Şimdi Ara

DDR2 Ram Hakkında Bilgilendirme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2008'de aldığım bilgisayarı mecburiyetten kullanmaya devam ediyorum fakat bu donmalar, kasmalar falan tak etti artık sizlere bir şey danışmak istedim;
    Sistem Özellikleri;
    İşlemci: Intel Core 2 CPU 2.00GHz
    İşletim Sistemi: Windows 7 - 32 Bit
    Kullanılan RAM: 1 GB - DDR2
    Ekran Kartı: 767 MB-(Yazıyor görev yöneticisinde ben 1 gb diye biliyorum.) ATI Radeon x1650 Series
    Anakart: (Pek bir şey anlamadım fakat CPU-Z programındaki bazı bölümleri yazıyorum; Manufacturer: ASUSTeK Computer INC. / Model: P5PL2-E / Chipset: Intel - i945P/PL/G/GZ)

Arkadaşlar benim sorum ise ben yeni ram alacağım fakat anlamam böyle işlerden o yüzden sizlere danışmak istedim şunları buldum; Bunu alırsam bir sıkıntı olur mu?
    "http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-2gb-value-ddr2-800mhz-pc6400-cl5-ram.html#genel-bakis "

• http://forum.donanimhaber.com/forumid_264/tt.htm

Forumun 2.el ram satan bölümünün linkini attım biriyle anlaşıp yüzyüze alışveriş yapabilirsin elden. O ürünü alma 100 tl ye 4 gb ram alırsın 2.elden 0 ddr2 ye para bağlanmaz. ddr2 800-1066 mhz alabilirsin anakartın desteklio anakartın max 2 gb desteklio forumda 2 gb kutusu açılmamış bellekler görüyorum bazen 40-45 TL ye alabilirsin onlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 20 Eylül 2014; 8:12:46 >
  • Anakart 2gb destekliyor derken, sadece toplam 2gb mı kullanabileceğim yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renown. -- 20 Eylül 2014; 12:07:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuadraInvicible

Anakart 2gb destekliyor derken, sadece toplam 2gb mı kullanabileceğim yani?

Hayırlı günler,
    Sisteminizi inceledim.
    Anakart:Asus P5PL2-E
    Anakartınızın özelliklerine göre 533 mhz veya 400 mhz hızını destekleyen maksimum 2 gb ddr2 ram kullanabilirsiniz.
    Mevcut 1 gb ram olduğunu söylemişsiniz. Takacağınız ikinci 1 gb lık ram bir nebze olsun fark eder lakin çok fark etmez.
    Size tavsiyem sisteminizi upgrade etmeniz.
    Örneğin 8 gb ram kapasiteli, hem 4 çekirdek hem 2 çekirdek işlemci destekleyen bir anakarta geçmenizi öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Ram Desteği Hakkında ?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.