Şimdi Ara

Death Stranding 2 Resmi Olarak Duyuruldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İlki bir başyapıttı. Eksiklikleri vardı ama güzeldi. ABE AKSİYON ABE diye sızlanan arkadaşların beğenmeyeceği bir oyundu doğal olarak. Saf Macera budur. Saf macera oyunlarını çok özledim. Death Stranding bu açlığımı gidermişti. 2. oyununu sabırsızlıkla bekliyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kojimayı "Death Stranding" ile tanıyanlar için (Uzun sinematikler, Yürü babam yürü, Geldik- bulamadık) Death Stranding 2 Resmi Olarak Duyuruldu düşünmeleri normal...

    Kojima'nın "Metal Gear Solid" oyunlarını hiç oynamadınız belli, Kojima Reis'in oyun, hikaye sunumu bu Seversin sevmezsin sana kalmış lakin Kojimayı sektör'de farklı yapan'da bu...


    DS2'de sudan çıkan Metal Gear benzeri şeyden sonra "MGS Tactical Espionage Action" benzeri bir oyunda olabilir..

  • Birilerinin bu kargoları götürmeye devam etmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitiren ve bütün soundtrackleri dinleme listesinde olan birisi olarak söylüyorum ki inanılmaz gereksiz bir karar olmuş. İlk oyunun bile %50-60'ı zorlama, filler dediğimiz ögelerle dolu idi. Oyun hem inceleme mecralarından, hem oyunculardan oldukça orta karar tepkiler aldı.


    Ne oyunlar var devamı beklenen, yeri göğü sarsacak. Yahu arkadaş Bloodborne'a bir 60 fps patch'i getirmediler 6-7 yıldır, Death Stranding 2. oyununu çıkarıyor. İsmi illaha Silent Hill olmak zorunda değil, yapıversin bir tane o türdü oyun. PT'nin adını yapsın "MT" çıkarsın işte.


    Syphon Filter istiyor herkes deli gibi, verin kojimaya, yandan yemiş MGS tadında yapsın işte.


    Death Stranding 2 ne ya ?

  • İnsanların bağnazlığı sınır tanımıyor yine. Hayır bir insan nasıl bir hayat yaşıyor olabilir de bir oyundan bu derece nefret edebilir onu da anlamış değilim. Düşük zekalılar bir kargo taşımacılığı diye tutturmuş gidiyor. Ulan oyunun oynanışını eleştir, sunumunu eleştir, ne bileyim grafiklerini falan eleştir. Ama gelmişler oyunun ana karakterinin ve hikayenin üzerine kurulduğu mekaniği eleştiriyorlar. Yani oyunun türünü. "FIFA'da neden futbol oynuyoruz" demekten farkı yok bunun. Bu salakça bakış açısıyla her oyunu hatta her şeyi olduğundan değersiz gösterebilirsiniz. God of War ve The Witcher dediğin sadece canavar kesme oyunu, The Last Of Us sadece zombi kesme oyunu, Call of Duty adam vurma oyunu. Liste uzar gider. Hepinizi düşünmeye davet ediyorum arkadaşlar. Hani hayvanlardan farkınızın bu olduğunu iddia ediyorsunuz ya. Gösterin biraz. Düşünün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wassuplaying -- 11 Aralık 2022; 1:48:38 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • The Witcher'ı God of War'a benzeten, Last of Us'ı da Dead Island gibi sadece zombie öldürmek gibi görenlerin zekasına hayranım ben de. Death Stranding 2 Resmi Olarak Duyuruldu Oyunun amacı eğlendirmek ise, biraz da aksiyon hareket olacak. Death Stranding sinematikleri güzel olduğu kadar, boş bir açık dünyada geçen oyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Aralık 2022; 11:42:37 >
  • Çöp 2

  • Oyunun hem inceleme hem kullanıcı notları ortada iken "başarısız" gibi görmek de komikmiş :)


    Elden Ring'e bakıyorsun, onda da durum aynı. Birileri "yuvarlanma simülatörü" dese de oyun "Yılın Oyunu" seçildi. "İyi oyun herkese hitap etmeli" düşüncesi var olmaz ise yeni yapımlar görebiliriz.


    Seni oyundaki karakter ile bütünleştirmenin yollarından biridir uzun uzun o "sıkıcı" görülen görevleri yaptırmak. Kimisi sever, kimisi sevmez ama sonucunda bu onu kötü ya da iyi yapmaz. Yoksa senin "iyi oyun" dediğin oyunlara da bin tane kulp takılır, o işin kolayı.



    Death Stranding 2 Resmi Olarak Duyuruldu




  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

    Bu mesaj bana ise çok talihsiz bir yanıt olmuş.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.