Şimdi Ara

Ddiablo 3 fiyatı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Ddiablo 3 fiyatı

(En Son Oy Tarihi: 12.8.2012)
Giriş
  • ya beyler diablo 3 alıcamda haziran 17 19 gibi 140 tl gibi bi fiyat bu ne işya 110 tl degilmiydi dövlet neden bize bahmiyde fiyatlar böyle ya erdinç reis de gitti yaban ellere ztn onun üzüntüsü var evde ağladım bile bide bu ayrıca size bu oyun fiyatlarıyla ilgili anket sunmak istiyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• diablo 3 ü ben bu çarşamba vatan bilgisayardan alıcam. %25 indirimle 82.5 TL ye denk gelio
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacmanforever

diablo 3 ü ben bu çarşamba vatan bilgisayardan alıcam. %25 indirimle 82.5 TL ye denk gelio

Çarşamba günü %25 indirim olacağından eminmisiniz,öyleyse ben de gidip bir tane alacağım da o yüzden :)
  • iyi böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robspid

iyi böyle

Ddiablo 3 fiyatı

• 80 civarinda olsa benim icin daha iyi olurdu 80 tl var elimde alamiyorum oyunu
  • Arkadaşlar bende alıcaktım oyun yarın yani çarşamba günü 82 tl internet fiyatımı yoksa mağazadan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali.krts

Arkadaşlar bende alıcaktım oyun yarın yani çarşamba günü 82 tl internet fiyatımı yoksa mağazadan mı ?

Ben tam olarak senin sorduğunu sormuştum aslında yukarda :)
    Bana kalırsa mağazada o fiyattır,çünkü internet mağazasında oyunu bulmuyor bile:)
    82 lira olmasa bile kdv indirimi vardır diye düşünüyorum mağazada,yarın gidip bakacağım inşallah.Kim bilir belki de bir diabloyla eve dönerim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: magnicifent

quote:

Orijinalden alıntı: pacmanforever

diablo 3 ü ben bu çarşamba vatan bilgisayardan alıcam. %25 indirimle 82.5 TL ye denk gelio

Çarşamba günü %25 indirim olacağından eminmisiniz,öyleyse ben de gidip bir tane alacağım da o yüzden :)

%25 indirm izmrideki gaziemirde geçerli (yeni açıldığı için) yanlış anlaşıldıysa özür dilerim.
  • Yok,önemli değil.Keşke İzmir'de tanıdık olsaydı ben de bir tane aldrırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.