerleyen zamanlarda

    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]




  • Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]


    İniyor.Bakalım nasılmış.
  • arkadaşlar elimde 1 adet death stranding var ilgilenenler pm atabilir
  • Gençler ilk 3 bölümü 1 günde bitirmeye çalışmayın sıkılabilirsiniz. Günlere yayarak otnayın..
    Gelen postaları dialogları ve diğer bilgileri takip edin. O Tutorial gibi olmuş i. Hikaye 4. bölümde açılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.