< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 25 Nisan 2023; 12:44:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dead Island 2 (PS5 Ana Konu) (10. sayfa)

-
-
2 gündür oynuyorum hikaye ye bakmıyorum bile
mis gibi oyun yapmışlar hedef kitlesine nokta atışı oyun yapılmış tebrikler
-
Valla ben de öyle. Oyun amacına çok iyi hizmet ediyor. Çatır çutur zombi kesmek, harita güzel, animasyonlar sağlam, silahların, modifikasyonların çeşitliliği iyi, vur, kır, parçala geç. Tekrar diyorum, Ray Tracing arşa çıkarır bu oyunun güzelliğini. Ayrıca daha sonra Dying Light 1'de ki gibi The Following Enhanced benzeri bir pakette gelirse of of.
Bir de tavsiyem, UI'dan, Zombilerin üstünde çıkan can barı, isim, puan benzeri seçenekleri kapayın daha gerçekçi ve göz hoş geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 25 Nisan 2023; 14:45:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
""Bir de tavsiyem, UI'dan, Zombilerin üstünde çıkan can barı, isim, puan benzeri seçenekleri kapayın daha gerçekçi ve göz hoş geliyor.""
bunu bir deneyim akşama teşekkürler
-
21 saat sonunda ana hikaye bitti benim 9 da yan görev yapmışım platin için devam ediyorum keyifli oyun olmuş 👌🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ateşli silahlar ve vuruş hissi nasıl acaba daha oralara gelemedim
-
Coop oynamak isteyen varmi?
Grafikler cidden çok iyi
Mekanlar cennet gibi, cidden biz köyde yaşıyoruz
Keşif olayı çok fazla oyunda başka yerlere gitmekten evleri aramaktan ana görev yapamadım.
-
Adaptive trigger olayıda olsaydı iyi olurdu
-
Arkadaşlar harita büyüklüğü ne kadar? Tahmini bir kiyas yapabilir misiniz? Hani misal skyrim kadar gta 5 kadar vs şeklinde.
Oyunu cidden hayranlıkla oynuyorum, ortam, mekanlar şahane, grafikler şahane. Bir-iki tık üstü Naughty Dog kalitesi olurmuş zaten. Benim nezdim de 8 puanı helalinden hakediyor. İleride gelecek ek içerikleri düşünmek bile heyecan verici. Zombi türünü sevenler düşünmeden alabilir. Hikayeden beklentiniz olmasın sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 26 Nisan 2023; 13:33:15 >
bayıyor mu peki? tekrarlama var mı?
-
Sürekli zombi kesip, parçalıyorsun işte hocam, zevkli mi, zevkli. Keyif alıyorsunuz. Sürekli kes, parçala, kes, parçala beni bayar diyorsanız evet bayabilir ama şunu diyeyim, ortam, grafikler, oynanış güzel olduğu için baymaz. Hikaye açısından bir The Last of Us tadında vuruculuk, senaryo kalitesi asla yok. Zaten kimsenin böyle bir beklentisi de yoktur. Dead Island 2 tam bir eğlence oyunu ve bunu iyi bir şekilde işliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 26 Nisan 2023; 13:59:17 >
Dead island herkese göre degil bazilarina göre hatta sıkıcı anlamsiz bile gelebilir tam fan service işi. Dead island 1 de defalarca senelerce tekrar tekrar oynayip platladiysan dying light 1-2 de aylarca vakit gecirmişsen bu oyun tam senliktir. Ben hala canim sikilinca dead nation apocalypse acip bitiriyorum.
Yani hastasina...
Detaylara bakin.
Silahla oynamak icin sabirsizlaniyorum biranönce gelsin o bölüm.Random Madnessyoutube
Dead Island 2 - Guns Damage (F.L.E.S.H. System)https://www.youtube.com/watch?v=brAOfAapZd4&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 26 Nisan 2023; 16:13:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Co-op kupalar nefretlik. Platin hayal oldu bir single player oyuncu olarak.
Sony şu kupaları Single Player Platin ve Multiplayer Platin olarak ayıramadı gitti. Single oyuncusuna Multi zorlaması, Multi oyuncusuna Single zorlaması cidden çok saçma.
oyunun menü ekranında çalan şarkının tamamı dinlemek isteyen
menüde bırakıp şarkıyı dinliyorum bazen süper olmuş valla
AESTHETIC WAVESyoutube
Dead Island 2 Intro Menu Theme Soundtrack Music Songname: Karen O, Danger Mouse - Drownhttps://www.youtube.com/watch?v=LC3tlcMKtnc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 26 Nisan 2023; 20:44:57 > -
gerçekten çok hoş parçaymış. oyunu henüz almadım. bitireceğim çok oyun var şuanlık elimde. umarım main theme dışındaki diğer soundtracklerde güzeldir
-
ateşli silahlarda var hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X