Şimdi Ara

DD NİTROMİX Parametre-Dış Hava Sensörü-VRC470F (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
13
Favori
31.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Coldenmary C kullanıcısına yanıt
    Daha net ve açıklayıcı şekilde linkini eklediğim konuya yaz

    https://forum.donanimhaber.com/demirdokum-nitromix-migo-vaillant-e-relax--130499341

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Dd nitromix p28 kullanıyorumSoğuk suyu acınca kombinin motoru çalışıyor.. bu 6 sene önce ilk takıldığı andan beridir bu şekilde ben bunu önemsemedim ama bunun düzelmesi için servis benden 500tl para istedi daha sonrasında araştırdım bu parametre ayarı ile yapılıyormuş..parametre ayarının nasıl yapıldığını bilen yardımcı olursa sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoline2002 T kullanıcısına yanıt

    Merhaba dd nitromix 35 kw kombimiz var. Geçen hafta kombi sıcak su aç kapadan sonra bazen ısıtmaya geçtiğinde brülör devreye girip kendini kapatıyordu, bunu çok uzun süre böyle tekrarlayıp durduğu için ve günde bir kaç kere bunu yaptığını fark ettiğimiz için servis çağırdık. Gelen servis personeli d85 parametresini 6 dan 9 a yükseltti. kombide sorun bitti. Tabi titreşimli daha sesli çalışmaya başladı. Böyle bir sorunu farklı bir parametre ile çözen varmı acaba.

  • bedri4 B kullanıcısına yanıt
    O nu yapipta nasil cizuldu bilemiyirum. Fakat sizin min gucu yukseltmis. Yakitta artma homojen su isinmasi olmayabilir. Ayni olay bende de var. Sorunu soguk su girisine çekvalf takarak %100 cozdum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teknoline2002 T kullanıcısına yanıt

    Çekvalfi yeni bende taktım. eski ayarlara dönsem düzelir mi ki. yaklaşık 3 yıldır böyle sorun yoktu. Dediğiniz gibi 2 çizgiden aşağıya düşmüyor. Varmı farklı bir teklifiniz, yapabileceğim başka bir ayar.

  • bedri4 B kullanıcısına yanıt

    Çalışması çok farklı idi. 1 dk içinde en az 4-5 kez devreye girip çıkıyordu. Aslında parametrelere bakınca benim aklıma geliş ve gidiş suyuna göre modulaşyon varya o ayar ile oynasam olur mu ki.

  • bedri4 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bendeki durum su sekilde. Benim kombi mutfakta. Kombi ile mutfaktaki cesme arasi 1,5 metre. Mutfak cesmenin soguk su su kismini aniden actiginda,basinc degisiminden. Kombideki su akis sensor tetikleniyir ve kaloerifer konumundayken su isitma konumuna veya yazin ise kombiyi ateslmemese bile uykudan uyandirip pompayi donduruyor. Yani sicak su muslugunu acmissin gibi oluyor. Bunu ben kombinin soguk su girisine cekvalf taktim ve soguk su giris vanasini kistim. Cekvalf taktiysaniz parametreden 96 parmetreyi 1 yapip sifirlayin bunu yaopadan once 50 ve 51 parametrelerini bir yere yazin sifirlamadan sonra degisirse eski haline getirirsiniz kombiyi. Baska bu durum icin ben ayar bulamadim ve bilmiyirum. Cekvalfi bir ara resmini cekerim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teknoline2002 T kullanıcısına yanıt

    Çekvalf taktım bende. Kombinin 85 parametresi 35 kw olduğundan mı anlamadım ama 7 nin altına düşmüyor. Kombi şu an 1 çizgiye düşmeye başladı alevi. bir kaç gün takip edecem bakalım. Yine saçmalamaya başlarsa artık mecburen servisin yaptığı 85 parametre yi 9 a getirip bırakacam. Resetlemeye cesaret edemiyorum hala.. 50 22 ye ayarlanmış, 51 de -63 bendeki ayarlar.

  • bedri4 B kullanıcısına yanıt
    35 oldugundan min guc 7 dir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nitromix kombi neden sıcak suyu 45 ayarladığımız halde 30 derecelerde verir.bir zaman sonrada anakart hatası veriyor.f64 hatası.
    Sağlam kartı takınca sorunsuz çalısıyor,anakartın hangi parçasında sorun olabilir acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.