ACİL...POLICE DAVID BECKHAM GÖZLÜK KILIFINDA,ÇOK TEMİZ, sıfır ayarında polorize (takıp çıkarılabilir cam+KARDA KULLANILABİLME) cam ... 440 YTL ye almıştım eabay de benim sattığım model 180 sterlindir...s2999 çeşitleri vardır en iyi olanı... siyah ürünün kendi resimleri buyrun acil satıyorum sıkıştığım için... FİYATIM : sadece 160 ytl paraya gerçekten sıkışmasam kesinlikle satmam...bu fiyata bu kalite gözlüğü alamazsınız... takas yapmıyorum lütfen pm atmayın acil satılık... izmir de elden olursa daha iyi olur kargoda bişey falan olur..başımız ağrımasın sora gözlük bu ekran kartı diil Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Creative Sound Blaster Ae-9 [SATILDI] Gigabyte RTX 3090 Gaming OC 24G 512 gb m.2 - Samsung 970 PRO - (2tb ile takas olur) [SATILDI] TAKAS-Palit Rtx 4080 Gamerock OC // HB Fatura // 2 Yıl Garanti Fiyat 34.000 TL
siyah benim gözlüğüm yeşil renk vs mavi olanlar ucuz olan modeller 100 sterlinliklerden diil benimkisi... satışa devam kesinlikle takas yok... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Creative Sound Blaster Ae-9 [SATILDI] Gigabyte RTX 3090 Gaming OC 24G 512 gb m.2 - Samsung 970 PRO - (2tb ile takas olur) [SATILDI] TAKAS-Palit Rtx 4080 Gamerock OC // HB Fatura // 2 Yıl Garanti Fiyat 34.000 TL
selam beckham police s 2999 gözlük elinizde mi msn adresi okanpekmezci@mynet.com mutlaka konuşalım eger satıdıysa bana mesaj atabilirmisiniz?