Şimdi Ara

De Facto'cular Bi Bakın Hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün defacto'dan 1 adet mont aldım,bugün baktım bir kaç yerinde leke var defacto iade kabul ediyormu.Değişim yapıldığını biliyorum,ama ben değişim istemiyorum paramı geri istiyorum.Öğrenmek istediğim para iadesi yapıyorlarmı ?

Çünkü dün aldığım montuda,geçen hafta aldığım bir montun değişimi sonunda almıştım,her şeylerinde bir defo var bir dahada bir şey almam defactodan.

• Yapay Zekanın Yanıtı

De Facto İade Koşulları

De Facto'dan mağazadan alınan ürünler için iade süresi 14 gündür. Bu süre, satın alma tarihinden itibaren başlar. İade etmek istediğiniz ürünlerin etiketli ve faturasıyla birlikte iade edilmesi gerekmektedir.

De Facto'da iade işlemleri için belirli koşullar vardır:

• İade edilecek ürünlerin etiketli ve faturasıyla birlikte olması gerekir.
    • İade edilen ürünlerin kullanılmamış, hasarsız ve orijinal ambalajında olması gerekir.
    • Kozmetik ürünleri, iç çamaşırı ve mayo gibi bazı ürün grupları iade edilemez.

İade işlemlerini mağazalardan veya De Facto'nun internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Mağazadan iade işlemi için fatura ve iade edilecek ürünlerle birlikte en yakın De Facto mağazasına gitmeniz gerekmektedir. İnternet sitesi üzerinden iade işlemi için ise sipariş geçmişinize giderek iade talebinde bulunabilirsiniz.

De Facto'dan değişim işlemleri için de 14 günlük süre geçerlidir. Değişim işlemleri için ürünlerin etiketli ve faturasıyla birlikte olması ve değiştirilecek ürünün stokta bulunması gerekir. Değişim işlemleri sadece mağazalardan yapılabilir.

Eğer De Facto'da iade veya değişim yapmakla ilgili sorularınız varsa, müşteri hizmetleri hattına ulaşabilir veya De Facto'nun internet sitesindeki yardım bölümünden bilgi alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • konu yukarı çık
  • Eder de bende 5 çeşit parlakımsı decino pantolon almıştı şimdi hepsi battaniye görünümü aldı acayip bi şekilde yıprandı

yine decino türünden daha öncelerden almıştım onuda şu an boya badana yaparken kullanıyorum düşün artık
  • herhangi bir ürünü faturasıyla birlikte 1 hafta içinde iade hakkınız vardır. üründen memnun kalmamak yeterlidir. sadece de facto içindeğil her zaman, her üürn için geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

herhangi bir ürünü faturasıyla birlikte 1 hafta içinde iade hakkınız vardır. üründen memnun kalmamak yeterlidir. sadece de facto içindeğil her zaman, her üürn için geçerlidir.

Hocam kanuna göre öylede burası Türkiye :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiz

quote:

herhangi bir ürünü faturasıyla birlikte 1 hafta içinde iade hakkınız vardır. üründen memnun kalmamak yeterlidir. sadece de facto içindeğil her zaman, her üürn için geçerlidir.

gerekirse çirkeflik çıkartır. ağlamayana meme yok malesef.

o ürünü eninde sonunda geri alacaklar. mağzadaki müşterilerin önünde değerleri düşer. internete yazarsanız ulaşan herkesin gözünde değerleri düşer.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiz

quote:

gerekirse çirkeflik çıkartır. ağlamayana meme yok malesef.

o ürünü eninde sonunda geri alacaklar. mağzadaki müşterilerin önünde değerleri düşer. internete yazarsanız ulaşan herkesin gözünde değerleri düşer.

Normalde her türlü geri aldırtırımda,artık esnaf milletinden bıktım fazla uğraşmak istemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DeFacto'da 30 gün içinde fişiyle birlikte iade veya değişim şansı var. İade yapmamak isteyebilirler ama ısrar ederseniz para iadesi yapılır.
  • Az once iade ettim,sorun cikarmadilar hic
  • Kredi kartıyla internetten aldığımız ürünü, mağazaya iade edebiliyor muyuz? Dün gittim mağazaya, kargoyla merkeze iade etmeniz lazım dedi.
  • defactodan hiçbirşey alasım gelmiyo .. dün akşam bende gidip biraz gezdim ve baktımki güzel kesimli hiçbirşeyi yok . hep aynı tarz . çuval gibi . I hate defacto !
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahimgk

defactodan hiçbirşey alasım gelmiyo .. dün akşam bende gidip biraz gezdim ve baktımki güzel kesimli hiçbirşeyi yok . hep aynı tarz . çuval gibi . I hate defacto !

+1 sadece defacto olsa iyi. Her yerde çuval satıyorlar. İnternetten alışveriş yapmak zorunda kalıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fişiyle git değişim olur.

• aynen kanka . sana tavsiyem yards yada colins'e bakman .. jack jones de iyi fakat çok pahalı lcw de çok klasik al defactoyu vur lcw' ye marcamarca. com bende oradan bakardım hiç alışveriş yapmadım ama oradada güzel kesim elbiseler var
  • alınan bişey giyilmemis, etiketli, ve faturasida var 2 hafta olmadi. kredi kartiyla magazadan alindi. elden para iadesi olur mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.