Şimdi Ara

Dead Space III (2013) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
15.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dlc yi bitirdim bugün...kısa olmuş 1 saatlik bir DLC...dead space 4 çıkarsa heralde isaac kafayı yemiş bir şekilde çıkacak karşımıza
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sdk.JK

    i5
    4 gb ram
    hd5670 ekran kartım var.

    10.bölümden sonra oyun donmaya başlıyor.sesler falan yankılanıyor tekrarlanıyor.neden olabilir.

    Oyunun korsan ise crack'in de bir problem olabilir veya oyunun dosyaları eksik veya hasar görmüş olabilir. Düzgün bir crack bulman da ve oyunun saveni alıp yeniden yüklemende fayda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nassarien

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sdk.JK

    i5
    4 gb ram
    hd5670 ekran kartım var.

    10.bölümden sonra oyun donmaya başlıyor.sesler falan yankılanıyor tekrarlanıyor.neden olabilir.

    Oyunun korsan ise crack'in de bir problem olabilir veya oyunun dosyaları eksik veya hasar görmüş olabilir. Düzgün bir crack bulman da ve oyunun saveni alıp yeniden yüklemende fayda var.

    Sorun crackdeymiş teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • oyunda alt yazıyı nereden açıcaz arkadaşlar bulamadım bir türlü ?

    bide türkçeye çevrilmesi için bi çalışma varmı şuan ?
  • Ben de dün orjinal alarak oyuna başladım. Burda yapılan birçok yoruma katılıyorum ben de; kesinlikle serinin en zayıf halkası olmuş. Ama şu anki oyun piyasası içinde değerlendirirsek parasını haketmiyor ya da kötü oyun olmuş sözleri bu oyun için yanlış olur. Kendini oynattırıyor kesinlikle. Bench olayı karmaşık, yine shoplar, benchler ayrı olmalıydı. Bence eski paralı upgrade sistemi daha güzeldi. Böyle dağılıp gidiyorsun onlarca kombinasyon, ve maalsef herşeye ulaşamıyorsun envanterlere ulaşmak güç, kısıtlı. Bunlarla uğraşma oyunu değildi ilk oyunlar, "pure survival-horror" tarzı yapımdı, amaç o yusuf yusuf içinde hayatta kalmaktı, yapayalnız, Marker'ın delirtici etkileri altında, o ıslak metalik, dar, havalandırma kanallarından devamlı yaratıkların gezinme sesleri gelen, eski uzay gemisi içinde, yavaş yavaş temkinle ilerliyorduk.

    Şimdi yalnız değiliz, bu korkuyu dağıtan en büyük unsur; mekanlar geniş, diyaloglar rahat, o can derdinde olmamız gereken anlarda Aşk-ı Memnu entrikaları hiç olmamış. Hemen ne diye Ellie ile Isaac arasında duygusal yakınlaşma olmuş ne ara olmuş? Korku unsurunun azalmasında Marker'ın üzerimizde etkilerinin olmaması da var bence; o fısıltılar, o Nicole'un hayaleti bunlar da çok etkiliydi. Mekanlar karanlık olmalı, dar olmalı, önünü sağını solunu rahat görememelisin, ve sesler, sesler de çok önemli. Maalesef oyunda bunlar zayıftı.

    Onun dışında ben de henüz yeni başladım, sanırım 3. bölümdeyim Plasma Cutter, altında da Hydrolic Engine'le gidiyorum, Attachment olarak electricity ve ammoyla ilgili birşey verdim. Ve 4 slot upgrade ettim hepsi de 2li upgrade; damage baya iyi oldu. Şu Scavenger Bot denilen robotu 2 kez kullandım ama çok fazla bişey de getirmedi. İlerleyen bölümlerde bakalım ne olacak.

    2. oyunda Ellie'yi çok sevmiştim, bu oyunda ısınamadım nedense. Ve bence co-op kesinlikle Ellie ile olmalıydı, bu kadar yabancı karakter işin içine girmezdi böylelikle...




  • ryjfmfxdm dmdrmdk 7ke57 e57ık e57



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 1 Mayıs 2013; 15:32:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rob dö şambır

    Daha önce yukarıda bahsetmiştim, biraz daha açıklayayım:
    İlk optional mission'da tungsten bar ile açılan odada bir telemetry spike var, onu alta takarsanız eski oyundaki javelin gibi bir şey oluyor, çok seri atış yapıyor. O misyonu ve odayı kaçırıp da kasılmaya başlayınca suçu oyuna atmayın artık, "uzanamadığı ciğere kedi murdar der" misali daha 3 bölüm bitmeden 19 bölümlük oyunu kötülemeyin yani , hep de aynı klişe laflar bir siteden okunup papağan gibi tekrar ediliyor.
    plasma ucuna da conic dispersal takın (conic ejection değil!)


    Tungsten barı oluşturmak için bile 2 envantere ihtiyacımız var umarım farkındasındır. Eskiden Power Nod'larla herşeyi yapabiliyorduk, bu oyunda her adımın her upgradein ayrı envanteri var, bir önceki banchte Tungten Bar envanterlerinden birini upgradeler için harcadıysan kaçırman çok normal. Bahsedilen bu burda, destursuz savunmaya geçiyorsunuz. Ikına ıkına ilerleyen bir oynayış olmuş, diğer oyunlardaki akıcılık yok, her an yaptığını bir upgradein pişmanlığını satın aldığınız ya da kaçırdığınız birşeyin gerilimini yaşıyorsunuz. Oyun sanki maliye bakanlığında geçiyor, öldürdüğümüzde icracılar




  • Ben de oyunu yeni indirdim ve hafta sonu bitirdim. 2. oyunu indirmiştim ancak 12 bölümün başında hata verdi, devam edemedim, üzerine de gitmedim, kaldı öylece.

    Ben oyunu beğenenlerdenim, 1. oyuna göre çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ne yalan söyleyeyim ilk başta yine gemide geçecek diye üzülmüştüm. Farklı yaratıklar beklemiyordum ancak 1. oyunda bir jet motorunun egzosunda öldürdüğüm canavarı şimdi öldürememek beni bayağı gerdi.

    Oyuna bir kez başladım ancak silah değitirmeye çalıştım, plasma cutterdan kurtulayım dedim ancak hata yaptığımı geç de olsa anladım. İkinci kez başladım (tabii casual'da), plasma cutterla devam ettim.

    Açıkçası en kolay da oynamama rağmen nasıl oldu da defalarca öldüm anlamıyorum ama öldüm. Silahlar yavaş kalıyor, geliştirmek için beklemek lazım. Çeşitli malzemelerden toplayan botlardan verim almayı daha sonradan öğrendim, kullanmadığım malzemeleri sattım, torque bant kullanmadım, ancak ekstra görevleri yaptım. Ekstra görevlerin sonunda ele geçen ganimet çok iyi ancak finalde yağmur gibi gelen yaratıklar baya zorladı.




  • Isak'ın saçlarına ak düşmüş artık Serinin son oyunu bu devamı olmaz
    zaten kayboldu gitti uzayda 4. bölüm çıkaracak hikaye de kalmadı, hikayede iş yok zaten
    görsellik güzel olmuş, kontrast fosforlu renkler, steampunk havası, son 3 bölümdeki tapınak heybetli heykeller falan
    önce normal sonra hard'da rahat bitirdim, eskileri daha zordu sanki
    damage ve rate of fire arttırılmış ucuna conic dispersal eklenmiş plazmadan başka işe yarar silah yok
  • Sonunda bitirdim.Ben genel olarak beğendim.
  • DS ilk oyununu bitirdigimde etkilenmistim fakat bir seyler eksik gibiydi. Sonra DS 2 oynadim ve gercektende iliklerime kadar heyecanla oyunu bitirdim. Bu serinin en iyi oyunu bana kalirsa 2. oyun. Cunku DS 3 te ilk oyundan bile daha az zevk aliyorum. Henuz oyunun baslarindayim ve bench sistemini cozmeye calisiyorum. Degisen bench sistemi zor olsa da aslinda ilk oyundan beri boyle olmasi gerekirdi. Adam muhendis ve en gercekci sekilde bu sistemde yeni silah ve ek parcalarini yapiyor. Bir de save station olayini keske kaldirmasalardi. Otomatik save olayini bir sevemedim.

    Not: 2.oyunda ellie karakterinin gozu cikarilmisti. 3.oyunda ise gozleri saglam. Ben mi yanlis hatirliyorum acaba. Yoksa karakterleri mi karistirdim.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitirmeye bile uğraşmadım,hiç ama hiç beğenmedim.
    korku desen değil,aksiyon desen değil.
    kütük gibi vuruş animasyonlar,kütük gibi karakter animasyonları.
    madem dead space yapamıyorsunuz,aksiyon gerekliydi diyorsunuz,o zaman keşke gears of space yapabilseydiniz!..
    rezalet bir oyun.
    grafik var,ses var,gerisi yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gordon Freedos

    DS ilk oyununu bitirdigimde etkilenmistim fakat bir seyler eksik gibiydi. Sonra DS 2 oynadim ve gercektende iliklerime kadar heyecanla oyunu bitirdim. Bu serinin en iyi oyunu bana kalirsa 2. oyun. Cunku DS 3 te ilk oyundan bile daha az zevk aliyorum. Henuz oyunun baslarindayim ve bench sistemini cozmeye calisiyorum. Degisen bench sistemi zor olsa da aslinda ilk oyundan beri boyle olmasi gerekirdi. Adam muhendis ve en gercekci sekilde bu sistemde yeni silah ve ek parcalarini yapiyor. Bir de save station olayini keske kaldirmasalardi. Otomatik save olayini bir sevemedim.

    Not: 2.oyunda ellie karakterinin gozu cikarilmisti. 3.oyunda ise gozleri saglam. Ben mi yanlis hatirliyorum acaba. Yoksa karakterleri mi karistirdim.?

    Ben 2.oyunu oynayamadığım için ne oldu bilmiyorum, sizden öğrendimkarakterin önceki oyunda da olduğunu ve gözünü kaybettiğini.

    Fakat gözlerinden birisi mavi, diğeri yeşil renkli bu dikkatinizi çekti mi? Bence (ilerleyen teknolojiyle birlikte) kendisine ya yeni bir göz yapıldı ya da takma göz. İlk gördüğümde dikkatimi çekmişti demek sebebi önceki bölümde gözünü kaybetmesiymiş.




  • arkadaşlar dead space 3 originde nisan 29 a kadar yüzde 50 indirimli . yani 25 euroya satılıyor şuan haberiniz olsun ;)
  • İnşallah 3.sünde bozmazlar oyunu
  • GTX 680 var shadowsư soft high yapınca bazı sahnelerde ciddi fps düşüşleri oluyor. Menüde ve oyunda 30 fps gibi değerler gördüğü oluyor. Sizde de öyle mi?
    Soft High değil de Very high yapınca fps 200'lere çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne çektin be isaac ordan oraya savruldun. Oyun yerden yere vurulacak kadar değil di, seriye yakışır bir oyundu bence. En zayıfı olsada gideri var. Bundan sonra yeni dead space gelmeyecek galiba doğru mu? Gelmemesi daha iyi olur tadında bıraksınlar.
  • An itibarı ile oyunu bitirdim. Abartıldığı kadar kötü değil ama ilk oyun kadar da iyi değildi. Bana göre ikinci oyundan çok daha iyi olmuş. Bench sistemini biraz abartmışlar çok karışık olmuş. Oyunun son sahnesi dördüncü oyunun geleceğini haber verdi adeta...
  • Arkadaşlar ben 3. oyunu edindim. Senaryo bağlılığı var mı diğer oyunlara?
  • şahane atmosfer var oyunda co op ile harika oluyor ama bu seferde korkmuyorsunuz bir güven geliyor arkadaşınızdan size buda korku ve yalnızlığı bitiriyor...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.