Şimdi Ara

dc?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eet arklar c1 den dc ydm ddc yyen var mi

• p1 DC

Zamanlama super. Nasıl bukadar hızlı oluyosunuz anlamıyorum.
  • p1 dc evet
  • ilk bu konuyu kim açıcak diye bekledim tebrik ederim.LmaoxD
  • ne zaman gelir ya serverlar :S
  • p2 dc
  • p1 dc of ya tamda ib +6 yı tezgaha koyuyuodum bide beyler p1 moradonda SUSHINEGIRLS die biri war sanırım gm ama tam bilmioruum adam deqisik bi ts giymis dolasıyo orta yerde bilen warmıı??
  • la onu bende giyiyom gm deil data base ile ilgili bende öleyim pathos fln oluon kolay bişi data ya bi dosya atıon öel oluor
  • quote:

Orjinalden alıntı: JJJackaLLL

p1 dc of ya tamda ib +6 yı tezgaha koyuyuodum bide beyler p1 moradonda SUSHINEGIRLS die biri war sanırım gm ama tam bilmioruum adam deqisik bi ts giymis dolasıyo orta yerde bilen warmıı??

onlar sahtekar. Datalar ile oynayıp farklı Mobların Sekillerine giriyolar

Pathos'un Gerçek Gm 'i Sunshineboy [Human] Sunshinegurl [Orc]
  • Sonunda Biri Açtı Şu Konuyu Çatlıcaktım Walla

Evet DC

İşte Dcden sadece 3-5 dakika oncesi ...

dc?

dc?
  • levreg senni char ney ? adı ney ?
  • vay dostum çok hızlısın...
  • humanlarda atilaa zombilerde cıkmıyomu yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: JJJackaLLL

p1 dc of ya tamda ib +6 yı tezgaha koyuyuodum bide beyler p1 moradonda SUSHINEGIRLS die biri war sanırım gm ama tam bilmioruum adam deqisik bi ts giymis dolasıyo orta yerde bilen warmıı??

TS ile Farklı Canavarlara Dönüşme Olayının Açıklaması

Transformation Scroll listesinde olmayan canavarlara dönüşme olayı ne Power Up Store'dan ne de farklı bir scroll sayesinde yapılıyor. Açılan çok sayıda topicte okuduğum merak konusu olan olay editlenmiş bir data dosyası sayesinde olmaktadır, bu dosyayı orjinali ile değiştirince Blood Don, Apostle, Manticore, Reaper, Messenger of the God Pathos gibi yaratıklar Transformation Scroll listesinde görünmeye başlıyor olay sadece bundan ibaret, dosyayı sildim eğlence amaçlı 1 defalık kullandım ama kimseyi Gm im diye kandırmadım ve burda yayınlamicam. Kullanmak BAN sebebidir, bunu bende kullandıktan sonra öğrendim. Sonuç olarak data klasöründeki bir dosyanın değiştirilmesi ile yapılıyor özel bir yanı veya farklılığı yok.

L.J arkadasa teskkrler

• Orclarda Zombi / Humanlarda 4 Farklı yerde Cıkar .. arada bulasın Burası Son Baktıgım yerdi ztn
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@rtin

humanlarda atilaa zombilerde cıkmıyomu yaw

eet orqlarda zombi
  • yuh 4 ayrı yermi
    dun b2 de 3 atila yı kestmi hep
    staff cıktı 4 cuyu ise kutuu başkalrı aldı w.p dediler bu gece 2 de kestim w.p aldım
  • b2de 3 atilla kestin 4. başkası kesti Doğrumu Anladım
  • w.p mi oo gzl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YourMotherWasAngel -- 26 Ocak 2007; 7:07:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.