Şimdi Ara

DDos yedik iyi mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DDOS sonucu oyundan düşmen Riot'un suçu değil tamamiyle senin. Ddos saldırısı portlar üzerinden direk servera değil senin Ip'ne ulaşır ve bu durumda güvenlik açığı bırakıyor olman tamamiyle senin hatan. Yüzlerce para döktüğün oyun anlıyorum ancak o paranın bir kısmını sistem güvenliğine harcamış olsaydın bu tarz sorunlar ile karşılaşmıyor olurdun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

oyuna bağlı olduğun ip ,http://quickfind.kassad.in/ gibi sitelerde görünüyor. online sitelerde dddos ve skype üzerinden ddos yapılabiliyor ayrıca skype kullanıcı adıyla kolaylıkla ip adresin bulunuyor. udp portun sabit 80 zaten değişmiyor. onu kapatmayı denersen internete ulaşamazsın ek bilgi :)

Düzenledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solkol -- 29 Haziran 2014; 20:36:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strebs

quote:

Orijinalden alıntı: nikoflexx

onlarca lira döküyoruz şu oyun için.Riot şampiyon dengelemekten ağ sistematiğini hala gizleyemiyor.DDos atan adam benim IP ' me ulaşıyorsa bu riot un suçu.

Az önce ddos yedik aldığımız free win yok oldu birden.Wininde lose unda değilim.Sadece para harcadığım bir oyunda böyle dünyalarca kişinin oynadığı oyunda ddos gibi lamer ların yapabileceği hacker olaylarına çözüm bulunmuyorsa bırak riot bu ayakları.

Hocam orucunuz bozuldu geçmiş olsun :(

Oxinin yayınından görüp gelme şuraya ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende istiyorum DDos hani bana hani bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

quote:

onlarca lira döküyoruz şu oyun için.Riot şampiyon dengelemekten ağ sistematiğini hala gizleyemiyor.DDos atan adam benim IP ' me ulaşıyorsa bu riot un suçu.

Az önce ddos yedik aldığımız free win yok oldu birden.Wininde lose unda değilim.Sadece para harcadığım bir oyunda böyle dünyalarca kişinin oynadığı oyunda ddos gibi lamer ların yapabileceği hacker olaylarına çözüm bulunmuyorsa bırak riot bu ayakları.

Oxinin yayınından görüp gelme şuraya ya

Kullanmıyorum :)

• Solkol kullanıcısına yanıt
    pek isim verme denemeye kalkarlar vps'siz, mahkemeyle uğraşıp dururlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

pek isim verme denemeye kalkarlar vps'siz, mahkemeyle uğraşıp dururlar.

Mesajı düzenledim, benim de başım yanmasın velet şurdan gördüm falan der
  • eğer takımında da oluyorsa o ddos değildir
  • quote:

quote:

Çoğu kişi anlamamış ama ben anladım. Güzel espri güldüm.

• Aynen yapılış içerikli ufaktan da olsa mesajlar var aman diyim yapan falan olur :)) Uğraşırsınız . DDos ile ilgili makale yayınlamış riot . Dedikleri üzere benim suçum olduğu gözüküyor.Hayırlısı bakalım . IP değiştirmem şart.
  • DDOS nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Magister

DDOS nedir?

http://goo.gl/bdb8Ue
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

quote:

Orijinalden alıntı: Judge Magister

DDOS nedir?

http://goo.gl/bdb8Ue

eywallah sağolasın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.