Şimdi Ara

DC Universe Online _ Maskeli Balo League (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
1
Favori
42.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

You've changed your profile to a DC Universe™ Online character in DCUO on Facebook, and that means you have won an in-game weapon!

To redeem this weapon in-game - on the PS3™:
    xxxx-xxxx-xxxx

Log into your PlayStation®Network account first and follow the steps below.

The Marketplace is where you claim in-game items after redeeming promotional codes through the XMB.
    To redeem a promotional code, enter it under PlayStation Network Account Management (outside of the DC Universe Online game).
    After the code has been redeemed, log into the game, and navigate to the Marketplace in DC Universe Online to claim your item(s).
    The Marketplace is accessible by clicking on the shopping cart icon on the bottom right of the game display window in the game.
    Your promotional items will appear under the Claim Items column on the right side of the screen.
    Highlight the item that you would like and press X. Please note that you must have room in your inventory to claim an item.
    Once claimed, exit the Marketplace by pressing Circle and enter your Inventory to access the item.

mesela sana örnek anılcım ps3 accsini aldım diye bilgisayardan az evel facebookla ilgili bir ödül sistemi vardı onu yaptım bu mail geldi bak keyi vermiyorum çünkü oyun itemi :D buda senin bildigin gibi accmin pc değil ps3 oldugunun kanıtı yani öyle sanıyorum tahminimce bilemiycem yinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 27 Şubat 2011; 19:48:24 >

• Biraz daha araştırdım :)

Station account, PS3 kullanıcıları için station forumu kullanmaktan ve promotional code kazanmaktan başka bi işe yaramıyomuş. PSN account'unu ve station account'unu her hangi bir şekilde bağlayamıyosun. Mesela oyunu pre-order yapanlara bir kod veriliyor, onu station code'a giriyorsun o da sana PSN'de çalışacak kodu veriyor. Ya da şu facebook muhabbeti gibi.
  • anladım o zaman bilmiyorum valla ya tr psn e açılana kadar beklicez dc yi bebeğimiz daha çok yeni ve sony eminim bir güzellik yapacaktır yada en kötü ihtimal artık atıcaz herşey bir kenara haydi olm uk hesabınla oynamaya :D
  • Ejderha bence oyunu alma vaktin gelene kadar bekle o zamana Türkiye'de çıkmazsa ki 1000de 1 ihtimal bu o zaman tr accounttan voucher kodu dene olmazsa uk accounttan oyna gercekten ben de trophylere dikkat ederim ve aynı accountta olsun isterim ve hep us accountumdan oynuorum ama sadece bu oyun ukden hem tek karakter 4 trophy verio maksimum İnan toplamda fazla bı trophysi bile yok 13 mü ne uğraştığına değmez

Edit: sen benden önce yazmışsın zaten :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocer -- 27 Şubat 2011; 20:04:51 >
  • seni ben arkadaş listeme ekledim gerçi ama bakıyorum GT5 takılıyosun dc yi bıraktın heralde
  • Bence UK hesabınla oyna. Benim de çekincelerim vardı. Mesela trophy meselesi ama oyunun zaten çok az trophy si var o yüzden hani ondan platinium yapsam nolcak? Herkes yapar. PSN Card meselesi vardı ama gittigidiyor'da 20pound luk kart direk değerine satılıyor ve e-mail'le atıyolar (bugün aldım).

Bir de oyunu eğer 15 mart'a kadar alırsan bi kampanya var 3ay için 20pound (52lira) ödeyebiliyosun şimdiden kaydolursan. 180günlük ödemeden bile daha hesaplı oluyor.

Edit: DC'yi bırakmadım akşam 8de online yarış yapacaktık onu bekliyorum :) DC için psn'im: mostruash

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilanar -- 27 Şubat 2011; 20:09:37 >
  • Beni demiosun heralde? Accountum mü hacklendi noldu :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreocer

Ejderha bence oyunu alma vaktin gelene kadar bekle o zamana Türkiye'de çıkmazsa ki 1000de 1 ihtimal bu o zaman tr accounttan voucher kodu dene olmazsa uk accounttan oyna gercekten ben de trophylere dikkat ederim ve aynı accountta olsun isterim ve hep us accountumdan oynuorum ama sadece bu oyun ukden hem tek karakter 4 trophy verio maksimum İnan toplamda fazla bı trophysi bile yok 13 mü ne uğraştığına değmez

Edit: sen benden önce yazmışsın zaten :))

evet emre canım sıkan şey sony nin bunu nasıl görmediği yada kulak arkası ettiği ya bundan haberleri yok yada ilgilenmek istemiyorlar yada düzeltmeye çalışıyorlar sony e kırıldım biraz açıkcası genelde heseyimi sony alan bir insanım her neyse dedidğin gibi olucak artık olmadı öyle yapıcazda gerçekten kırdı beni bizim gibi orj oyun kullanıcısına yapılacak bir hareket olmasa gerek, bekliyorm dediğin gibi sürekli acc değiştirmek istemedim anlıyorsun beni hani tr hsabında bütün thropylerim ve arkadaşlarım da o hesabımı biliyor. keşke olsaydı.

DC Universe Online _ Maskeli Balo League

• Zaten 2006da çıkan cihazın 2010da Store açılması ülkemize verilen önemi göstermekte ben oyunun çıkmasını beklerken çileden çıkmıştım ama sen adamların oyununu getirmezsen distrbutorluk almazsan senin de ulkene bu kadar önem verilir o yüzden hiç kafa yorma eski başlıkta bu konu üzerine coook konuştuk bu başlık oyuna odaklı kalsın bu konular sinir bozuo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocer -- 27 Şubat 2011; 20:16:57 >
  • quote:

Beni demiosun heralde? Accountum mü hacklendi noldu :P

yok yok anıla dedim :D
  • quote:

Zaten 2006da çıkan cihazın 2010da Store açılması ülkemize verilen önemi göstermekte ben oyunun çıkmasını beklerken çileden çıkmıştım ama sen adamların oyununu getirmezsen distrbutorluk almazsan senin de ulkene bu kadar önem verilir o yüzden hiç kafa yorma eski başlıkta bu konu üzerine coook konuştuk bu başlık oyuna odaklı kalsın bu konular sinir bozuo

aslında warnerbros un dist liği tiglonun elinde bence bu tiglonun ayıbı.. can sıkıyor dediğin gibi konuyu kapatıyorum :D oyuna dönelim bence guild ismi daha güzel olabilirmiş :D
  • Ben çok beğendim ya moundor buldu ismi ligin kurucusu da o zaten maskeli kahraman maskeli balo cuk oturdu bence hem türkce karakterden bı kayıp yasamıyor hem bı turk görse direk anlayıp gelir diye düşündük
  • Şuna açıklık getirmek lazım Sony 'nin biraz TR deki bağlantısıyla alakalı bir girişim bu yani tr acc. u aktive etmemeleri..Nedeni basit distributörlük alacak TR firması elinde başka bir mmorpg(WOW:Cataclysm) pc için varken ps3 amaçlı üretilen DCUO 'nın pc versiyonu ile bunu kıracağını düşünmeleri çok büyük etken bence..Sony acc açma talebini münferit isteklerden belirleyecek kadar küçük bir firma değil hepimiz biliyoruz.Tabi bunlar kendi fikrim ama şu var uk acc yada tr acc bu oyunu oynamak istiyorsan fas acc. u bile açarsın.. bana sorarsan değer yoksa bende .tr acc 'mla oynamak isterdim.Oyunun dağıtımı TR ye gelmezken PSN 'den TR acc'unu tanıması biraz abes olur diye düşünüyorum.
    Ejderha umarım amacına ulaşırsın dostum ama dağa taş atmakla eşdeğer durum malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKaptan

Şuna açıklık getirmek lazım Sony 'nin biraz TR deki bağlantısıyla alakalı bir girişim bu yani tr acc. u aktive etmemeleri..Nedeni basit distributörlük alacak TR firması elinde başka bir mmorpg(WOW:Cataclysm) pc için varken ps3 amaçlı üretilen DCUO 'nın pc versiyonu ile bunu kıracağını düşünmeleri çok büyük etken bence..Sony acc açma talebini münferit isteklerden belirleyecek kadar küçük bir firma değil hepimiz biliyoruz.Tabi bunlar kendi fikrim ama şu var uk acc yada tr acc bu oyunu oynamak istiyorsan fas acc. u bile açarsın.. bana sorarsan değer yoksa bende .tr acc 'mla oynamak isterdim.Oyunun dağıtımı TR ye gelmezken PSN 'den TR acc'unu tanıması biraz abes olur diye düşünüyorum.
    Ejderha umarım amacına ulaşırsın dostum ama dağa taş atmakla eşdeğer durum malesef

saol dostum umarım sony e güzel bir mail atmıştım yine atmaya da devam edeceğim belki en azından bir düşünmelerini sağlayabilirim, distle olmadan olabilir bu aslında tek yapacakları ufak bir yama oyun avrupa serverlerinda oynarken bütün ülke kodlarını avrupa ici tabiki açık olacak olay bu. bunuda yapmaları en fazla 1 günlerini alır. anlamadığım böle bir durum söz konusu iken tr psn de e nasıl 1 aylık süre alma işlemini koyabiliyorlar acaba kısa süreli bir problemmi oluştu diye düşünmüştüm neyse.. konuyu daha uzatmayacağım emre kızıyo sonra :D

• vallahi herşeyden önce türkiye resmi playstation sitesi oyunun çıkış tarihini 12 ocak diye gösterirken 12 şubatı geride bırakalı birkaç hafta oldu ve hala oyunun alakası yok ülkemizle o yüzden boşverelim geldi gitti döndü vurduyu mütevazı ligimizi geliştirmeye çalışalım
  • En yakın zaman olarak Nisan gibi oyuna başlamayı düşünüyorum emre artık o zamana oyun kalırsa tabi :) millet uçmuş olacak ama napalım artık :) maddi problemlerim var biraz Nisan ayında full hd tv alıcam oyuna o zaman başlamayı düşünüyorum :) Hem o zamana kadar elimde biriken oyunlar var bitiririm bari :D littlebig2-castlevania-god of war III :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 27 Şubat 2011; 23:17:45 >
  • Birşey sormak istiyorum 2. silahı şimdiden açmak mı lazım yoksa ilk silahın bütün slotları bittikten sonra mı açmak daha iyi olur ? Ayrıca her skill point geldiğinde silaha mı yoksa speed e mi veriyim kararsız kalıyorum. Bide fire powerlarında Immolation ın bütün slotlarını doldurmak mı lazım yoksa ignition'dan mı devam etmem lazım ? (Şu an sırf Immolation devam ediyorum). Bu arada 16 lwl oldum elimden geldiği kadar ana görevlere bağlı kalmaya çalışıyorum.
  • @Shin

Öncelikle 1.silahı tamamlamak daha iyi 2.ci silah için karar vermeyi ileriye bırakmanı tavsiye ederim.

Sadece Immolation da kalman çok iyi değil mesela benim Immolation'da 3 şey açık ,Ignition 'da da 3 şey açık ,Iconic powers 'da en altta lvl 22 'de 2 alt satır çok iyi extra gaining veriyor kullanmanı şiddetle öneririm.

Açıkcası ana görevleri yaptığın kadar daha hızlı lvl atlamak için oyunda bizi online gördüğünde ses etsen çok hızlı lvl aldırırız sizlere. Sonuçta Mentor konusunda aynıyız.
  • Tamam o zaman öyle yapiyim iconic power da birini heat vision a hacadım ama yazık ettim sanırm :D bazı pvp lerde bitirici rol oynayabiliyo ama genelde çok kötü ve savunmasız kalıyosun onu kullanırken. Bu arada sen benim psn de görünmüyordun bende TheKaptan olarak ekledim seni sensindir heraldi :D
  • @shin

sen şimdilik yap lvl30 ol kendini çok üzme sonra 500$a respec yapıp büttüün power ve skill pointleri tekrar dağıtabiliosun internetten de araştırırsın biz de söyleriz fire tank için rahat olsun

paran eşek yüküyle olcak zaten olmadı repsec için 500$ çıkmadı ki imkansız naparsan yap 10.000$ın altında parayla girmek çok zor lvl30a, biz veririz sana respec için, rahat ol

şaka bi yana şimdilik düşünmene gerek yok lvl30 ol biz 30dan sonra kaç respec yaptık 4er 5er...sonra halledersin onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocer -- 28 Şubat 2011; 0:39:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.