Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar equip deki silahı nasıl değiştiriyoruz orada taramalı var ben pompalı koymak istiyorum ama koyamıyorum yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar equip deki silahı nasıl değiştiriyoruz orada taramalı var ben pompalı koymak istiyorum ama koyamıyorum yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

Arkadaşlar equip deki silahı nasıl değiştiriyoruz orada taramalı var ben pompalı koymak istiyorum ama koyamıyorum yardım

Pompalıya tıkla sonra o taramalıya tıkla yer değişmiş olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar oyunun multiplayer ozelligi var mi?

• torata90 kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkki yok hocam multiplayer.

• Ya arkadaşlar ben telefondan oynuyorum. Bilgisayardan oynayan bi arkadaş bende turnuvalar görünmüyor diyo. Bi bilgisi olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kekere -- 7 Şubat 2015; 18:21:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torata90

arkadaşlar bende 1 hafta önce başladım oynamaya. level aklımda değil daha sonra yazarım. nick torata90. silahlar knife ıthaca ve mp5 olması lazım :)

Edit: LG G3 32GB kullanıyorum. africa kısmındayım. bir görev yapayım diyorum başlıyorum oyunun ortalarında acayip şekilde kasmaya başlıyor oyun. ayarlar medium da. high veya low denemedim bi ara deneyeceğim. internette çözümlere baktım dil ayarlarını İngilizce yapınca düzelir yazıyodu denedim yine düzelmedi kasma devam etti. var mı bir çözüm sunabilecek? medium ayarda böyle bir telefonda kasması normal değil çünkü. bu arada diğer oyunlarda sıkıntı yok rahat rahat oynuyorum. ama bu oyunuda çok seviyorum kasması canımı sıkıyor doğrusu.

Optimize sorunu. benim önceki cihazım gmd de mediumda çok rahat , high da az kasma ile oynayabiliyordum suan zenfone 5 kullanıyorum low da bile kasabiliyor. Buda optimize sorunu olduğunu gösteriyor. G3 de kasan oyun başka neyde tam rahat oynatacakki

• quote:

Orijinalden alıntı: kekere

Ya arkadaşlar ben telefondan oynuyorum. Bilgisayardan oynayan bi arkadaş bende turnuvalar görünmüyor diyo. Bi bilgisi olan

Bilgisayarda hile kullanımı engellenemediğinden turnuva modu kaldırılmıştır.
  • Oyuna girmeyeli baya bi güncelleme gelmiş. Başlasam mı tekrar acaba

• Rocket launcher nasıl sizce. Biliyorum çok yavaş ve ammo az ama o kadar güç için bunlardan vazgeçmek dogru mu?

• Sg deadzone oynuyorum ben hangisi güzel sizce

• quote:

Rocket launcher nasıl sizce. Biliyorum çok yavaş ve ammo az ama o kadar güç için bunlardan vazgeçmek dogru mu?

Bence gereksiz bir silah damagesiyle göz doldursada mermi sayisi çok az.

• quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

quote:

Rocket launcher nasıl sizce. Biliyorum çok yavaş ve ammo az ama o kadar güç için bunlardan vazgeçmek dogru mu?

Turnuvalarda 10. wavede damagesi yüksek silah lazım oluyor. O yüzden yaptirsam mı diyorum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kekere -- 10 Şubat 2015; 11:05:36 >
  • quote:

quote:

quote:

Turnuvalarda 10. wavede damagesi yüksek silah lazım oluyor. O yüzden yaptirsam mı diyorum ya

Turnuvada 4 tane roket stoğuyla o silahı etkin bir şekilde kullanamazsın. Mermisi bitince hiçbir işe yaramaz. Diğer silahını kullanıp önüme kalabalık çıktı çekeyim roketatarı bir roket fırlatayım desen sen o silahı eline alana kadar zombiler seni yere yapıştırır. Ammo chicken alsan hani belki etkin olarak kullanabilirsin ama ne gerek var onun yerine sentry chicken + sentry gun çıkar sürekli bir de minigun kullan 4 mermili roketatarın yaptığından kat kat fazla iş yaparsın. İstersen Arenada bir dene roketatarı verimliliğini test edersin.

• Arkadaşlar kıta görevleri gelmiyor tech yükselttiğim halde neden acaba ?

• Oyuna valentine updatesi gelmiş indiren oldumu?

• ero_52 kullanıcısına yanıt
    internetlemi oynanıyor ? bende yüklü ama pek çözemedim güncellemeden sonra oyunu ... o adamlar ne yapıyor (oyuna girmeden öncekiler) ben nereyı kesfediyorum .. silah nasıl alırım zombilerle derdim ne :D
  • quote:

Oyuna valentine updatesi gelmiş indiren oldumu?

İndirdim pek bir esprisi yok. Ama yine de indirin yılbaşındaki gibi kutulardan hediye çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feedbask

internetlemi oynanıyor ? bende yüklü ama pek çözemedim güncellemeden sonra oyunu ... o adamlar ne yapıyor (oyuna girmeden öncekiler) ben nereyı kesfediyorum .. silah nasıl alırım zombilerle derdim ne :D

Evt oyunu oynamak icin internet gerek sonrasi geliyor zaten.

Xlordrealx
    Anladım hocam ben interneten baktığım kadarıyla sadece wild west pack 5 dolara inmiş onun dışında birde sizin dediğiniz hediyeler var...yinede indiririm gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero_52 -- 15 Şubat 2015; 17:50:42 >
  • Merhaba. Ben 46 lvl oldum :)
    Bütün kıtalar açıldı. adamlar ın lvl lerini hepsini yaptım. Oyunda yapacak bişe kalmadı. 4 gün sonra mini gun silahı yapımı bitecek.
    e sonra ne olacak? Bitti mi oyun :(

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.