Yazılım Güncelleme'yi çalıştırdığımda “güncel sürüm kontrol ediliyor” diyor. Ardından hiçbir bilgi vermeden “Yazılım Güncelleme BAŞARISIZ!!” mesajını veriyor. Bu, yazılımın zaten son sürümünün yüklü olduğu anlamına mı gelir. Neden güncelleyemiyor?
Bendeki uydunun yazılım versiyonu 1.7.9.1. Acaba bu son sürüm müdür? Bu uyduyu kullanan Digiturk üyesi arkadaşlar, sizdeki uydunun yazılım versiyonu nedir?
Guide yayın akışı, Moviemax gibi Digiturk'un bazı kendi kanallarında bazı filmlerin başlama saatini ve uzunluğunu yanlış gösteriyor. Bu da ilerideki bir filmi etiketlemeyi zorlaştırıyor. Yazılımı güncelleyebilirsem sorunun çözüleceğini umuyorum. Eski digiturk uydum Philips'ti. Ve aynı kanallarda Guide'si sorunsuz çalışıyordu.
Fikri olan var mı?
Yayın Akışında, örneğin bir programı 13:00-15:00 arası gösterirken, sonraki programı 14:30-17:00 arası gösteriyor. Böyle bir hatalı gösterimin yazılım hatasından olabileceğini düşünüyorum.
Kimse böyle bir sorunla hiç karşılaşmadı mı? Moviemax Festival, cnbc-e kanallarında sıkça karşılaşıyorum.
bende guide çalısmıyor hiçbir bilgi yok.nat geo discovery lig tv gibi kanallarda varken simdi hicbir kanalda yok.ne yapmam gerek ?
Galiba teknik serviste yazılım güncelletmek gerekiyor.
Ben de nat geo'nun tv rehberi normal görünüyor. Digiturk EPG gönderiyor gibi. Yazılımdan kaynaklanabilir. Uydunuzun yazılım versiyonu kaç? Sistem Ayarları/Yazılım Güncelleme'den güncellemeye çalışabilirsiniz. Yayını Eutelsat W3A'dan alıyorum. Siz hangi uydudan alıyorsunuz. Turksat'tan epg göndermiyor olabilir.