Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 DDR3 Ram Arıyorum Satın Al 30 Ağustos 2021 22:59 1 1 DDR3 Ram Arıyorum Herkese iyi forumlar iyi satışlar dilerim. DDR3 1600 Mhz CL9 özelliklerinde ram arayışım bulunmaktadır. Marka olarak Gskill yada Kingston tercihim. Soğutucu olan modellerden arıyorum. Hali hazır da Gskill RipjawsX kullanıyorum 2x4 8GB Dual kit. Kullandığım ramler ile kesinlikle uyum sorunu mavi ekran vs yaşatmaması gerekiyor. Rust oynadığım için 8GB ram yetmiyor mecburen 16GB'a yükseltmem gerekiyor. Elinde temiz sağlam sorunsuz çalışan memtest'ten sağ salim çıkan kırmızı hata vermeyen elinde ram olan varsa lütfen benimle iletişime geçsin. Bu arada takas yoluyla almak istiyorum. Elimde boşta duran 3 sene boyunca sorunsuz kullandığım Asus GTX 275 ekran kartı bulunmakta. Piyasa fiyatı şu aralar 250 - 300 ₺ arasında değişiyor. Tertemiz. Bu kartı verip takas olarak ram alacağım. Bu şekilde takas uyacak varsa İstanbul içi elden takas yapıp ram almak istiyorum. Özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Görüntü Verecek Ekran Kartı Arıyorum DDR3 Ram Arıyorum SATILMIŞTIR -- MSI 970 Gaming AM3+ -- Arızalı
quote:Orijinalden alıntı: DarknessVevo4x4 16GB 1866mhz set var Gskill Ripjawsx QUAD kit olarak çalışıyorlar değil mi? Yani hepsi tek tek başka yerlerden alınmadı sanırım? DM'den net resimlerini atabilirmisiniz? ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Görüntü Verecek Ekran Kartı Arıyorum DDR3 Ram Arıyorum SATILMIŞTIR -- MSI 970 Gaming AM3+ -- Arızalı