Şimdi Ara

DEAD TRİGGER 2 (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.570
Cevap
20
Favori
74.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır hile kullanmadım. Bide adamlara ne maili göndereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 lvldm sıkıldım bıraktm ya pek sarmadi

• oyuna yaklaşık 2 aydır girmiyordum bugün facebook ile girip şu arena kısmını oynadım tam olarak 1 saat 40638 puan yaptım sonra canım sıkıldı end misson yaptım ama ne para verdi nede skorumu kaydetti

resim :
     DEAD TRİGGER 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky6264

oyuna yaklaşık 2 aydır girmiyordum bugün facebook ile girip şu arena kısmını oynadım tam olarak 1 saat 40638 puan yaptım sonra canım sıkıldı end misson yaptım ama ne para verdi nede skorumu kaydetti

resim :
     DEAD TRİGGER 2

Ölmen gerekiyor sanırım. Ben de öyle 34 küsür bin yaptım sonra dışarı çıkmam gerektiği için öldürtmüştüm kendimi. Sinir bozucu ama yapacak bir şey yok malesef.

• SezZzaR S kullanıcısına yanıt
    oyunda kazandıklarımızı ölerek almak zorunda kalmamız bence biraz saçma olmuş
  • Merhaba dead trigger2 oyununda TECH 9 level dan baska yukseltemiyoruz?bilen arkadaslar lutfen cvablaya bilirmi?

• Herkese selam. Oyunu modlu şekilde indirdim. Sınırsız kurşun bomba ve can var. Bugün banlandığım için giremiyorum oyuna. Bu banı kaldırmanın bi yolu var mı. Siz nasıl oynuyosunuz. Bu oyunun Offline'ı yok galiba?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilaly.87

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

quote:

bende de bu sıkıntı arasıra oluyor binalar yarım yamalak zombilerin gözlerindeki ışık gözüküyor başkada birşey gözükmüyor çaresini bilen varmı acaba birde silip kursam kullanıcı adımla ilerlediğim leveller gelirmi acaba tech 8 kuruluyor level 34 olmuş eğer ilerlemem giderse daha oynamam herhalde saten sıkmaya başlamıştı

Hocam oyundaki kullanici adini ve sifreni biliyosan oyunu silip kursan da customer login kismindan kullanici adini ve sifreni girerek o hesaptan devam edebilirsin.

Tesekkurler kaldirip kurayim olur ins

Oyun gecmisini silip tekrar oyuna girince kullanici adi ve sifrenle g
    iris yapinca oyundaki dengesizlik gitti

Olduguna sevindim hocam iyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yalcinpasha06

Merhaba dead trigger2 oyununda TECH 9 level dan baska yukseltemiyoruz?bilen arkadaslar lutfen cvablaya bilirmi?

Simdilik en fazla tech 9 a yukseltebiliyoruz hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky6264

oyuna yaklaşık 2 aydır girmiyordum bugün facebook ile girip şu arena kısmını oynadım tam olarak 1 saat 40638 puan yaptım sonra canım sıkıldı end misson yaptım ama ne para verdi nede skorumu kaydetti

resim :
     DEAD TRİGGER 2

bende ilk oynadığımda ölmeden çıkmıştım ne puan ne para eklenmişti hesabıma.böyle olması çok saçma boş yere profildeki death oranı artacak.oyunu 3 aydır filan oynuyorum 3 defa ölmüştüm arenadan sonra 26 olmuştu son baktığımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

quote:

Orijinalden alıntı: yalcinpasha06

Merhaba dead trigger2 oyununda TECH 9 level dan baska yukseltemiyoruz?bilen arkadaslar lutfen cvablaya bilirmi?

Simdilik en fazla tech 9 a yukseltebiliyoruz hocam.

Tesekkurler hocam cvb icin

• Beyler ben internetten kodu indirdin offline oynamak için ancak internet failed hatasi veriyor bu oyunu offline oynamanin yolu yokmu

• Uzun zamandır takip ediyorum bi nasip olmamıştı yazı yazmak benide ekleyin listeye oyundaki ismim braqtol gerçekten uzun zamandır takip ediyorum oyunu kac kere sildim yükledim günellemeyi bekledim ama iyice sıkıldım ya bir günelleme ile baglayacaklar bizi yada bırakıcam tamamen
  • azizsilinfb1907 level 15im. Ekleyin

• ARKADASLAR COK ACİL YARDIM İSTİYORUM SABAH CEPTEN GİRDİĞİMDE HESAP BANLİ GOSTERDİ MAİL ATTİM CEVAP GELMEDİ HALA FORUMUNA UYE OLMAYA CALISTIM MADFİNGER İN BİR TURLU UYE OLAMADIM ALLAH ASKINA BİRİSİ YARDİMCİ OLSUN YA 37 LV LİM
     DEAD TRİGGER 2
  • 23 leveldeyim. 72 gücünde m16 ve 34 gücünde mp5 Silahım var. Bunlar varken itacha ve 40binlik 72 gücünde çivili sopa almaya gerek var mı sizce. Tech bi gün sonra level 5 olacak. Diğerleri level 4te. El Bombası 180, painkiller 30 gücünde. Sizce ne satın almalı hangisini Upgrade yapmalıyım

• Arkadaşlar minigun hariç silahların bp'leri tam hiçbirisinin yapımını başlatmadım daha. Jackhammerla devam ediyorum. Özellikle makineli silahım yok. Klavuz olması açısından type,m4,scar, rocket launcher, spas ve desert eagle'nin MK9 seviyedeki durumlarını söyleyecek yada resim atacak yüksek seviye arkadaşlardan yardım bekliyorum. Ayrıca Minigun bp'i 2/8 beklemeye değer bir silah mı yoksa alternatiflerinin yapımına biran önce başlanmalı mı?
  • oyun facebooktanda oynanıyormuş yeni farkettim. benim telefonda çin bölümü oynanmıyordu bitirdim.
  • nexus 4 oyunu güncelledikten sonra şöyle bir sorun oluştu herhangi bir takılma yok ama bölümü bitirince menüye dönmesi gerekirken malesef çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.sebebi ne olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: comeclose

Arkadaşlar minigun hariç silahların bp'leri tam hiçbirisinin yapımını başlatmadım daha. Jackhammerla devam ediyorum. Özellikle makineli silahım yok. Klavuz olması açısından type,m4,scar, rocket launcher, spas ve desert eagle'nin MK9 seviyedeki durumlarını söyleyecek yada resim atacak yüksek seviye arkadaşlardan yardım bekliyorum. Ayrıca Minigun bp'i 2/8 beklemeye değer bir silah mı yoksa alternatiflerinin yapımına biran önce başlanmalı mı?

http://deadtrigger.wikia.com/wiki/Dead_Trigger_2

bu sitede yazıyor oyunla ilgili her şey

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.