Şimdi Ara

DealExtreme'den ilk alışverişim YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar DealExtreme'den babamın kredi kartı ile ilk defa alışveriş yapacağım.Bu DealExtreme güvenli midir , (kargosu bedava sanırım) kargo sırasında sorun çıkar mı , çıkmaması için neler yapmalıyım aşağıdaki yerden veya başka bir yerden?
     DealExtreme'den ilk alışverişim YARDIM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rvkarakaya -- 18 Şubat 2012; 15:53:52 >

• Yukarı.
  • Ne kadar güvenli olursa olsun internet üzerinden yaptığın alış verişlerde sanal kart kullan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferceyo

Ne kadar güvenli olursa olsun internet üzerinden yaptığın alış verişlerde sanal kart kullan...

Aslında şuanda kafamı karıştıran soru güvenlik değil kargo.
    Çünkü diğer internet alışverişlerimde telefona gelen kod ile yapııyordum fakat hiç yurtdışı alışverişi yapmadığım için kargo konusunda kafam karışık
  • dealextreme den hiç yapmadım ama çeşitli yurt dışı sitelerden alış veriş yaptım. Ptt ile gelir kargo, 10 günde de gelebilir 3 ayda da (Başıma geldi) ama senin yerinde olsam 9 dolarlık alışveriş için 1.70 dolar kayıtlı mail almazdım
  • 1 hafta oldu hala payment processing
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

1 hafta oldu hala payment processing

?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ve bir dx konusuyla daha karşınızdayız...
    kargoyu verirler, vermezlerse de paranı iade alırsın. ama kargo gelir ya da gelmez. burası belirsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Away

ve bir dx konusuyla daha karşınızdayız...
    kargoyu verirler, vermezlerse de paranı iade alırsın. ama kargo gelir ya da gelmez. burası belirsiz.

Kredi kartından dolayı bir sorun çıkar mı?
  • çıkması için bir neden yok. nasıl bir problem çıkmasından korkuyorsun ki? dünyaca ünlü, milyonlarca kişinin alışveriş yaptığı bir site. kolay kolay sorun çıkmaz.
  • quote:

çıkması için bir neden yok. nasıl bir problem çıkmasından korkuyorsun ki? dünyaca ünlü, milyonlarca kişinin alışveriş yaptığı bir site. kolay kolay sorun çıkmaz.

arkadaşın dediği gibi 'payment processing' filan?
  • 7ocakta 3parca urun almistim daha tedarik etmediler . Dun bi siparis verdim 8parca bugun paketleniyo
  • peki paypalla mı aldınız kredi kartıyla mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rvkarakaya

quote:

çıkması için bir neden yok. nasıl bir problem çıkmasından korkuyorsun ki? dünyaca ünlü, milyonlarca kişinin alışveriş yaptığı bir site. kolay kolay sorun çıkmaz.

ödeme işlemde diyor. sanırsam para daha geçmemiş ellerine.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rvkarakaya

quote:

ödeme işlemde diyor. sanırsam para daha geçmemiş ellerine.

Direk kredi kartından ödedim. 1 haftada nasıl geçmiyorki para ellerine. Uyuz oldum yav...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.