Bildirim
Dead rising 2 coop sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oyunun orjinalmi dostum korsan ise multiplayer oynuyamazsın. -
Oyunum orjinal değil.Ama elimde live keyi var.Onunla oynamak istiyorum.Ama join coop'a tıkladığımda "You must be signed into a live enabled gamer profile to access the online features of this game" isimli hatayı alıyorum.Oyunda livenin nasıl açıldığını şu an için çözebilmiş değilim. -
Anladıgım kadarıyla o keyi farklı biride kullanıyor aynı anda girdiginiz için sen giremiyorsun -
Herşey için teşekkürler.Bazı oyunlarda home tuşuna basınca direk açılıyordu microsoft games for windows live.Bu oyunda ise home tuşuna basınca açılmıyor.Oyundayken microsoft games for windows liveye girebilsem sorunumu çözebilirim.Ama oyunu yapanlar microsoft games for windows liveye girmek için değişik bir sistem koymuşlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X