Şimdi Ara

DDR3 işlemci anakart ve ramleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1150 AMD / Intel #Intel Şehir #Rize İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 DDR3 işlemci anakart ve ramleri

İşlemci: Intel Core i5 4460 3.2GHz 6MB Cache LGA1150

anakart: MSI H81M-E33 Intel H81 Express Soket 1150 DDR3 1600MHz Micro-ATX

8+4 ramler: 8 gb olanı corsair 4 gb olanı hyper x tam olarak modellerini bulamadım

agalar mönitörüm kullanıcı hatası olarak bozulduğu için acil olarak satıyorum paraya ihtiyacım var. sistemi 2 yıl kullandım herhangi bi problemle karşılaşmadım. garantisi veya kutusu yok kargo parasını satıcı olarak ben ödicem istanbul, düzce ve rize içinde elden teslim edebilirim

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Rize Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zekanın Yanıtı

DDR3 İşlemci, Anakart ve RAM'ler: Kapsamlı Bir Rehber

Günümüz bilgisayar sistemlerinde, işlemci, anakart ve RAM'ler, performansı doğrudan etkileyen hayati bileşenlerdir. DDR3 işlemciler, anakartlar ve RAM'ler, bilgisayarınızın sorunsuz ve verimli çalışmasını sağlamak için birlikte çalışır.

DDR3 İşlemciler

DDR3 işlemciler, DDR3 bellek teknolojisini destekleyen bilgisayar işlemcileridir. DDR3 bellek, DDR2 bellekten daha yüksek veri aktarım hızları ve daha düşük güç tüketimi sunar. DDR3 işlemciler tipik olarak masaüstü bilgisayarlarda, dizüstü bilgisayarlarda ve sunucularda kullanılır.

Anakartlar

Anakartlar, bilgisayarınızın tüm bileşenlerini birbirine bağlayan ana devre tahtasıdır. DDR3 işlemcileri destekleyen anakartlar, DDR3 bellek yuvalarına sahiptir. Anakartın sunduğu DDR3 bellek yuvalarının sayısı ve türü, desteklenen RAM kapasitesini ve hızını belirler.

RAM'ler (Rastgele Erişimli Bellek)

RAM'ler, bilgisayarınızın işletim sistemi ve programları çalıştırmak için kullandığı geçici depolama alanıdır. DDR3 RAM'ler, DDR3 bellek yuvalarına sahip anakartlarla uyumludur. DDR3 RAM'lerin hızı, veri aktarım hızını ölçen MHz cinsinden belirtilir. Daha yüksek MHz değerlerine sahip DDR3 RAM'ler daha hızlı veri aktarımı sağlar.

DDR3 işlemciler, anakartlar ve RAM'ler, bilgisayar sisteminizin performansını optimize etmek için birlikte çalışır. DDR3 teknolojisinin doğru bileşenlerini seçerek bilgisayarınızın sorunsuz ve verimli çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart İşlemci Ram Seti
    6 ay önce açıldı
    i5 760 işlemci, anakart ve ram
    9 yıl önce açıldı
    AMD İşlemci+Anakart+Ram
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.