Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serinin devamı hakında bir haber yok galiba son wii versiyonu cıktı diye biliyorum umarım ilk oyuna yakışacak bir oyun olur son 2 sene icinde oynayabildiğim en iyi oyun
  • Ahanda ben daha yeni basladim !!! :D :D bakalim tirsmak neymis gorecez......
  • Gerçekten çok ürkünç () bir oyun ya. İlk oynayışımda üç kişi başında otururken bile stres olup kapatıyorduk sonra pc bozulunca bırakmıştım.
    Geçen iş yerinden bir arkadaşa yükledim; sonra ayarlar içinde biraz gezineyim dedim; ilk yaratıktan sonrasını unutmuşum; zıpladım yine yerimden
    Bu oyunu gece karanlıkta; 5.1 ses sitemi ve 32'' veya üstü bir lcd ile oynayacaksın
  • patch halen çıkmış değil sanırım hiç bi yerde göremiyorum ?
  • Arkadaşlar oyunun mantığı yaratıkların gövdesine ve kafasına ateş etmek üzerine kurulu değil, ekstremitelerine(kol-bacak) ateş edip koparmalısınız. Eğer size saldırmalarını sağlayacak bir organ kalmazssa ölüyorlar. Sakın gövdelerine ateş etmeye kalkıp boşuna mermi harcamayın. Önerdiğim silahlarsa Plazma Cutter, Pulse Rifle(taramalı) ve Force Gun'dır. Özellikle bu saydığım silahları geliştirmeye bakın. Plazma Cutter'ın "Space" tuşuna basarak atış pozisyonunu değiştirebilirsiniz, bu yaratığın ekstremitesini nasıl daha kolay koparacağınıza dair sizin karar vereceğiniz bir durum. Oynamayanlar ve tırsıp da bırakanlar ya da sıkılıp da bırakanlar, önerim bu oyunu oynayıp bitirmenizdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

patch halen çıkmış değil sanırım hiç bi yerde göremiyorum ?

patch mi çıkacaktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BuRAk-

arkadaşlar çok uzun bir zaman okuyup çeviri yaptım (filmi, çizgi romanı ve oyunu bitirdikten sonra) ve bu sayfa ortaya çıktı. aslında amacım vikipedi' deki seçkin maddeler sınıfına çıkarabilmek ama biraz zaman lazım. isteyen oyunla ilgili bilgiyi buradan alabilir.

umarım vandalizme uğratmadan temiz bir şekilde sayfayı koruyabiliriz.

eğer konuya katkıda bulunmak isterseniz lütfen önce tartışma bölümünde eklemek istediğiniz konuyu (kaynağını, içeriğini vs) tartışalım. en ufak bir lisans hatasında olan konulara oluyor malesef. çok emek verdiğim bir konu olduğu için eklemek istedim :)

Ya birşey sormak istiyorum. Yazını okudum, gerçekten çok güzel olmuş ama anlamadığım bazı yerler var hikayede. Orjinal işaretçi nerde peki, o kopyaysa. Ve bu işaretçi neden Isaac'e yardım etti, Nicole görünümüyle? Ve gerçek Nicole naden intihar ediyor? Daniel neden işaretçiyi dünyaya götürmek istiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

patch halen çıkmış değil sanırım hiç bi yerde göremiyorum ?

patch mi çıkacaktı ?

öyle bi haber almadım lakin ne kadar zaman geçti oyun piyasaya sürüleli, genelde çok geçmeden ilk hataları gözlemleyip patch çıkartır firmalar. Örneğin mouse oyun menülerinde acayip gecikmeli çalışmakta. Pc kasıyormuş gibi mouse sonradan haraket ediyor. Düzeltilmesi gereken bir problem.

Bir de oyuna dün başladım, 1. kişinin gözünden göremiyoruz sanırsam değil mi bir ayar göremedim.

• mouse sorununu vsync açarak (ya da kapatarak) giderebilirsin.
  • 3 gun once basladim oynamaya gercekten guzel oyun simdi 2008 te cikan bu oyunu neden daha once oynamadim diye kendime kiziyorum... amaaa gel gor ki kontroller hic hosuma gitmedi !!! Bu oyuna boyle kontroller hic yakismamis. Bazen sinir ediyor ozellikle yercekimi olmayan ortamlarda ....

Neyse suan 7. bolumdeyim umarim bugun 9. bolume kadar gelirim hergun 2 bolum bitirmeye calisiyorum ama gercekten cok zor be yavf ...
  • [
    Ya birşey sormak istiyorum. Yazını okudum, gerçekten çok güzel olmuş ama anlamadığım bazı yerler var hikayede. Orjinal işaretçi nerde peki, o kopyaysa. Ve bu işaretçi neden Isaac'e yardım etti, Nicole görünümüyle? Ve gerçek Nicole naden intihar ediyor? Daniel neden işaretçiyi dünyaya götürmek istiyor?

Sorumu cevaplayacak var mı?
  • bende merak ediyorum hikayeyi, birisi anlatabilir mi?, anladigim kadariyla isaac kafayi biraz siyirmis ve nicole u hayali olarak goruyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

3 gun once basladim oynamaya gercekten guzel oyun simdi 2008 te cikan bu oyunu neden daha once oynamadim diye kendime kiziyorum... amaaa gel gor ki kontroller hic hosuma gitmedi !!! Bu oyuna boyle kontroller hic yakismamis. Bazen sinir ediyor ozellikle yercekimi olmayan ortamlarda ....

Neyse suan 7. bolumdeyim umarim bugun 9. bolume kadar gelirim hergun 2 bolum bitirmeye calisiyorum ama gercekten cok zor be yavf ...

bana çok gerçekçi geldi kontroller.
  • Oyunu biraz once bitirdim... Oynamayan varsa tavsiye ederim ama oyunun kontrolleri beni gercekten sarmadi !! Umarim ikicisinde kontroller daha iyi ollur..
  • oyunda ağır buglar mevcut ve bence patch biran önce çıkarılmalı; kapılardan geçemeyip lokma olan birçok yaratık avlayabildim. [zor seviyede oynadığımdan bu yer yer işime gelebiliyor, zira oyun zevkinden ödün vermiş oluyor]
  • Arkadaşlar bana ch02_emergency_spoke_audio.str dosyası lazım. Oyunu kurarken bu dosya eksik bende. Ve devam etmiyor. Ignore edersem bi problem olabileceğinden Ignore etmiyorum.

PC'niz de oyun yüklüyse global_assets\global_assets\ds_assets\audio_global\audio_streams\audio_char_streams\ch02_stream_limit_fixes şu dizini izleyip bana ch02_emergency_spoke_audio.str dosysını PM le atarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikami Teru

Arkadaşlar bana ch02_emergency_spoke_audio.str dosyası lazım. Oyunu kurarken bu dosya eksik bende. Ve devam etmiyor. Ignore edersem bi problem olabileceğinden Ignore etmiyorum.

PC'niz de oyun yüklüyse global_assets\global_assets\ds_assets\audio_global\audio_streams\audio_char_streams\ch02_stream_limit_fixes şu dizini izleyip bana ch02_emergency_spoke_audio.str dosysını PM le atarsanız sevinirim.

Pm bakabilirsin attim.
  • audio_char_streams bu klasör upload edilebilir mi acaba ? Lanet olsun ki şansım yok bu seferde başka dosyalar istedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikami Teru

audio_char_streams bu klasör upload edilebilir mi acaba ? Lanet olsun ki şansım yok bu seferde başka dosyalar istedi.

Güncelleme.

PC'sinde Dead Space oyunu yüklü olan arkadaşlar. audio_char_streams klasörünü upload ederlerse sevinirim.
  • Ya millet ben oyunu bitirdim ama oyun yeniden başladı neden acaba, kısır döngü seziyorum bu işte ben.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.