Şimdi Ara

Death Magnetic (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Unfırgivın 3
    The day that never comes
  • That Was Just Your Life
    Ahh bitiyorum bu parçaya yüzlerce kez bıkmadan arka arkaya dinleyebilirim.
  • The Day That Never Comes

Cyanide - özellikle şarkının girişi hoşuma gidiyor.
  • All Nightmare Long bence
  • Kesinlikle hepsi güzel de bu üçünün ayrı bir yeri var.

The Day That Never Comes
    The Unforgiven 3
    The Judas Kiss
  • End Of the Line fena degil.
  • Müzikal açıdan The Judas Kiss, lirik olarak The Unforgiven III...
  • The day that never comes şarkısı hoşuma gidiyor.
    Arada canlı performansını da dinliyorum.
    Yalnız DM albümünden bir And Justice For All albümü kadar zevk alamadığımı düşünüyorum.
    Fakat yine de başarılı.
  • Kızmayın ama bence o albüm komple kötü. Bu benim düşüncem ne yapayım sevmedim. Bi kere lars ne yapmış öyle ya utanmasa derisini patlatcak davulun ne biçim asılmış kafasını şişiriyo insanın. Melodiler falanda hoşuma gitmedi ne biliyim sevmedim işte. Unforgiven III fena değil bitek okadar.

Until It Sleeps, Master Of Puppets, One, Sad But True, Fade To Black, The Memory Remains, Seek&Destroy, Enter Sandman, For Whom The Bell Tolls, Sanitarium, I Disappear, Turn The Page(Cover ama olsun çok iyi yorumlamışlar), The Unforgiven I&II, My Friend Of Misery, Frantic, Hit The Lights bi bunlara bakıyorum bi de Death Magnetic deki parçalara... Olmamış be Metallicam hayal kırıklığına uğradım Metallica gerçekten bıraksın. Bunu söylemek gerçekten içimi acıtıyo ama bence artık bıraksın. Şahit olmadım arkadaş söyledi James iyice detone olmaya başlamış falan. İnsan üzülüyo ya sevdiği grubun düştüğünü görünce Bence bi grup yetiştirsinler hem mirasları devam eder belki

• @birdofchaos, öncelikle amacım seni kırmak değil ama bunu da demeden edemicem biraz saçmaladın. (Sevmemek konusunda değil o sana kalmış bir kısım, bıraksın devam etmesin ölmüş bunlar felan saçma)
    İlk olarak sen kalkıp Death Magnetic ile MoP ya da AJFA'yı karşılaştırmaya kalkarsan Death Magnetic kafadan yenik başlar zaten. Ben de fazla sevmemekle beraber gene de ortalama bir albüm olduğunu düşünüyorum hani "Efenim Metallica yazık etti.", "Metallica bitmiş.", "Boş albüm." denecek kadar kötü bir tarafı yok. Senin beğendiğin şarkıları icra ettiğinde bu grubun üyeleri henüz 20li yaşlarındaydı. Şimdiyse 50'ye merdiven dayadılar, elbette müzikal anlamda değişiklikler olcak herkes gibi onlar da olgunlaşıyor ve icra ettikleri müzik buna göre değişiyor. Bunu da göz önüne almak lazım, bu bir bahane değil elbette ama kalkıp da onlardan bir Master of Puppets beklemek acımasızlık olur.

Son olarak bu albüm zaten playlist'e koy baştan sona dinle oooo hemen uç albümlerinden değil, zamanla yavaş yavaş sindire sindire dinlemen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 15 Mayıs 2009; 21:47:25 >

• The Day That Never Comes-The Judas Kiss
  • Judas Kiss-Unforgiven III
  • -The End of The Line
    -All Nightmare Long

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.