Şimdi Ara

Ddr4 Ram Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tam 2x8 pek işime yaramaz diyecektim linki yenilediniz. Çok teşekkür ederim. Cl18 olması sebebi ile pek yanaşmıyordum bu ramlere ama, sipariş vereceğim sanırım.

• Adam 3600 Mhz CL 16 istiyor millet dost gibi yanaşıp CL 18 var falan diyor.

Geçen senelerde de burada adamın biri bana 3200 Mhz CL 16 kökledi aramızda kavga çıktı. Bir de forumun sevilen bir ikinci elci üyesi, Bilgisayar Öğretmeniydi sanırım.

ADAM 3600 MHZ CL 16 BELLEK İSTİYOR XMP takınca CL 16 şak diye çalışacak EXPO'DAN ALOOO ALOOO.

Kardeşim burada çok dikkatli ol ketenpereci bolca var!!

Ben o olaydan sonra Amazon'dan sıfır Corsair 3600 MHZ CL 16 bellekler buldum, test edip bir tanıdığa yolladım da öyle onun CL16 belleklerini aldım.

Yani sıfırı verdim ledli, takas aldım. Sahibinden sitesinde ise CL18 bellekleri listeliyorlar kansızlar Clock falan yazmayıp sana kakalamaya çalışıyorlar.

İkinci elde Ramleri MEMTEST PRO ile test edilmeden alma. PRO versiyon gibi arıza yakalayan yok ve sanmıyorum ki kimse adam gibi oturup ramleri

teste soksun.

Sistemine yazayım

Her şeyin güzel, CPU Anca 9000 serisine falan zıplaman lazım 5800X3D ile 7000 serisine geçmen anlamsız Bu da köklü değişiklik anlamına geliyor boşver.

Ekran kartın bence 4070ti süper olabilir.

Ben aynı bu linkten belleği satın aldım.

Bu ilana baktığımda hatırlatıcı çıktı, kardeş net olarak bellek istiyorsan bunu al namerde muhtaç olma. Bu bellekler iki sistemde çalıştı seninkinde de çalışacaktır.

"Bu ürünü en son 02 02 2023 tarihinde satın aldınız" Tam iki sene önce 1.936,83TL liraya almıştım kitin tekini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 7 Mart 2025; 0:6:19 >

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Aradığım bellek aslında buydu, çok sağolun. Saticinin tebilon oldugunu gördüm. İstanbuldayim ben de. Magazaya gidip elden daha hizli alabilirim ayni model urunu sanirim. Fakat 2 soru aklıma takıldı.

1- Amazondan sıfır bellek alıp arkadaşınız ile neden takas ettiniz?

2-9700XT daha iyi bir secenek olmaz mi? FSR4 VS DLSS3 karşılaştirmasi, upscale ve framegen teknolojilerini kullanmasak bile saf performansta cok daha iyi gibi duruyor yapilan testlerde. Elimdeki CPU ile darbogaz olusturmaz ise 9700xt almak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.talhagunindi -- 7 Mart 2025; 6:9:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M.talhagunindi M kullanıcısına yanıt

Niye takas ettim çünkü elimde ballistix ramler vardı ve bende iki tane bilgisayar var. Hepsi aynı bellek olsun istedim.

Kimini corsair kimini ballistix takmak istemedim. Salonda da ddr4 sistem vardı, ona da iki tane taktım.

Tüm belleklerim aynı şimdi.

Bu bellekler dediğim gibi iki tane sistemde test edildi 5600x ve 5950 cpular ile test edildi hem de mem test pro ile ve sıfır sıkıntı

Ekran kartını siz bilirsiniz bütçeniz varsa alın gitsin derim. Bana ekran kartını sorarsanız biraz kafam karışık.

Yeni kartlar çok da güzel bir çıkış yakalayamadı bana göre. Yok dlss yok fsr.. bunlara yükleniyorlar performans açısından.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Tekrar cok teşekkür ederim,

Ekran karti icin %30-35 bir hambperformans artisi +fsr4 olacagi icin sanirim upgrade edecegim.

Fakat 600$ cikan bir urunu 830$ dan bulmak da ayri bir forumun konusu, buraya dahil etmeyecegim. Fiyatlarin sabit kalmadigi canim ulkemde alacagim sanirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.