Şimdi Ara

Dead Space 3 - Two Ways To Play

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dead Space 3'ü co-op olarak deneyim etmek isteyenlerden misiniz? Buyrun sizi önden alalım bu tanıtım videosuna.

• 01:06'de yerden aldığı biblo gibi şey sahne başka açıdan çekime geçtiğinde elinden yok oluyor, ertesi sahnede ama tekrardan mevcut. Çekimi kaydederken bug'mu olmuş yoksa oyunun oynanış veya hikayesi ile alakalı bir durum mu?
    Seriyi hiç oynamadığım için bir fikrim yok çünkü, dikkatimi çekti sorayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 14 Aralık 2012; 0:01:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • gece oyunu :)
  • quote:

01:06'de yerden aldığı biblo gibi şey sahne başka açıdan çekime geçtiğinde elinden yok oluyor, ertesi sahnede ama tekrardan mevcut. Çekimi kaydederken bug'mu olmuş yoksa oyunun oynanış veya hikayesi ile alakalı bir durum mu?
    Seriyi hiç oynamadığım için bir fikrim yok çünkü, dikkatimi çekti sorayım dedim.

Deadspace tutkunu biri olarak söyleyebilirimki oyundaki favori durumlardan biri.İsac yani biblolu arkadaş sık sık bu gariplikleri yaşar ve yaşatır. şahsen gece 01.30 sularında tüylerimi diken diken eden bişi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Last Of Us Part 2 129TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.