Bildirim
dealxtreme.com'dan aldığım çanta ve mataralık
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bisikletçilerden ya da yine dx.com gibi sanal mağazalardan. :P
İşin esprisi bir tarafa da suluk kafesi baya bi güzelmiş. Çantanla birlikte güle güle kullan. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Yuyushi
Bisikletçilerden ya da yine dx.com gibi sanal mağazalardan. :P
İşin esprisi bir tarafa da suluk kafesi baya bi güzelmiş. Çantanla birlikte güle güle kullan. :)
teşekkür ederimGözlük cüzdan ve telefon için sırt çantası taşımaktan kurtuldum en azından
-
Bir şeyi merak ettim, senin çantanın ölçüsü nedir?
Bende aynı modelin 4.8 inçlik olanı var ve seninki bayağı bi büyük geldi gözüme.
Ayrıca cüzdana ne gerek var yav? Başına birşey gelmesi halinde yararlanabileceğin bir kimlik, bir miktar da banknot al yanına yeterli olur. Koca cüzdanla falan uğraşma hiç (en azından ben uğraşmıyorum). :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senry -- 18 Temmuz 2013; 18:27:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yuyushi
Bir şeyi merak ettim, senin çantanın ölçüsü nedir?
Bende aynı modelin 4.8 inçlik olanı var ve seninki bayağı bi büyük geldi gözüme.
Ayrıca cüzdana ne gerek var yav? Başına birşey gelmesi halinde yararlanabileceğin bir kimlik, bir miktar da banknot al yanına yeterli olur. Koca cüzdanla falan uğraşma hiç (en azından ben uğraşmıyorum). :)
5'' sanırım ya da 5.5'' s3 anca sığar diye bunu aldım
Bilmiyorum öyle aslında ama pek bi ağırlığı yok diye atıp çantaya gidiyorum. Suyu da sırt çantasında taşımak daha bi kolay geliyordu hatta
-
Link alabilir miyim -
quote:
Orijinalden alıntı: Candice Swanepoel
Link alabilir miyim
Buyur dostum
http://dx.com/p/roswheel-12496l-g5-5-5-top-tube-belt-bag-w-3-5mm-cable-for-touch-screen-phone-black-green-207383
http://dx.com/p/mattock-bike-bicycle-glass-fiber-water-bottle-holder-black-108112
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ettim
@Mr.Loney
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X