Şimdi Ara

Dead Island COOP Konusu -Video Eklendi- (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
443
Cevap
0
Favori
30.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • act1'dan sonra game lobby giremiyorum bu durumla karsılasan oldumu hamachi uzerinden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataktakm

var mı tunngle üzerinden oynayacak?

oynayak da birbirimizi nası bulcaz
  • beyler bütün dediklerinizi yaptım herşeyi kurdum steamı açtım oyuna girdim ac1 deydim esc bastım lobbye giremiyom tıklayamıyorum... lütfen yardımmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helter_Skelter

quote:

ben de 3 update de kurulu sen de kurulu mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Helter_Skelter

quote:

ben de 3 update de kurulu sen de kurulu mu?

evet
  • bende katılabilirim =) 4 kişi oyunu bitircek olanlar varmı benle ben daha bitiremedimde tek başımada oynamak istemiyorum :)
  • beyler şu anda iki kişiyiz oyuna en baştan başladık. tunngle da 15 teyiz server ismi helker stelker
  • quote:

Orijinalden alıntı: salakemo

quote:

Orijinalden alıntı: ego555

quote:

bi allahın kuluda cevap versin yha oyunu normal olarak kurdum sadece crack yaptım oyundayken alakasız steame dokunmadım genede steamle bağlantınız kptu diyor steame bir zararı var mı? YARDIM...

Smartsteam dan giriceksin oyuna.Bendede arada diyor o hatayı.Oyundan falan herşeyden çıkıp baştan giriyorum hepsine.Düzeliyor.

@1Ceko

Bazen yeni yerlere geçince çok kısa bendede oluyor.

cevap verdiğin için saol ama benim problemim şu ben bu oyunu co op oynamak istemiyorum steamde bir sürü orjinal oyunum var diyorum ki ben steam e karışmadım buna rağmen bu şey yazdı diyorum ki normal oyuna girmek için sadece crack uyguladım bunu steame zararı olur mu

Hayır.Steamla ilgili bişeye dokunma ,oyunda optionosdan oyun tipini singleplayer yap.Bi sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

Orijinalden alıntı: Nodpersky 32

Yokmu oynayacak sabahtan beri bi oynayamadık.Büyük ihtimal update 2 ve 3 te coop sorunları var çoğumuz birbirimizin serverlerini görmüyoruz update 1 yüklesek düzelirmi acaba?

Yok yok update 3 te steamda birbirimizi rahatça gördük bugün. hamachisiz, tunnglesiz.

Şu oyunun kendi ses sistemine ayar oldum sanırım steamdan steamdan kapattık ama deneyemedik eğer sizde sevmiyorsanız steamdan kapatmayı deneyin. Skype falan tavsiye ederim ses çok güzel. Oyunun kendi sisteminde yok yankı yapıyor yok kısık ses gerçekten sinir bozucu.

sesle sorunum yokda bugün bi ego555 i görüyo diğerleri giremedi filan.coop düzgün oynanmadı.

• oynayan varmı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bi allahın kuluda cevap versin yha oyunu normal olarak kurdum sadece crack yaptım oyundayken alakasız steame dokunmadım genede steamle bağlantınız kptu diyor steame bir zararı var mı? YARDIM...

Smartsteam dan giriceksin oyuna.Bendede arada diyor o hatayı.Oyundan falan herşeyden çıkıp baştan giriyorum hepsine.Düzeliyor.

@1Ceko

Bazen yeni yerlere geçince çok kısa bendede oluyor.

cevap verdiğin için saol ama benim problemim şu ben bu oyunu co op oynamak istemiyorum steamde bir sürü orjinal oyunum var diyorum ki ben steam e karışmadım buna rağmen bu şey yazdı diyorum ki normal oyuna girmek için sadece crack uyguladım bunu steame zararı olur mu

Hayır.Steamla ilgili bişeye dokunma ,oyunda optionosdan oyun tipini singleplayer yap.Bi sorun olmaz

Siz nerden girdiniz oyuna nası buluyonuz birbirinizi bi yardım edin :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkxxxx

Update 3 kurduk, smart steam açtık, hamachide ağımız var. Oyuna SmartSteam'dan giriyoruz. İlk bölümü geçtik ama Game Lobby aktif değil. Yardım

update i sırayla kur 1-2-3.

Oyunu silip yükledik, sadece Update 1 kurduk sorun kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

Yokmu oynayacak sabahtan beri bi oynayamadık.Büyük ihtimal update 2 ve 3 te coop sorunları var çoğumuz birbirimizin serverlerini görmüyoruz update 1 yüklesek düzelirmi acaba?

Yok yok update 3 te steamda birbirimizi rahatça gördük bugün. hamachisiz, tunnglesiz.

Şu oyunun kendi ses sistemine ayar oldum sanırım steamdan steamdan kapattık ama deneyemedik eğer sizde sevmiyorsanız steamdan kapatmayı deneyin. Skype falan tavsiye ederim ses çok güzel. Oyunun kendi sisteminde yok yankı yapıyor yok kısık ses gerçekten sinir bozucu.

oyundaki mikrofonu kapatmak için steamdan mı ayar yapmak gerekiyor. Bende oyundaki mikrofondan rahatsızım kapatmak istiyorum ama oyunun ayarlarında mikrofonu kapatma yok

• Arkadaşlar Game Lobby sorunu hakkında:

Çoğu kişi prologue geçtikten sonra hala gamelobby'ye girememe hatası aldığını söylüyor.Bunun 2 nedeni olabiliyor genelde:

1:Oyuna smartsteamdan girmiyorsunuz.
    2:Oyundaki ayarınız singleplayer,cooperativee ayaralamamışsınız.

Bu ikisinin dışında coopfix yapmamanız da bunun sebebi olabilir.

Bunu yazdım çünkü bu konuyla alakalı çok pm geliyor,umarım çözüm olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ego555 -- 10 Eylül 2011; 10:37:01 >
  • Hamachi vb. iletişim kurabiliceğimiz bir adres verirseniz oyun bitene kadar eşlik ederim
  • quote:

Arkadaşlar Game Lobby sorunu hakkında:

Çoğu kişi prologue geçtikten sonra hala gamelobby'ye girememe hatası aldığını söylüyor.Bunun 2 nedeni olabiliyor genelde:

1:Oyuna smartsteamdan girmiyorsunuz.
    2:Oyundaki ayarınız singleplayer,cooperativee ayaralamamışsınız.

Bu ikisinin dışında coopfix yapmamanız da bunun sebebi olabilir.

Bunu yazdım çünkü bu konuyla alakalı çok pm geliyor,umarım çözüm olur.

coop fix yapmak nedir..ayri bir dosyami.. tunngle'in sitesinde coop update fix 1 i tiklayinca sayfa hata veriyor..
  • Gerekli dosyaları pm atabilirmisiniz...
    Teşekkürler...
  • Gerekli dosyaları pm atabilirmisiniz? Dead island, updateleri ve smartsteam yükledim, diğer bilgiler için PM bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LCeiD -- 10 Eylül 2011; 14:52:03 >
  • Arkadaşlar Dead Island coop oynamaya 0dan başlayalım Hamachi ile, Update 3 olanlar gelsin:

Ağ Adı: DeadIslandCoopDH
    Şifre: 123
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.