bir sey daha sorucam ben wariroum large breaker +7 flame damage werip 50m para we 4 parca +5 chitin aldım sizce ii mi elime simdi ne almalıyım?
+7 largeye kötü itemler almışsın... Chitinleri basmayı dene... onları sat ve 50m parayıda ekle glave yada bardish almayı dene +6 +7...
Ayrıca warrior talia dd 50 pek para etmez yami umduğunu bulamazsın onun için sakla ilerde kullanırsın lazım olur... Ya da glave bardish alırken kullan adam dd' yi duyunca bir anlık hisle verir itemi...
iste glave almak icin sordugum zaman adamlar bianlık durgunluk yasıolar orası dogru ama bana para lazım diyerek savusturuolar. large yi 3 haftadır satmaya calısorm ama 70 den bile cekilmiodu bende werdim simdi ben olan itemler spell of impact spell of fire blast dd talia 50 (warior) priest chitin +5 4 parca health bonus we 50m para
ne yapabilirim?
68 kisi okumus ama ama 8 yorum war :'(( technical_tr yardımmmm
quote:
Orjinalden alıntı: ilkeeerrr
iste glave almak icin sordugum zaman adamlar bianlık durgunluk yasıolar orası dogru ama bana para lazım diyerek savusturuolar. large yi 3 haftadır satmaya calısorm ama 70 den bile cekilmiodu bende werdim simdi ben olan itemler spell of impact spell of fire blast dd talia 50 (warior) priest chitin +5 4 parca health bonus we 50m para
ne yapabilirim?
Spell of impact ve spell of fire blastı sat hocam... Priest chitinleri de ister bas ister sat... Eline 50m ile birlikte yaklaşık 200m gibi bir para geçer... Bu para ile de glave alırsın +7 alamadın diyelim 200m' den az bi para geçerse eline adama talia dd 50' yi de verirsin alır kesin...
wariorsa 20 25 m e koyarim ben pazara
saol technical_tr aynen ole yapıcam chitinleri basıcam artık 57 ile bastıda satıcam biseyler yapıcaz
quote:
Orjinalden alıntı: ilkeeerrr
saol technical_tr aynen ole yapıcam chitinleri basıcam artık 57 ile bastıda satıcam biseyler yapıcaz
Yukarıda dediklerimi yaparsan +7 glave alırsın büyük ihtimalle ama baktın olmadı bardish +7 kesin... +7 blade axe de olabilir senin için... (Biraz zorlar ama...)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme