Şimdi Ara

DAYZFAN.NET'in İKİ YÜZLÜLÜĞÜ.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DayZ oynayanların aktif olarak kullandığı forumlardan birisi olan Dayzfan.net'in maalesef acıdır ki, iki yüzlülüğüyle tanışmış bulunuyorum. Oradaki yüzsüz ve kibirli herifin gerçek yüzünü görün diye bu konuyu açtım arkadaşlar. Ben böyle konuları heybeye açmam.

PROTESTO isimli bir konu açtım, oyunu eleştirdiğim bir konuydu. O kadar para kazanmalarına rağmen gelişmelerin inanılmaz yavaş olduğu, sosyal medyadan yapımcıları protesto edecek bir grup aradığımı belirttim.

Konunun ilk cümlesi ise "oyunun alpha sürümü - erken erişim - uyarılara rağmen aldık - kimse zorla satın aldırtmadı - her oyuna girdiğimizde anlıyorum'a basıyoruz" vs. şeklindeydi.

Oyunun WarZ'a benzemesinden korktuğumu, para kazandıkça oyunu boşlayacaklarını düşündüğümü belirttiğim bir konuydu.

Hiç bir şey olmadan aniden sildiler konuyu. Sonra o kibirli admin, Nightbird isimli şahsiyet, Early Access'in ve Alpha'nın ne olduğunu öğreten bir mesaj yollamış.

Zira biz cahiliz, bilmiyoruz onların ne olduğunu.

"Saygısızlık yapıyorsunuz, yazıklar olsun" vsvs. şeklinde bir yanıt yazdım.

Dalga geçer gibi, "Cya!" yazdı. Adam yanıt vermeye tenezzül etmiyor.

Bir konu daha açtım, "eleştiriye açık değilmisiniz forum olarak?" şeklinde. Onu da aniden sildi. Sonra link atmış, dayz'in websitesine yönlendirmiş aklınca. Hiç bir eleştiriyi kabul etmiyor, cevap vermeye tenezzül etmiyor, dalga geçer gibi tavırlar takınıyor. Tam bir saygısızlık abidesi. Diktatör mübarek.

Yazıklar olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

sitenin adındanda anlışılacağı gibi bir fan sitesi site tamamen dayz üzerine kurulmuş ne bekleyebilirsinki ? eğlenmek yerine kendi boş yere niye strese sokuyorsunuz anlamış değilim eğleniyorsanız oynayın eğlenmiyorsanız bırakın bu kadar basit

Hayır, şikayetin hedefi forum yöneticileri değil ki. Onlara bir şey şikayet etmiyoruz yani.

Sadece bir protesto planım vardı, destek görülürse sosyal medyada protesto yapacaktık topluca. Bunun için destek istedim forum üyelerinden.

Biz enayiliği kabul etmeyiz hocam, para veriyorsak ve 60 Milyon Dolar kazanıyorlarsa, eğlenmek bizimde hakkımız.
  • Sanki babasının şirketi! Neyini savunuyor şu oyunun anlamadım. Bir sürü Alhpa oyun var neden onlarda bu kadar sorun yok hiç düşünmüyor mu? Boş ver en iyisi.
    Ayrıca kesinlikle oyunu eleştirmede haklısın. Adamlar 60 Milyon Dolar kazanmış, hala adam gibi bir güncelleştirme getirmediler. Dandik ve gereksiz bir güncelleştirmeyi de 1-2 ayda getiriyorlar. Aslında isteseler 1-2 haftada adam ederler şu oyunu ama belli ki hiç umursamıyorlar. Her gün küfür ediyorum şu Dean Hall ve çalışanlarına!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 3 Mayıs 2014; 17:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Sanki babasının şirketi! Neyini savunuyor şu oyunun anlamadım. Bir sürü Alhpa oyun var neden onlarda bu kadar sorun yok hiç düşünmüyor mu? Boş ver en iyisi.
    Ayrıca kesinlikle oyunu eleştirmede haklısın. Adamlar 60 Milyon Dolar kazanmış, hala adam gibi bir güncelleştirme getirmediler. Dandik ve gereksiz bir güncelleştirmeyi de 1-2 ayda getiriyorlar. Aslında isteseler 1-2 haftada adam ederler şu oyunu ama belli ki hiç umursamıyorlar. Her gün küfür ediyorum şu Dean Hall ve çalışanlarına!

+98397382. DayZ = çöp.Dean Hall : Dolandırıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Sanki babasının şirketi! Neyini savunuyor şu oyunun anlamadım. Bir sürü Alhpa oyun var neden onlarda bu kadar sorun yok hiç düşünmüyor mu? Boş ver en iyisi.

Facebooktan sayfaya yazdım, sayfadan engelledi beni zürriyetsiz

Bunun gibileri afişe edeceksin, adam yerine koyuyorlar kendilerine. Hasbam.

"Bana saygısızlık yapana saygı göstermem" yazmış birde.

Saygısızlıkla saygıyı ayrıştıramayan bi zihniyete sahip. Soğuttu beni forumdan. Kendisini tebrik etmeli.

• Bi yeri kalkmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artis o şahıs dayz 5 para etmez olmasına ragmen popüler oldu sitesi hit yaptiya. Havalandi baya dayz mod halindeyken skypetan bana yazardi oyunun sistem gereksinimleriyle ilgili bi kac kere soru sordum cevap vermedi artis bi arkadas ayrica oyunun ağır fanboyudur. H1z1 çıkınca görürüm ben onlari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunu bende alpha sürümü oldğu halde aldım ama arkadaşlarında dediği gibi hiç mi düzelme gelmez az buz değil 65 lira para veriyoruz , ama hata bize oyun bitmeden almamızz bu oyununda düzeleceği yok benden söylemesi.H1z1 düzgün şekilde çıkarsa görürüm dayz cileri
  • Konuyu hortlatıyorum. Çünkü buna benzer bir durum yaşadım an itibariyle.

Siteye DayZ'nin son haline üzüldüğümü belirten bir mesaj yazdım. DayZ SA genel sohbet bölümüne açtım konuyu haklı ve normal olarak.

Anında mesajı sinema-diğer-hayata dair adlı bir bölüme taşıdılar. Ne bir açıklama, ne bir mantık.

Rezil bir site olmaya doğru gidiyorlar.

Şimdi şu resmi ben koydum, konuyu taşıdılar. Ama bu DayZ'nin oynanma sayısını arttırdı mı ? Yine değişen bir şey yok.

H1Z1'in ve Rust'un arkasında kalmış, 3 milyon küsür satan bir oyunun 11 bin oyuncuyla kalmış olma gerçeği aynen devam ediyor.

Bu kadar mı korkuyorlar karşı fikirlerden? Olumsuz mesajlardan...

Yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 25 Nisan 2015; 15:59:39 >

• ya o site çoluk çocuğun elinde zaten dayzye dha iyi bi forum sitesi lazım aklı basında adamların yaptıgı ozamn zaten direk silerler o siteyi piyasadan...
  • DayZ hala early access bu oyunu neden geliştiremediler bilmiyorum

daha beta bile olamadı ne biçim bir oyunsa

adamlar rustı sıfırdan yeniden geliştirdiler

H1Z1 diye oyun çıkardılar

ama DayZ daha sürüm 0.55 lerde
  • day-z fanlarıyla uğraşmak dünyanın en zevkli işlerinden biridir beyler öyle demeyin
  • O siteye artık hiç girmiyorum fakat,

Tesadüfen denk geldiğim olaya bakın, arkadaşım bizde ve DayZ haberlerine bakarken karşılaştığı...

Bir kişi daha aynı şeyden ötürü şikayetçi...

Yazık yahu, adama bir de ban atmışlar oyunu eleştirdi diye.

Gerçekten düzgün bir DayZ Forumu şart oldu...

Böyle saçma yerlerle uğraşmak zorunda kalmaz insanlar en azından.

Resmini de aldım, cidden yazık. Ne kadar büyük potansiyeldi o site, şimdi ne hallerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 18 Temmuz 2015; 3:34:41 >

• Patron çıldırmış, seri ban atıyor galiba :) 15 dakika önce konuyu açmış üye, şimdi yerinde yeller esiyor :)

Vay bee, ne profesyonel bir yönetim tarzı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vjoldin

Patron çıldırmış, seri ban atıyor galiba :) 15 dakika önce konuyu açmış üye, şimdi yerinde yeller esiyor :)

Hocam oyun adamlar için ilah gibi bir şey olmuş.

En az 3-4 aydır foruma girmiyorum. Peh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clementha

quote:

Orijinalden alıntı: Vjoldin

Patron çıldırmış, seri ban atıyor galiba :) 15 dakika önce konuyu açmış üye, şimdi yerinde yeller esiyor :)

Hocam oyun adamlar için ilah gibi bir şey olmuş.

En az 3-4 aydır foruma girmiyorum. Peh.

Oyunu geliştirseler bile bu saatten sonra kimsenin yüzüne bakacağını sanmıyorum.Çünkü Dayz çıktıktan bu yana hayatta kalma türünde çok daha iyi oyunlar çıktı piyasaya.Olan para verip alanlara oldu.Aslında bu yaptıkları dolandırıcılıktan hallice ama yapımcıları o kadar pervasız ki şu ana dek o dandik oyuna doğru düzgün bir indirim bile yapmadılar.Neylerine güveniyorlarsa artık.

• Oyunu sevmeyi, savunmayı anlarım.

Fakat karşı fikirlere saygı göstermemeyi anlamam. O kadar dar görüşlü olmayı anlayamam. Oyun zaten bitik durumda. 3.1 milyon insanın aldığı oyunu 10.000 kişi anca oynuyor günlük.

Sitenin ahlak ve saygı konusunda büyük problemleri oluşmuş durumda. Daha İngilizce adını söylemeyi bilmeyen tipler alpha yazısını okutturmaya çalışıyor insanlara.

Daha zaten girilecek hali de kalmamış DayzFan'ın.
  • bu şerefsizler benim üyeliğimi silmişlerdi sebep yok galiba oyunu kötülediğim için yaptılar bunu sonuçta fanboylar maaşları var
  • Adam bir site açmış.Enayiler de takılıyor orda işte.şimdi o oyunun oyuncu kitlesi azalınca sitenin kitlesi de azalacak.heralde siler.
    Siz change.org'da bir kampanya başlatın.ingilizce olacak şekilde.dünya çapında imza toplayabilirz belki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.